Hát nem tudom felétek milyen idő van/volt, de itt Érden iszonyú nagy vihar volt. Hiába tettem a leandereket a terasz védett sarkába, olyan szélvihar volt, hogy odáig is beverte az esőt. :(
Ami Győrben csak csendes eső volt az erre jó kis trópusi viharrá fokozódott.
Akkor most jobb, ha ezzel a sárgával mégy aludni! A kutyákkal úgyis barátságba keveredtem. Nem tehetek róla, nekem azt hiszem a sárga leander a gyengém.
A zenész nálam is gyökeret vert. Lehetne véglegesíteni, de hagyom még gyakorlatozni. Na szóval: Szerintem még 2-3 napot hagyom vízben és utána elültetem, mert rendes gyökeret eresztett. Egyébként a másik is, de már nem emlékszem, hogy benne kit tisztelhetek. (Bocs!) Ma mindenkit felszalagoztam, megírtam, mert úgy látom a memóriám terjedelmét már meghaladja a mennyiség. Talán bővíteni kellene...
Na, most, hogy végre nem kell locsolni, jöhet egy kis mutogatás. Ezek számítanak nálam újdonságnak, az eredetüket nem tudom visszavezetni, főleg a sárgát nem tudom mire vélni, egészen más, mint amilyen az én eddigi sárgám.
Íme:
Ez nagyon hasonlít a Bianco Rosatóra, de csak a színeiben:
Ez meg talán a nagyvirágú lazac rokona, de csak most látom, hogy hat szírma van, ez nyílván egyedi eset, majd megnézem a többi virágát.
Csak hogy tudják a többiek, Te egy a lányom által történt személyes csere folyamán kaptad meg a "részedet", pont egy hete. Rágicának is odaadtam két hete, még nem nyilatkozott.