Lassan én is elfelejtem, hogy van TV, ilyenkor nyáron eddig sem volt sok szerepe, de most, ha van egy kis pihenő, inkább a számítógéphez ülök. Kérdés, hogy melyik hasznosabb???:-)
Nekem nincs olyan tavacskám, de csak úgy kinn ülni este, a langymelegben, nagy élvezet:-)
Voltál már a fűfórumon? Ott megtudhatod mivel permetelem és hogyan locsolom.
anblock italia
Igen ahogy írod, szerk kintlenni. Nem is tudom, mikor néztem utoljára tvműsort a F1-en kívül. Most odáig jutottam, hogy nincs nagyon mit csinálni a kertben, kellene valami újabb kihívás amit elkezdhetnék itthon.
Hogy ti krampuszkával milyen koránkelők vagytok még vasárnap is:)
Csodás ajándékot kaptam ma:))))))).Nagyon nagyon köszönöm!
Igazi meglepi volt, épp tapétázunk, nem is gondoltam , hogy most kapok bármit is a ragasztón kívül:) a képembe. Csengettek .A kuty ugatott, anya ment ki, és a férjed sok-sok virággal:))) ott állt az ajtó előtt. Nagyon szépeket hozott. Kiderült, hogy anyukámat ismeri, mert pont azt a sulit építik,ahol majd ő tanít:).
De rendes vagy!!! Majd emilkében megbeszéljük, mi úgyis közel vagyunk egymáshoz ;) Csak ezen a héten nem lesz sok időm, szombat hajnalban meg utazunk el egy hétre.
Nálunk itt Újpesten is hatalmas vihar volt. Nem volt net, tv, be kellett csuknom az összes ablakot, mert annyira ömlött az eső, hogy állt a víz a lakásban is. Még jó, hogy időben észrevettem, meg itthon voltam....
Na, ez az, amit ma nem kell csinálnom ! De lesz olyan szauna, ha kisüt a nap, hogy puhára párolódunk :( Eddig is 75-80 fok páratartalom volt reggel az udvaron, nem tudom, most mi lesz !
Tényleg nagyon aggódtam a bugikért, de éppúgy a leanderekért is ! Nekem nincs olyan sok, meg nem is annyira nagyok, de eddig a duplákat bemenekitettem, ha ilyen idő igérkezett. Most vagy nem figyeltem, vagy nem is tudom. Olyan hirtelen jött, és még nem is esett, amikor a villany megszünt. Koromsötét volt, abban meg semmit sem lehet már csinálni :(
Az tényleg dühitő ! De az ember olyan jó kis, langyos , áztató esőre vágyik :) Ami ritkán fordul elő ilyen melegben. Egyébként azt hittem, látva a 20 mm esőt az esőmérőben, hogy sár lesz............ Hát nem ! Úgy eltünt a víz, hogy inkább csak látszik, hogy volt. Ráadásul előtte még én is jól belocsoltam.
Képzeld el, hogy igen !!!!!!! Én is meglepódtem, mert szabályos vitorlájuk van. Most vizsgáztak a rögzitések, és igen jól. Eresz alatt vannak, és szinte mindenem kerámia dézsában van, az elég stabil. Attól nem féltem, hogy azok felborulnak, viszont a szél ijesztő volt.
Hát igazán az bosszant, hogy mindig csak annyi esik, amennyi a virágoknak árt, de még az asztal alatt sem lesz vizes a kő. a környék már lassan kiszárad, tényleg legalább négy hete nem esett rendesen és mellé ez a hőség. Persze a nagy vihart én sem szeretném.
Már Te is itt vagy! Szóval ma nem kell locsolnod, nekem sajnos igen, persze a leandereket eső után is locsolni kell, mert nem esik annyi víz a cserepükbe.
Az utóbbi hat kép egy hete készült, a leanderek akkor pompáztak igazán.
Ez még egy mai, az az tegnapi kép, igaz ezen sincs leander, de meg kell mutatnom a 18 tavirózsánkból párat nektek. Remélem nem vettek meg érte, talán ilyen későn még ez bele fér.