Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem; Alkalmazott közgazdász alapszak (BSc); 2. éves hallgató; tanár nem kell mert a tanszéken kell intéznem!
Egy újabb gyöngyszem került tegnap a "boltok" polcaira.....
Több, mint sport We Are Marshall (USA - 2006)
sport,dráma
Tartalom:
Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack Lengyel más véleményen van. Elvállalja azt a feladatot, amit senki más nem mert volna: újjászervezi a Marshall Egyetem futballcsapatát.
Már beszéltünk edzésen róla, de most tudtam meg pontosabb dolgokat az igazolásról, amit kérni szeretnék tőled! Szal annak kellene benne szerepelni, hogy első osztályban szerepelek, rendszeresen! És Te ezt ebben a dokumentumban igazolod, meg hogy a Szolnok Soldiers-ről van szó! Kb ennyi! A héten mint mondtam nem leszek, d pliz a jövőhét végére írd meg nekem!
Tehát urak szombaton mindenki jöjjön tószegre aki csak bír mert népszerűsítjük a csapatot és a sportot. Szept 8-9-én amikor itt lesz a BBK akkor az edzések között van lehetőség a rákóczi vendéglőben ebédelni, 1 adag 630ft. Szombaton a délutáni edzés után mindenki aki ott volt edzésen nem hazafele megy hanem a tiszaligetbe ahol a BBK szállása lesz. Egy kis beszélgetés és vacsora annak aki kér. Pöri+kumpri+kenyír+savanya 1000ft/adag. Ez extra adag kaja lesz nem normál. Akit érdekel a kaja az legkésőbb a hétfői edzésen szóljon mert le kell adnom a létszámot.
Még mindig meg vannak a csavarjaim és a fémlapom is igaz hogy mot már nem a bokámba vannak hanem a tenyermbe:)))
Ha valaki jár a Hetényi felé és van ideje nézzen be Sándor Tomihoz ma műtötték a vállát bár leht hogy holnap már haza is megy de ma még a 466-os szobában van.
Ha nincs felszerelésed (és gyanítom nincs) akkor sima sport cucc amiben tudsz futni és nem kell mindig igazgatni meg esetleg 1 stoplis ha van de nincs a sima sportcipő is jó lesz kezdetnek.