Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ha csak annyian használják, ahányan a modisokban panaszkodtak az X miatt, akkor... most majdnem azt mondtam, hogy "megérte", de az nem lenne igaz: már akkor megérte, amikor még csak egy darab használója volt (vö: én). :)
Ezen amúgy csodálkoztam, amikor valamelyik topikban egy fideszes úgy nyilatkozott, hogy az atv ellenzéki. Még Mo-n éltünk, amikor a vasárnaponként vidám lelkészt bepucsították az egyházakkal való szemétkedésükkor. De mondom, nem láttam ezer éve műsorukat, hát ki tudja? Lehet, hogy visszaalakultak ellenzékivé.:)
Talán onnan az eltérő gondolkodásunk erről, hogy én a hírszerkesztés elvét és ívét nézem (ahogy egy filmben is inkább a dramaturg-kellékes vonalat értékelem, csak utána a rendezőit, majd operatőrstábot, s végül a színészeket), s abból sokkal hamarabb kiderül politikai és a gazdasági vonulat. Ha sikerül belőni egy-egy szerkesztőnél, vagy beszélgetőnél, honnan veszi információit (s erre a sablonokból, panelhasználatból könnyű rájönni), akkor ha a forrást/forrásokat figyeled, meglesz a haszonélvező.
"Ilyet még egy kritikainak vagy részben ellenzékinek szánt műsorban nem láttam. Ceglédi és Hont az lényegében minősíthetetlen volt, amit műveltek. Átalakultak a viszonyok, helyezkednek a tévék és a közszereplők is."
"Az általa szervezett március 15-i ünnepség előtt két nappal Magyar a 444-hez is elment interjúzni. Itt Rogán Antalról kevesebbet beszélt, inkább csak azt emelte ki vele kapcsolatban, hogy sokan vannak a „fizetési listáján”, említve az ATV-t is.
Érdekes módon pont az ATV-be ment ugyanezen a napon este, március 13-án, ahol az Egyenes Beszédben azzal indított a műsorvezetőnek válaszolva, hogy
Puzsér, akit alapvetően nem kedvelek, a Spirit Fm, Önkényes Mérvadó ma esti adásának első részében elég elgondolkodtató dolgokat mond erről az egész mai MP helyzetről.
Ó köszönöm, de én egy őskövület vagyok (kérdezd Dzsonszit, neki már kifejtettem a digitális bénaságomat). Én laptopon tudok netezni (még az is csoda, hogy azon tudok). Szóval a telefonnal nincs gond, azon bármikor elérsz (éjszaka is felveszem, szakmai ártalom).
Mondjuk a szintromlás annyira látványos, hogy pár hete még Hont meg Konok konkrétan a nézőnek élvezhető szinten anyáztak egymással Izrael kapcsán, erre tegnap jött ez az adás, ami szekunder szégyent okozott bennem.
Hontot elkezdtem fészen olvasni, nem kedvenceltem be, de csak az alapján, amit az elmúlt napok posztjaiból láttam, 100%-ig bizonyosra veszem, hogy szociopata. Ceglédit meg megvették, egyébként Hontot is, az egyik múltkori Ötben egy erre vonatkozó kérdésre teljesen zavarba jött és elvörösödött.
Na, én meg még ma estére megszopattam magam. Két akksitöltő volt a garázsban, azt hoztam el, amelyik a kezembe került, és ez vacak. Semmit nem töltött a Suzuki akksiján, de erre csak fél 8-kor jöttünk rá, és azt hittük, az akksival van a baj, szóval elrongyoltunk a Praktikerbe (19:40-re értünk oda, de 50-re már a garanciajeggyel egy új akksival és egy új töltővel a parkolóban álltunk. Beszereltünk a kétes gyártmányú akksit a kocsiba, megcseréltük a dupla garázshelyen a kocsikat, és most rátettük a régi akksira az új töltőt és hála az égnek, tölti is. De azért na! Kicsit levert a víz, hogy holnap hétkor mi lesz, ha nem tudok még ma este akksit szerezni. De van egy akkumulátor nonstop mentőszolgálat, szóval voltak még opcióim.