Igen! Ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás. De már lassan magam sem tudom igazán, hogy a fa vagy a bokor az impozánsabb? Pedig én nagy törzses párti vagyok. (Voltam?)
Itt Budafokon is iszonyú vihar volt, minden mást kipakoltam az eresz alól, hogy a leanderek beférjenek, de még így is rendesen szétcsapott köztük az eső...
Kicsit sötét volt már, azért nem sikerült egyik kép sem tökéletesre, de szerintem így is elég jól néz ki ahhoz, hogy megmutassam. Nézd azokat a szempillákat!
Tanácsot adni azt nagyon könnyű! De a vele járó felelősség! Ha így "felszaladt", vissza kell vágni. Még mindig reménykedhetsz, hogy utána a sok hajtás visszafogja és tömzsibb marad. Én a helyedben, bármilyen fájó is, max 20 cm magasságban "lekaszálnám". Lightosabb megoldásként az újabb hajtásokat meghagynám, csak az öregebb ágakat vágnám le drasztikusan. Egyébként biztosan emlékszel a fal melett sorakozókra. Ők is így néztek ki tavasszal, amíg hasonló drasztikus módon vissza nem vágtam őket. Magam sem gondoltam, hogy ilyen sűrű bokrok lesznek, azt pedig végképp, hogy még virágozni is fognak. Igaz csak most kezdik, de lesz idén is virág!
Ez kicsit már elmegy a modern művészet irányába:))).Kicsit homályosnak tűnik.
Próbáld azt, hogy lenyomod félig a gombot, és nézed a kijelzőjén a gépnek, hogy fókuszál (kis négyzet),majd mikor élesnek látod akkor teljesen lenyomod. Mindezt makróval, és vaku nélkül.Úgy lesz tökéletes a kép, és a háttér mellékes,elmosódott.
Ezt a képet még hadd mutassam meg, amikor ülök a nappaliban, mindig gyönyörködöm, ahogy szinte világít ez a virág a szilvafa bordó levelei előtt, sajnos elég sötét volt már, jött a vihar, nem látszik jól a színe. Ez tetszett legjobban Rágicának és Cserellának is, nekem is első számú kedvencem, mert ez volt az első saját gyökereztetésem és mert nagyon nagy és nagyon szép virágai vannak.
Hát ha olyan, akkor sajnos megint tévedtem, mert lazacnak gondoltam. Na, majd ha lefényképezhető lesz, kiderül, az első virágok még nem feltétlen adják az igazat, de lehet, hogy elszúrtam.
Na, de vártam valami reakcióra, most mutatok érdekeset, a három együtt:
A rózsaszínes olyan normális, a fehér hatalmas, de mit szóltok ahhoz az icuri, picuri sárgához? Az eddigi sárgám volt talán a legnagyobb az összes közül.