Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok! Amit cserére ajánlanék: japán sütőtök, kobaktök, brazil lugasparadicsom ( már csak pár darab), sárga lugasparadicsom, harang paprika, phepperoni, senise (chili), jalapeno (chili), yellow rocoto (chili) magok.
Ami engem érdekelne: citrom, narancs, mandarin és egyéb citrus hajtás, dugvány stb., gránátalma mag, füge, kivi hajtás, dugvány -egyéb érdekes, különleges ehető növények, gyümölcsök magjai, hajtásai Ha valakit érdekel valamilyen csere, akkor írjon az email címemre!
Nagyobb szupermarketekben szokott lenni a cserepes füszernövények között. A magról inkább lebeszélnélek, nagyon rosszul kel. Én legalábbis vagy 4x ültettem, mire lett 1 csemete. Viszont 1 bőven elég, mert hatalmasra nő.
Kedves Elizé! Engem érdekelne harangvirág, fátyolvirág,tollasszegfű, és ikravirágmag cserébe tudok körömvirág, hajnalka, csodatölcsér magot adni..küldj egy emailt légyszi
Sziasztok! Keresek batata-t, jamsz gyökeret. Tudok adni érte csicsókát, valamint vadcitrom magoncot, datolyapálma magoncot. A vadcitrom magoncot csak később tudom küldeni, mert még kicsik, nem lehet őket szétszedni egyelőre.
Ide is beírom, ha valaki fűzfát szeretne, rengeteg dugványom van mert egy emberderék nagyságú ágat vágtam le a hatalmas fűzfánkról (uralta a kertet). Friss vágás, 4 napos, azaz 99% hogy a hajtások megerednek, a dugványokat holnap darabolom le az ágakról...
emailem: afrikai sörényes nagymacska magyarul kukac ugyanez az afrikai sörényes nagymacska magyarul pont com
Csak magamnak eddig 300 dugványt tettem el (egy hét múlva elültetem őket, fűzfaligetem lesz :D)
Postán nem küldöm, Pilisvörösvár környékén lakom, akit érdekel írjon, adok egy marékkal (vagy tízzel) természetesen "ingyér...".
Ha végképp nem kapsz írjál, néhány napja betettem egyet csak úgy hogy legyen. Tudom nélkülözni. Az az egy probléma hogy megint elfelejtettem megnézni a lejárat idejét és ez is 2009 decemberi lejáratú. pedig már mostanába figyelem is amikor eszembe jut. Gondolom azért is volt akciós. Paprikával már jártam meg. Ezt nem tudom meddig kel ki.
Szevasz! Nekem van fehér és rózsaszínű, gyökeres hajtások, de még elég gyengék. Pár hét múlva szerintem meg lehet próbálni a postázást. Magánúton megbeszéljük, a mailcímem él.
Sziasztok! Egy 100 négyzetméteres kis udvar vár beépítésre! Most teljesen üres, ha bármi fölösleges évelőtök lenne, szívesen fogadnám! A részleteket megbeszéljük, mivel cserém nem nem nagyon van. Előre is köszönöm a segítséget.