Kötelezett ezennel kijelenti, hogy nevezett különböző béla rendkívüliségével tökéletesen tisztában van, ezért fent nevezett pályázó kíválóságát mind szellemi, mind esztétikai szempontból oly magasra értékeli, hogy pályázati anyag vizsgálata nélkül is kizárólag szuperlatívuszokban képes róla nyilatkozni.
Ha szerernéd letesztelni ezt a mindenki számára hozzáférhető PUBLIC DOMAIN, vagy SHAREWARE multi-task operációs rendszert, hozzá kell szoknod, hogy az új alkalmazásnak újra ablakot nyitsz...:)
Addig is meríts erőt a tudatból, hogy ha a Libertine.EXE file öszzeakad eme op-rendszerrel, akkor az általad idézettek szerint semmijen :) I/O állomány nem kerül letöltésre.
Ezennel indítványozom, a topic megfilmesítésekor mindannyiunk által szeretett Bookshie - az őt a filmben minden tekintetben élethűen alakító, virtuóz teljesítményt nyújtó sexbombán túl (csöpp)(akinek pontos személye eleddig nyilvánosság elé nem került) - szerepeljen a műben, mint Sally megszemélyesítője, ezzel is lehetőséget adva a kettőjük közötti mély barátság mind valóságosabb kifejezésére!
Akkó' jáársz a leglobban, ha nem te mászol be az ablakon, hanem már lent rácsatlakozol a Paulinkre, akkor elmondhatod, magatokról, hogy minden perifériátok kompatibilis, és még WINDÓZ alatt is működik.:)) Most tavasz van, lefagyás kizárt.
Eme frenetikus topic (KUDOS FOR KB!) olvasása közben megtaláltam azt a pontot, ahol talán segíccségedre lehetek. A haj színének meghatározásához egy egészen speciális célszerszám igénybevételét javaslom: ennek neve pedig TÜKÖR. Bár ha erre magadtól nem jöttél rá, akkor egészen biztosan szőke vagy. (Bár megfordítva már nem biztos, hogy igaz)
Kötelezett a lentebb idézett hozzászólásra reflektálva felhívja a T. hozzászóló figyelmét, hogy szakértő szemével nem csak a bombázó, hanem a vadászrepülőgép karosszériákat és polgári repülőgép karosszériákat is rendkívül magasra tudja értékelni, sőt, személy szerint az együléses sportrepülőgépek kategóriáját tartja a legtöbbre.
Ennek folytán az istenítésért folytatott küzdelemből - nem bombázóság okán - T. hozzászóló nem zárattatik ki.
Bookshie, légyszi neeeeeeeeeeee!!! Ne haragudj!!! Nem gondoltam én azt olyan komolyan (tettem is oda egy szmájlit, nem láttad?) majd osztozunk Kevinen, mint ezek itten pmb-n.
Koszonom, a sok kedvesseget amit irtal.
Nem is tudom mivel erdemeltem ki.:)))
Te altalad Paulina Martinez szelleme tovabb el, koztunk, es nem fejezodott be, a sorozat befejezese ota.
Paularol azt irtad, hogy o a te gonosz ikertestvered. Nem emlekszem ,hogy a filmbeli Paulina Martinez gonosznak nevezte volna a noveret.
Szoval a hihetoseg kedveert, halottakrol vagy jot vagy semmit alapon, "ne bolygassuk Paula emleket." (Kulunbenis Paula a halala elott megjavult.)
Tenyleg, meg mindig odavagy Fernando Colungaert?
(Olvastam , hogy Gabriela Spanic azt nyilatkozta, hogy nem az esete Fernando Colunga.)
Sally tata! A végén még mekkedvellek? A 3-as pontban való öklendezésedér dícséretben részesítelek, szintúgykifolyólag iceride-ot hasonló ingerenciájáért.
Üdv: béla, a háromperhármas
UI: De nem, nem, mégse, nem kedvelhetlek meg, mer akko be kéne ismerni, hogy esetleg én voltam a fasz, az meg nem leheccséges!
Libertine! Hát má hogyne igénytelenkednék, főleg mikor rád gondolok, hogy ilyen orvul elkommunizáltad szép paulinám szívének 1/172-ed részét tőlem! Én a helyedben nem rántatnám le magamról a leplet a napfénynél, mer még kiábrándul belőled, maradj te csak meg az éjcaka zorrójának. Tőlem meg legfeljebb vizes lepedőre számíthacc!
Paulinám! Tennap éccaka mászok fel kötélhágcsón, de mit látok?, zárva az ablakod, csak a nagy fene sötétség árad kifelé. Kocogtatok, kaparászok az üvegen, szimatolom az agyhullámokat: semmi! Dörömbölök: semmi! Fülelek: csak valami halk sóhajtozás, meg bizonytalan sistergés hallik ki, épp mint mikó egy pezsgőtabletta pezseg a vízben. Asztán mintha hallanám édes-bús hangodat: "Ne sírj csacsi-csöcsi grófom, megesett ez már mással is, biztos a kialvatlanság miatt van!" Asztán már csak csendes kisfiús szipogást hallok, de ekkó má vissza kellett másznom az anyafődre, mer lefagyott a tököm a cúgban. Há most nem értem mi történt, melyik éjcakát beszéltük meg? Nem teccik ez nekem, hogy nálad itt egymás kezébe adják az ablakkilincset mindenféle népek!
Asztán, ha majd sorszámokat osztogacc, az én esetemet sürgősséggel tűzd napirendre, mer nekem már nem sok időm van hátra.
Hello Bookshie! Mán sorvasztom az izmaimat, hogy bevágóggyam nálad esztétikailag, de azé még egy kis türelmet kérek, nem lesz könnyű az ötvenes bicómat hamarjában lesenyveszteni! Azon pedig má sokat gondolkodtam, hogy vajon mi lehet a fejed helyén, de eddig nem tuttam rájönni, jó hogy felvilágosítottál. Csak nehogy extázisba essé a gammasugárzástul és elveszítsed a fejed, mer akkó asztán keresgélhetek a porban!
Roppant mód sajnálom, kedves pm, de a fotón éklő szépfiú számomra az a kategória, amely átfolyik a küszöb alatt. (Eme meghatározást használom amúgy a limonádé szappanoperákra.) Egy férfi legyen férfias, kérlek alássan. Persze nem árt, ha emellett hosszú hajú és lányos vonású, haha! A muszklimiskákat ki nem állhatom, tőlem bízvást lehet 50 kiló (3 ajtós szekreterrel a hátán), de a tipikus szépfiúkért nem rajongok.
Sally, többé nem állok szóba veled. Ki akarsz iktatni engem a versenyzők sorából? Jól van. Ezentúl tudod, kivel fogsz csámcsogni a K.S. rovatban? Legfeljebb a saját egóiddal (ha szerencsés vagy és előásol magadból némi skizofrén hajlamot...). Ez árulás volt.
Bélus, attól nem köll rinyálnod, hogy Sally ott fog tobzódni mellettem az első sorban! Sőt, egyikben sem fog! Engem pediglen onnét fogsz fölismerni, hogy a fejem helyén egy buksi van. Na! Így már yooo?
Alulírott ICERIDE (iceride@yahoo.com) - továbbiakban kötelezett - kötelezi magát arra, hogy akár jelen topicban, akár arra alkalmas más fórumokon istenít bárkit, aki - önmagáról kötelezett e-mail címére elküldött három hónapnál nem régebbi fénykép alapján - kötelezett véleményezése szerint arra érdemes.:))
(Béla, ne is próbálkozz!)
épp most jött meg béla, végre idetalált, ráérzett az agyhullámaimra. na indul a menet!
sziasztok!
majd holnap beszámolunk!!!
ő is üdvözöl benneteket!!!
:)
puszi,
pmb & különböző béla
na de kérlek ideride!
salyyt alakító színész robert de niro? :))))
erről jut eszembe, nem kis figura az öreg, neki is szívesen lennék a felesége!
üdv,
paulina de niro
Valaki azt mondta, hogy ebben a topikban paulinamartinezt kell isteníteni. Na jó, a kisdobos mindig teljesíti a kötelességét, íme:
PAULINAMARTINEZ RLZ!
(De tényleg)
"Ismeretlen"?? Már kinek?
"Senki nem tudja, mire készül". Dehogynem. Elmegy szépen aludni (előbb-utóbb).
A téged játszó színész legyen Robert de Niro.
"Nem vagyok annyira öreg." Hát hozzám képest lehet. Úgyhogy:
Igaza van ennek a Sally gyereknek, ettől a pasitól nekem is hánynom kell...:)
Sally:
szerintem sem vagy olyan öreg,
DE
azért nehogy már olyan borzasztó legyen szegény Eddie gyerek!
Igaz, nekem MÉG nem ő van a wallpaperemen... :))
Tetszik nekem ez a szerep, az ismeretlen, aki ismeri a főhősnő sötét titkát és senki nem tudja mire is készül valójában.... ha megfilmesítik a topikot, ragaszkodom hozzá, hogy én választhassam ki az engem játszó színészt. Libertine meg mondjuk legyen KS, csak akkor Bookshie-t ki kell írni, nincs szükségem konkurenciára :)
Csak pár dolog zavar:
1. pmb, nem vagyok még annyira öreg, jó???
2. kb, viszont azt megköszönném, ha nem hívnál Sally gyereknek, mert nálad lehet, hogy idősebb vagyok...
3. hánynom kell ettől a képtől itt alattam, már mindenhol ő van????