Azt ezer éve nem főztem . Nem vagyok oda a túrós dolgokért . Míg a gyerekekkel együtt éltünk , sűrűn volt , mert ők szeretik . Nekem egy egyszerű sűrű tarhonya pl.-ul jobban ízlik . Paraszt belem van .:-)
Bla-bla-bla. Az igazság az hogy a Fannika libbant lett és ez kezdett elhatalmasodni rajta. Idegesítették egymást.
Viszont a jósnő jól mondja, öt év múlva megint összejönnek. Addigra feltalálják a libbantság elleni gyógyszert, a lövészárkokat betemetik, a libbantak bűnbocsánatot nyernek (némelyek teljes vagyonelkobzás mellett) és Dos papi is megbocsát az Anyócának.
De mondok neked egy forgatókönyv-változatot a sok közül.
Jönnek a következő választások (az eus is) és mindenhol előretör a jobboldal. Az eu jelenlegi áruló irányítása meggyengül, az egyes országok szabadabban érvényesíthetik az érdekeiknek megfelelő politikájukat.
Egymás után számolják fel a belpolitikába külföldről beavatkozó csatornákat, zárják el a külföldi pénzforrásokat.
Megkezdődik a nemzetellenes politikát folytató politikusok felelősségre vonása.
Akkor aztán baszhatod a pénzhiány miatt szétszéledt ATV-t meg a többi acsarkodó libbant médiát. :))))
Nem láttam az elejét , így nemtom' ki volt az a faszkalap , aki az ATV-n most beszélt .... mellé . Mert egyetlen feltett kérdésre nem válaszolt kerek perec , csak lökte a mellédumát .
Pedig nem bonyolult kérdések voltak :
-mikor lesz pedagógus béremelés , és miért a nem befolyt EU-s pénzre várnak ?
-van-e , és mennyi a pedagógus hiány ?
-miért engedték szabadon az elítélt embercsempészeket ?
Konkrét válasz egy árva darab nem volt .
....és az ilyen , egy nem a legkisebb rangú politikus .... aki milliókért ül a nagyházban' .
Ráaludtam még 3 órát .... ha nem csörög ez az átok telefon , többet is tudtam volna .
Majd figyelek .... és ha nem múlik lemegyek a körzetihez . De igazságod lehet a túlterhelésben is : napi 6-7 órát melózok lóhalálában , és nagyon kell figyelni , mert precíziós munka . Minden adatnak egyezni kell .... sokszor keresek hibát . De a héten kész lesz , mert a tulaj jön érte , és a még egy évet megcsináltatja valakivel . Heuréka !
Nekem akkor volt ez, amikor a pajzsmirigyem rakoncátlankodni kezdett és végig, amíg gyógyszert nem kaptam. De szélsőségesebben: három napig alig aludtam, és nem voltam fáradt, pörögtem, mint a mérgezett egér. Aztán három napig napi 10-12 órákat szunyáltam, és az alvások közben is csak kornyadoztam.
De a korral is járhat, amikor több inger ér, fáradtabb az agy, és több alvást igényel. Amikor meg ingerszegény nap volt, azt két ciklus alatt is feldolgozza alvás közben.
Papus nem ismersz te engem . Még véletlenül sem volt/lesz semmiféle autóimmunom ' .....
Világ életemben küzdenem kellett .... előbb magamért , aztán a gyerekeimért , aztán megint magamért , megint a kölkökért .... és ez így lesz míg élek .
Most nagyjából összeszámoltam ... kb. 9x költöztem , de lehet 1-2-t kihagytam . No most ha még több lesz , abban is meg fogom találni a pozitívumot .
Ha az onokabratyóhoz költözöm az Alföldre , nem leszek egyedül , és nem kell 3 napig ennem a főztömet , mert keveset főzni nem tudok .
Ha Zuglóba , akkor rövidesen csuda karcsú leszek , mert lift nincs , és mégiscsak le kell járni a 3.-ról . Oda meg majd te jársz bablevest enni .:-)
Az meg hogy ki vár kit a túlvilágon , a jövő zenéje . Látod a nikkem mögött azt a számot ? Na addig fogok élni . Jó lesz , ha összekapod magad ! :-D
Köszönöm az érdeklődést ... de semmi újság . Dolgozom , imitt-amott firkálok/olvasok topikokban , és mérgelődöm a poltopikokban , hogy az emberek harang alatt élnek .