A csoportunk végeredmény szempontjából legsimább meccse az izlandiak négygólos győzelme volt a portugálok ellen. Félelmetes. Meg az is hogy itt is nyitott volt a továbbjutás még két perccel a vége előtt is.
Kényszer jobbkezessel jatszanak, mivel mindkét balkezesuk serult. Ezt a 7 a 6 ellenit egyébként a válogatott meg a Porto is gyakran jatszotta Martinssal jobblovoben.
Balkezes kapusnak biztos, hogy a jobblövő posztjának megfelelő szögből kell jobb kézzel lődözni? A portugálok elég lelkesen csinálják, elég csekély eredménnyel.
Az eredményünk szempontjából irreleváns, de nem értem, hogy a portugálok hogyan voltak 1. kalaposak a csoport sorsolásnál, miközben a franciák meg 3. kalaposak??
Nem megbántva Pedrót vagy Topicot mert ők amit tudtak azt hozzátették (nem ők keltettek itt csalódást) de ezek a játékosok mikor kerültek volna be a spanyol vagy a horvát válogatottba?
Előzetesen nem tűnt ennyire vészesnek ez a csoport, mint ami a vége lett sajnos. A fejekben nem volt rend és a hazai pályát a legkevésbé sem tudtuk előnyünkre fordítani. Szerintem egy bejáratott helyszínen, mondjuk Veszprémban vagy Szegeden jobban jöttünk volna ki belőle.
A szakmai stábot nem védem, ellenben ha lecserélik őket, akkor 2014 óta jönni fog a hatodik szövetségi kapitány. Ez nagyjából az a tempó, mint a 90-es években a futball válogatottnál, holott a mostani kéziben mind a klubok mind a válogatott nemzetközi pozíciója lényegesen kedvezőbb annál. Hogy miért nincs meg mégsem a szakmai folytonosság, az rejtély előttem.
A hollandok igazán pozitív meglepetés, kíváncsi volnék, hogy miközben nálunk ömlenek a TAO-pénzek a kézilabdába is, mi az amit náluk úgy csinálnak, hogy pikk-pakk ellépnek mellettünk.
Az osszes ilyen duma szanalmas, nrm tartottak be az utasitasokat, azaz mit, azt illene hozzátenni minimum.
Az az igazság, h egymást múlták alul, de sztem itt vmi nsgyon felrement a padon, lehet tortent ott vmi a hatterben, ez a covid Chemanak esvagy a poziciojanak es a szerepének nagyon betett.
Tudom mondjatok, h pedig a vb-n 5ek lettek, de az ehhez kepest ilyan mint a F4 vs csoportmeccsek.
Felőlem maradhatnak, ha kiallnak mint az azsiaiak, foldig hajolnak es bocsanatot kérnek es vmilyen érthető magyarazatot adnak erre.
Amugy csak azert ne maradjanak mert nincs jobb es a vb 5. hely
Amúgy kabarék ezek a honositasok, full középszer az összes. Egy Perez vagy Puljezevics teljesen más kategória volt, mint a mostaniak. Ha csináljuk, legalább csináljuk normálisan.
Nagy Lászlónak játékos korában is voltak érdekes dolgai, döntései, de mindaddig nem volt vele problémám, míg a magyar válogatott segítségére volt. De hogy milyen szakmai vezető lett ő... hát az megint más kérdés.
Kipróbáltunk már lassan mindent, női és férfi fronton is. Voltak hazai rendezésű világversenyek. Cserélgettük a kapitányokat agyba- főbe. Csomó mindenki volt már válogatott, próbálgattuk a játékosokat is. Sehogy sem jön össze a jó szereplés. MI marad? Hát az,amitől a hal is bűzlik általában.