Nem elképzelhetetlen, hogy a 2 métert a balesete utáni generáljavításon érte el, azaz a testébe(re) épített szerkentyűk(sisak,nyak,műláb?) 10-20 cm-rel növelték.
Üdv M.
Ko'ro' !
Vannak ugye olyanok, akik csak fanyalogni tudnak. Olvastam olyat, hogy
ez a trade war hulyeseg, stb.
Aztan ujra kezembe kerult az originalis starwars konyv, printed in 1980, forditotta Gomori Peter (mennyivel jobb is, mint a mostani forditasa...)
Kozmosz Fantasztikus Konyvek.
Es ott a bevezetoben az all, hogy:
"...Palpatine szenator... tekintelyes kereskedelmi szervezetek segitsegevel...
magahoz kaparintotta a hatalmat..."
Csak a kulcsszavak, nem tudom pontosan
idezni
(baratnovel olvastatom most... szegeny meg le van maradva, a filmeket sem latta...).
Nyaral a család, ezenkívül nincs kivel. Egyedül az öcsémet érdekli még a családból, de ő még nem igazán bírja a feliratozást. (kb. a harmadát nem 'fogja' a szövegnek) Úgyhogy inkább kivárom a szinkronizált ea.-t.
Sorry a nem citromírásos sztorirészekért, de miután a könyv megjelent, gondoltam mostmár (majdnem)mindenki által ismertekről beszélünk.
(én is csak a könyvet olvastam)
Félreértés ne essék. Ezt teljesen meg tudom érteni.
Én inkább arra kerestem választ, hogy meddig terjed ki a copyright "keze". Azaz mi az ami még sérti, és mi az ami nem.
Pl.
fekete alapon piros pötty még Ok. (nincs benne semmi)
fekete alapon a "sztárvórz" felirat (saját betűtípus, szín, stb.) már nem Ok ?
Mik vannak "levédve" és mi az ami nincs? (azaz mit lehetne felhasználni)
Élő példának ezt most dobtam össze :
http://www.extra.hu/Tirek/polo.htm
Ez pl. Ok. vagy "gázos" ?
Csinalhattok sajatkezuleg polot, de amennyiben a polokeszitest az index.hu
csinalja, nem varhatjatok el toluk, hogy miattatok! keruljenek jogi vitaba
az Intercommal. Mar pedig ha copyright-ot sertenenk ez tortenne.
Felreertes ne essek, en is szivesen jarnek original logo-s poloban, de azert
tudjuk hol vannak a hatarok.
Én is utánaérdeklődöm a dolognak - rendszergizda vagyok (többek között) egy belvárosi ügyvédi irodában... Remélem, ők tudják majd a választ a kérdésre... (Lehet, hogy "42"?!!! :)) )
Te jo ég, most látom, nem 25 db, hanem 25 forint :) Én offmodban szokatam végigolvasni a topicot, de ez már lassan a maga 2 megájával komoly letoltést igényel:)
Sok kis minnosithetetlen emberke(TI!!) nem tar már becsuletben minket, akik MEGVÁRJÁK szeptembert, és még annyi TISZTELETTEL sem vagytok irántunk, hogy reejtett betukkel irjatok... Ez a várakozás nekem, és még jo néhány embernek Onuralomgyakorlás is, bár lassan nem tudok aludni...
Mért nem lehet rendes polot lésziteni, az igazi figurákkal? Lucas soha a budos életben nem jon rá, szerintetek o foglalkozik ilyen pitiáner ugyekkel? 1ébként utálom az osszes Star Wars parodiát, igy nekem maximálisan nem tetszett a Monika által mutatott 2 kép... Komolyan mért nem lehet normál polot késziteni??
na emberek, én is itt vagyok. Eleje ota olvasom a topicot, de csak nagyon ritkán irok :) Most láttam olyat, ami érdekelhet. Kis Star Wars képeket lehet kapni, melyek ontapadosak az Europark 1so emeleti konyvesbotjában. 25-db, és van vagy harminc fajta...Pont jol jott a Jabba poszterem mellé... Good luck
Ja, és a bevételek.
Tegnap megint beesett 1.722.948 dollár ( Kedd, munkanap ) és a film a listán az 5. volt.
Evvel együtt a bevétel 374,889,918 dollár ( !!! ).
- mindezt 49 nap alatt
- a 400 milliót a Titanic 66 nap alatt érte el
- addig még van 17 nap és cca. 25 millió dollár
- a No.3 film az USA-ban jelenleg az E.T. $399,804,539-al
- addig még van 25 millió dollár
El kellett gondolkoznom, de rájöttem, Watto mellett ül Warwick Davis, a törpe aki a Willow-ban játszotta, Willow-t.Egyébként a filmben több szerepe is van, például ő játsza Anakin cimboráját ( azt a kékfejüt ).
Akinek nem inge, ne vegye magára! Én azokról beszéltem, akik nagy lendülettel írnak ide, lelkesednek, de jegyet a különelőadásra nem vettek. Mert azért húsznál biztos több ember írta és olvasta ezt a fórumot, akik azért megengedhetik maguknak a jegyárat és netán a Pestre utazás költségét.
Más:
Kedves ds9!
Ha jól emlékszem, te írtad már nagyon régen, hogy a 'pod race' folyamán Watto mellett/előtt valami ismert figurára kell bukkannia annak, aki jól figyel. Én ugyan többször megnéztem ezt a részt kikockázva is, és szerintem egy koldusféle ücsörög ott, de én nem ismerem. Vagy nem ismertem fel. Áruld el, ki az! Vagy rossz figurát néztem?
-------OFFTOPIC--------
Sajnálja a bánat. De nem rohanok sehová. Erről az előadásról tudom, hogy megvár akkor is, ha csak két hét múlva perkálok...
----------END--------
Mégiscsak szégyen, hogy eddig mindössze 20 darab jegy kelt el a Mónika által nekünk szervezett előadásra!!!
Itt ismerszik meg az igazi rajongó. Aki egy ilyen alkalomra sajnálja a dezsőt... Én ott leszek!
Kedves Mónika!
Ami a két képet illeti, nekem a párbajos jobban tetszik, főleg mert az alakok a Cannon Fodder című jópofa hajdani lökött PC-s játék intro-figuráit idézik számomra.
ti felfigyeltetek ra, hogy anakin mit is mond tul.kep. qui-gonnak az erkelyen (tatooine, este)? hogy o lesz az elso, aki minden bolygon jarni fog. az egbolt osszes bolygojat megismeri.