A piros valami csoda. Én még nem láttam ennél pirosabbat. Illetve még csak képen sem láttam. Nekem még bordóm sincs.
Szívesen sorba állnék metszéskor Nálad, de gondolom századik lennék a sorban.Ha mégsem, a 7542-es hsz-ban lévőkből tudok felajánlani. De, mint majd látod, kis "porszem" vagyok itt köztetek ezzel a pár darabbal.
Én sem vagyok profi, csak szeretem őket, nagyon sokat tanultam én is itt a fórumon, mert mindenkinek vannak jó tapasztalatai. Nem nagy ügy kihajtatni néhány magocskát, talán csak a kitartásom, ami elég sok, meg a kíváncsiság, meg a szeretet. Ha már profizmusról beszélünk, akkor az Rágicánál található inkább, meg Cserellánál, az ő növényeik nagyobbak, formásabbak, dúsabban virágoznak (Tavászt azért nem említem, mert ha jól sejtem, ő készen vett növények nagyon sikeres további nevelését végzi, míg a többiek maguk nevelték ki a csodaszép növényeket). Én a mennyiségre, ők a minőségre hajtottak eddig, de most már őket is elkapta a gyűjtési szenvedély. Na nem mintha én nem akarnám a minőséget, de sajnos nem teljes sikerrel, de most már nagyon fogok igyekezni.
Szóval főleg így, hogy elég sok tanácsot kap és ad mindenki itt a fórumon, mindenki nagyon profi lesz hamarosan:-)
Hát ilyen csodaszépet!!! Mindenkinek elállt a szava egy pillanatra:))) Én is sorbaállnék hajtásért, a pirosért és a legalsóért már elültetett illatos szimpla rózsaszínűt , korallt vagy lazacot tudok adni cserepestül.