Gyurikám abból van bőven a baromfi udvarban :D Már gondoltam rá áthajítok belőle picit a szomszédba :D Te hogy állsz libatotyival? Én is dolgoztam ezerrel még is fitt vagyok :D De mindjárt fel lövik a pizsirakétát. :D Mit szolnál kis táshoz? :D
Idén nem foglalkozok pulyival de van egy kedves idős hölgy a faluban ha érdekel megkérdem,mit kér érte :D Libával kelteti. Sajna tavaly 5ből csak 2 maradt mert 10 hetesen van valami dögvész amit ha tulél megmered. Nekem nem akart mind élni :) Öngyilkosok lettek. Sajna tavaly december végén a másik kettő is öngyilkos lett :D Beleszaladt a balta alá :D
Én tavaly vettem brahma tojást 30db-t.Semmi sem kelt belőle :( Aztán felhomályosítottak,hogy 5 napig benn van a parasztnak a keltetőbe és ami gyengén mutat a lámpázásnál,kiveszi és eladja.
mazsiné nem is harap :D Csak morog és csendben dühöng :D :D
Petya ! Nem sértődünk ám meg csak jó picit hergelni az embereket :D Amúgy meg leellet a lepkés anyám ma reggelre :D :D :D
Gyuri ma nagyon szótlan vagy? :D Belezavarodtál a keltetődbe? :D mazsiné kacsmát tenyészt :D Nem veszel töle? :D Hátha jól kelnek :D Jobban mint a vérkacsa :D Talán tudok szerválni vadkacsa totyit de Psssssssssssssssszzzz T :D
nekem monor nagyon messze van a világ másik fele...meg nem is nagyon szoktam venni semmit, épp ha csak meglátok ezt azt...idém meg alapban meg kell gondolnom hogy egyáltalán szeretnék e valamit
most nekem is üzemben van a keltetőm és majd csak márc közepén fognak kijönni belőle remélhetőleg a pulykák meg libusok...aztán meg kacsával szeretném megtölteni, meg szintén libával feltéve ha a drágáim észhez térnének...bár azt jósolták hogy közeleg tavasz...
semmi baj nincs kapu :D:D:D:D de tudja a falu hogy harapok :D:D:D azt jó hangosan közöltem velük :D
nem tudom mennyi láttam már 100.-ért is...de még ne gyüjtögesd mert nekem nem biztos még hogy kelleni fog..attol függ mit fog produkálni az én 2 tojom,meg lesz e a telepen toji onnan tavaléy is ajiba kaptam...remélem idén is hozzám vág pár darabot az ipse :D
Hát igen, Karácsony előtt a pulyka keresett termék. Itt nem messze egy pulykatelepről vittek el 500 db-ot decemberben, de szerencsére elfogták az elkövetőket.
nálunk is csak tavaly tüntek el állatok szerte a faluból, 2 szomszéddal odébb karácsony előtt 2 nappal a 20kilos pulykát durrantották meg...remélem idén nem lesz ilyen.
Mind mondani szokták a hír igaz csak nem autót osztogatnak hanem fosztogatnak azaz napos tojó hibrid illeteve vegyes fajta NAPOS KAKASOKAT árultak szezon végén Győrújbaráton a keltetőben.
igen gyüjtöm bár ha ilyen iramban fognak tojni akkor pff... a fene megeszi...de szeretném keltetni ha más nem lesz elmegyek a kacstelepre tojásért..kacsáért meg libusért..
ugyan csak 2 tojom van, de remélem kiteszik a szivüket lelküket az utódokért
Legalább a kacsák tojnak, nálam is volt megint egy tojás, igaz most meg az udvarra tojt az itató mellé. Már teljesen ki vagyok akadva, hogy össze-vissza tojnak.
nekem is 4 éves libám van fehér de az se tojik még......de ma volt 1 kacsatojim látod tarajos csak emlegetni kellett tegnap a kacsát :D amugy meg nem SP legozik hanem mizu :D