Egy nap két trón. Ilyened még nem volt! Vagy rosszul emlékszem? Ez tényleg jó nap neked! Csak így tovább, ilyen lazán és gyorsan! :) Lysandra nem egy könnyű ellenfél!
Véletlenül rá lehet bökni, egyre, kettőre, háromra, na jó még 10-re is. Mi is így kezdtük valahogy. De azért a 66 százalék, az már túlmutat ezen a véletlen sorozaton!
Ha ki lehet hívni, játszom majd vele, és meglátjuk mire képes.
Egyetértek, én is így gondolom. De mivel én még nem játszottam Anikó ezen ellenfelével, így nem ismerhetem minden mutatóját. De 66 nap után 62,2 % jó válaszarány nálam gyanús határeset, hiszen az első három csillagig nagyon sok olyan kérdés van, melyre senki sem tudhatja elsőre a választ, ha csak nem véletlenül bök rá.
Végül is nem az egyedüli perdöntő bizonyíték az, hogy valaki hány napja regisztrált. Vannak mellette egyéb mutatók is ( például sorozatban nyom 2 másodperces válaszokat, olyan kérdésekre is tudja a választ, ami pl. nem tartozik az általános műveltség körébe, nagy játékosok ellen elért eredményei stb) amelyek megerősítik a gyanút, hogy az illető korábban már járt ezen a vidéken.
Ne bánkódj Anikó! Megnézve ellenfeled adatlapját, nem igazán hiszem, hogy 66 napja regisztrált először a játékba. Bár az is lehet, hogy tévedek. Mindenesetre a gyanú határán áll nálam. :)
Sok függ attól, hogy milyen ellenfelet kapsz Anikó. Az esetek többségében az már eldönti a várható küzdelem eredményét. De a többség mellett mindig van egy kisebbség is. (Időgép erre megjegyezné, hogy Mester bölcsességeiből) :)
Szia! Nem untatsz bennünket. És jó ha előre tudunk az ilyenekről, akkor kevésbé fájdalmas a pofony amibe esetleg beleszaladunk. Ilyenek már mindennapossá válnak, ehhez csak végig kellene mindennap futni a játékosok listáját. Annyit viszont nem ér meg a dolog.