Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Jónap!
iPodomat autómatikusan updatelem az iTunes-szal, viszont a pár albumot le szeretnék törölni a vincseszteremről, ugyanakkor azt is szeretném, hogy az ipodomon megmaradjanak azok a számok. Ezt hogyan lehetne mugumbuldálni?
Simán töröljem a fájlokat, azt csókolom? Ehhez mit szól az iTunes?
sziasztok néhány napja kezembe került egy ipod és beleszerettem :) egy 20 gigabájtos 4G-s Ipod-ot szeretnék venni és ahogy körbenéztem az interneten 83k egész jó ár érte ahol én láttam. Igazából a véleményeketek vagy tapasztalotok érdekelne vele kapcsolatban. Menniyre ajánlott hozzá a tok, mert azt is olvastam hogy hajlamos a karcolódásra? Minden érdekel :)
A másik kérdésem hogy hogy működik pontosan az a podcasting? ( valószínüleg le van írva ebben a topikban szóval ha csak a hozzászólásszámhoz vezettek azt is megköszönném :) )
A zenéim más helyre kerültek, és az iTunes ezeket nem tudja hol vannak és nem akarja átteni az iPodra emiatt. Egyesével ugyan megtudom neki mutatni a szám helyét, de több száz számnál már egy kicsit sokáig tartana. Nektek nem volt még ilyen problémátok??
Nincs vmi program ehhez? Mert nem akarom az iPodról feltölteni a gépre a számokat, hanem csak lokalizálni őket.
Nyertem egy Ipod Minit(4GB). Feltöltöttem. A gépemről sikeresen leszedte a zenéket (legalábbis úgy néz ki). Bekapcsolni miért nem tudom? Egy mappa jel villog rajta, hatalmas felkiáltó jellel együtt. Kérem segítségeteket. Rossz és visszaküldjem vagy béna vagyok?
Szombaton jöttem haza az USA-ból és gyermekeimnek hoztam két 4 GB-os iPod minit. A bekapcsolás után az egyik kijelzőjének a kontrasztja jóval alacsonyabbra állítható mint a másiké. Maximumon olyan mint a másik háromnegyedes állása. Más problémát nem tapasztaltam. Vigyem rögtön szervizbe, vagy valami trükkel állítható még a kontraszt?
eladó egy 20 gigás iPod PHOTO, tökéletes állapotban, egyhónapos, alig használt. Természetesen az összes tartozék, plusz iTunes installáló CD (azaz a doboz teljes tartalma) jár hozzá, nem beszélve egy húszdolláros szilikon védőtokról, ami iPodhoz több, mint hasznos.
Tokióban vettem, a helsinki Apple-t hivtam :-) Kérdeztem "a régit visszaküldjem?" (merthogy pl. a kicserélt shuffle-t vissza kellett küldeni) mondja "á, dehogy!"
Nem hiszem, hogy veszek hozzá, mert ettől a mai dologtól függetlenül el szeretném adni ugyanis most hoznak nekem egy új 20 GB-os iPod-ot amcsiból. Szerinted mennyiért tudom eladni ezt a 6 GB-os mini-t? Zöld színü és márc. 13-án vettem.
Nem tudom. Nekem azt mondták, hogy az USB nem tölti megfelelően. Ki kellene próbálni egy FW kábellel, de nem biztos, hogy megéri-e ezért vásárolni egyet. Egyébként később is előfordulhat, úgyhogy készülj fel rá!
Igazad van! Most sikerült bekapcsolnom! Egyedül már csak azt nem értem, hogy miért volt 1 teljes napig "tök süket"? Azért akartam bevinni a szervízbe, mert nem tudtam ölbetett kézzel ülni és azt várni, hogy mikor lesz hajlandó újraéledni. Egyébként emlékeim szerint nem olyan régen töltöttem fel teljesen, tehát érthetetlen, hogy hogyan merülhetett le ennyire. Szar az aksija?