A kajáról azért nem mert krizsink fog bennünket megtömni minden földi jóval. erről most csak annyit tudni, hogy a környék összes vaddisznaja az asztalunkon lex.
Ha úgy jönnek a dolgok egy napra lenézek addigra hátha jön valmi finom házipálinka a házhoz:) Szerda éjjel után többet tudok majd...... Kriszi : vigyem a Thorenset? másnaposan Thori szállításban már uygis gyakorlot vagyok
Tavaly igen jó volt a felhozatal veresből Evora hozott egy szekszárdi pincészetből bikavért (nem vagyok egy bikavér hívő, de annak kvalitásai előtt meg kellett hajolni), Bendegúz egy kannányi Tihanyi kékfrankost valami családi pincészetből, no meg volt pár palack délszaki finomság is.
Örömmel olvasom, hogy új szinként megjelennek a Villányi borok is, most már csak egri fehérekkel csatlakozhatna még be valaki :))
Halltad mán asztatat, ho a tett halála a szó????????
Természetesen nem néked kell majd a csomagtartód kiürítésével fáradoznod..... ezt garantálom. Csupán annyi dolgod lex, hogy uszkve -56 dB-s szinten tőlünk elfordulva elsóhajtod magad, és a sok nagyfelbontású-ultraérzékenységű-vájtfülü-hifibuzi ott fog tülekedni, hogy segéljen.....
A helyszín közfelkiáltásra változatlan: a Tolna megyei Lengyel - Annafürdői erdei iskola (kenyéradó gazdám a Gyulaj zrt területén). Teljesen semmitmondó infók szerezhetők a gyulajrt.hu honlapon az eredi iskola menüpont alatt (a honlaphoz semmi közöm!!). Kedves teherként a szervező-házigazda is én maradtam.
Bevonulás szeptember 1, péntek. Az időpont még lebeg, a keménymaggal egyeztetünk, gyakorlatilag a helyszín reggeltől a rendelkezésünkre áll.
Kivonulás vasárnap kora délután.
Az egynapos részvételt tervezőknek a szombati megjelenés ajánlott (vasárnapba nyúló távozással :)) ).
Zenefelszerelés ügyben kénék felajánlásokat. Zenehallgatásra ugyan nem mondhatók ideálisnak a körülmények (tanterem a földszinten, egy tetőtéri tömegszállás, néhány lyuknyi 6-8 fős kisszoba emeletes ágyakkal) de azért tavaly is megbírkóztunk a feladattal.
Igény esetén női szakasz is biztosítható.
Az ellátás: péntek este meleg vacsora, szombaton reggeli és délutáni ebéd / vacsora (tetszés szerinti névválastással), vasárnap reggeli, és megmaradt készletek felélése. Az ellátásban csak alkohol mentes italok foglaltatnak benn, reggeli tea, tej, ásványvíz, üdítők. Az alkoholizációhoz szükséges nyersanyagokról ki-ki alapon kéretik gondoskodni (némi maradék pálinkám tavalyról még van).
A költségek a tavalyihoz képest ugyan valamennyit emelkedtek, de várhatóan 3000 Ft/nap (a péntek és a vásárnáp egynek számít) alatt tudunk maradni az ottalvóknál, és 1000 Ft alatt a szombaton egyszer kajálóknál.
A jelentkezéseket lehetőség szerint emilben kérem, ne kelljen folyton végigbogarászni a topikot a várható létszám megállapítására. A mélem nyilvános.
Jelentkezési határidő nincs, váratlanul is ér beesni.
Nem teljesen bár ez is jó ötlet mondjuk USB csatlakozóval, mint a legfrissebb luxus vibrátor....
Inkább valami DAC-ot viszünk majd, az autó akku mellé egy kis számítógépes zenélésre, de nem lehetetlen, hogy még egy autó akkus erősítő is becsusszan a csomagtartóba.