Arra viszont vigyázni kell, hogy méz ne kerüljön hő közelébe, mert kicsapódnak az enzimek. Viszont ha megikrásodik(gyümölcscukorból szőlőcukor lesz), akkor egy kis melegítéssel az ikrák látszólag eltűntethetők. Teszkós mézet nem javaslok.
"h még az a kevés áru ami vasúton megy ( pl. a kamionok alig 2-3%-át viszik vonaton) mind rászabadulna a közútra. "
Hát belegondoltam. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy pl egy acélműbe billencsekkel kezdjék el hordani a "világ másik végéről" a kokszot, meg teherautókon kezdjék elvinni az összes acélbugát, és hengereltacélt:)
Lenne egy sztrájk. Megállna minden, majd, ha vége van, továbbmegy minden a maga dolgára. (Persze egy acélmű esetében azért lehetnek bizonyos problémák a anyagutánpólás folyamatosságának sérüléséből, de ettől most vonatkoztassunk el.)
A közutak így is túl vannak terhelve most képzeld el, h még az a kevés áru ami vasúton megy ( pl. a kamionok alig 2-3%-át viszik vonaton) mind rászabadulna a közútra. Az autósok meg anyáznának ,h még több kamiont kell kerülgetni, nem lehet haladni, tönkremennek még jobban az utak stb.
Nem lehet tudni sosem mi áll a háttérben. Azt viszont nem lehet egyértelműen kijelenteni, h összeesküvések nincsennek és, h semmit sem hiszek el ami összeesküvés elmélet. Ha nem lennének összeesküvések nem volnának titkosszolgálatok sem. Az persze könnye lehet, h itt nincs semmiféle összeesküvés csak egy hülye ( Gaskó) kavarja a szart és hagyják neki.
A MÁV pl. miért nem tud külföldről sztrájktörőket hozni? Ha a Malév meg tudja tenni akkor a MÁV miért nem?
Nem gyártok összeesküvés elméleteket. etwg sem. Ő Németországban megélt már ennél nagyobb sztrájkhullámot is. Tanúja annak, hogy miként oldják ott meg a nézeteltéréseket. Ott tárgyalás van, egyezkedés stb.
Itt meg agymosás. médiahadjárat, lejáratás stb...... (oszd meg és uralkodj!)
Azért az eléggé elgondolkodtató, hogy bár a Volán vállalatok is többször akartak sztrájkolni (drukkoltam is, hátha filmezhetek Szentesre beérkező vonatot 100 feletti utaslétszámmal), mégis mindig sikerült megállapodni. Ott az a (kormánynak vagy más valakiknek) a célja, hogy ne legyen sztrájk. Vasútnál meg csettintésre sztrájk van, és nem is sürgeti senki sem a megállapodást.
Ettől függetlenül, választ nem kaptam. Nem véletlenül. Ne legyen igazam, de a vicik felszámolása folyik, más eszközökkel. Ha így megy tovább, azért fognak tüntetni a népek, hogy szüntessük meg őket.
Karácsony előtt tud vki lefogyni? Ilyenkor inkább felszedni sikerül a kilókat, mert 24-25-26 azok a napok mikor kétpofára zabál az embert mindent és minden menyiségben. :))))))