Keresés

Részletes keresés

Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 1 4019

Port feltörölni biztos, ha így végigcsúszkál a lakáson. :) 

Előzmény: Negyvenes nő (4018)
Negyvenes nő Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4018

Szia!

Gondolod, ettől jobban tud… takarítani?

Előzmény: Atis57 (4017)
Atis57 Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4017

Sziasztok!

Esetleg ez?  Mint válogatási módszer....

Negyvenes nő Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4016

Na, te is csak ezt tudod válasznak felhozni, hogy férfiellenesnek neveltek.

Hát, nem nyert. Pont nem 

Előzmény: Aphelix (4008)
Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4015

Igen, mi is vizuálisan is "figyelünk", hiszen egy csomó nő van, aki elájul a felpumpált izomtól, nekem bevallom őszintén a fenék és a szőrös mellkas

az, amit megnézek először, bár a szőrös mellkas nem mindig látszik. :) 

De általánosan azért nem mondanám, hogy az vonzza a nőket, hogy minél izmosabbak, kigyúrtabbak legyenek, nemhiába tarol még mindig vonzalomként

az apuhas (módjával). :))

Előzmény: Aphelix (4012)
Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 2 4014

Beszélgettem Endrével a napokban és éppen ezt mondtam én is neki, hogy 

"ha egy nőnek van esze akkor be sem száll a nők közötti csatározásba, hanem egyszerűen azzal foglalkozik hogy mi tetszik az olyan férifaknak", 

más szavakkal természetesen. Vagyis én is így gondolom. :)

Lányom nincs, csak fiam, így őt meg arra kéne tanítanom, hogy minek ne dőljön be. :D

De, ahogy már Endrének is mondtam, minden nőnek kéne egy fiút szülni, és akkor rájönne, hogy mi a különbség a két nem között, ami ha a fene

fenét eszik sem fog "közös" lenni, és ezt el kell fogadni, és nem megváltoztatni akarni, hiszen akkor a nemek közötti különbség tűnne el. 

És megkockáztatom, hogy a férfiaknak meg lány gyerek is kell, ugyanezért. :) 

(Bocsánat, gyorsan írok, nem mindig olvasom el (nem is értem, hogy miért nem?) és vannak ragozási hibák, mert törötltem és mást írtam egy-egy rész helyébe)

Előzmény: Aphelix (4011)
Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 2 4013

Egy nő egy férfi mellett nő, egy férfi pedig egy nő mellett férfi a szó szexuális jelentésében való megjelenésnél. 

Hogy mit hoz ki az egyik a másikból, mennyire hiszi, hogy vágyik, vágyják, kielégíthet és kielégülhet. 

Egy idősebb nő már jobban ismeri magát és a férfit is, sokkal felszabadultabb, gondolom ezért is szeretik a fiatal 

pasik az idősebb nőket. Az idősebb nők pedig tyúkanyók képesek lenni és tanítgatni a fiatalabbakat.

Ez a verzió szerintem az emberek többségének megmozgatja a fantáziáját. :) 

A vacak az, hogy az idősebb nőknek aztán nehezebb ezt elengedni, és útjára indítani a kitanított ifjút, aki aztán

kamatoztatja a tudását. 

Én szívesen adnám a fiam egy ilyen nőnek, hogy vezesse be a gyönyörök birodalmába, de ezt szomorúságvég nélkül 

én csak úgy tudom elképzelni, hogy otthon várja a férje. 

Kicsit elkanyarodtam a témától, de jött egy útelágazás, és én erre az útra tértem, nem arra... :)

Előzmény: Aphelix (4009)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4012

A pocskondiázás a hangnemre vonatkozott, amit kedves Negyenes kolléganő alkalmazott.

Amúgy a nők pont ugyanannyira vizuálisak, csak más jelekre figyelnek. Senki se ismerkedik olyanokkal akiket nem talál vonzónak, ezen kár egymást ütnie a két nemnek.

Előzmény: Szibillia3 (4010)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 1 4011

A főtémában meg annyit pontosítanék, hogy a nők nem tetszeni akarnak egymásnak, hanem lefőzni egymást - ahelyett hogy a férfiaknak akarnának tetszeni a szélütöttek :)

Erről próbálok értekezni kissé bőbeszédűen már napok óta, hogy ha egy nőnek van esze akkor be sem száll a nők közötti csatározásba, hanem egyszerűen azzal foglalkozik hogy mi tetszik az olyan férifaknak akik közül egyet ő meg akar fogni magának, és azt fejleszti tökélyre. Vagyis ami még relevánsabb itt a fórumon, mivel gondolom egyikőtök sem tinédzser, hogy mint anya erre tanítsátok meg a lányaitokat.

Előzmény: Szibillia3 (4007)
Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4010

A meglátni fázisban a külső dönt (2-es vllamos, közös sorbanállás a pénztárnál, múzeumben egy kép előtt ácsorgás, moziban egymás mellé kerülés, stb.), ha a találkozás egy társasában van, ahol a külső mellett megcsillogtathatja a nő önmagát, akkor már a külső mellett ott vannak az elragdó tulajdonságai is. 

Én nem gondolnám, hogy pocskondiázása ez a férfiaknak, mindössze egy olyan tulajdonságuk a vizuális érzékenység, ami nehezen elfogadható a nőknek és kicsit nehezményezik a kb 2/3-a azoknak a nőknek, akik nem születtek szépnek, ámde nem is kívánnak drasztikusan belenyúlni eme tulajdonságuknak.

Természetesen szép egy szoknyás nő, szép a lába, szép a dereka, szép kerek a feneke, de nem előnyös egy nem szép lábú, nem szép derekú, nem szép kerek fenekű nőnek, így azt gondolnám, hogy nemcsak lustaságból nem kerákázzák ki magukat. :)

Előzmény: Aphelix (4008)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 1 4009

Cinikus vénemberként azt mondom, teljesen lutri hogy ki a jó az ágyban. A megfelelő szexuális vágy, lelkesedés, aktivitás, kíváncsiság, és esetleg a perverziókra való hajlam független más tulajdonságtól, mint a hajszín a testsúlytól. Tapasztalataim szerint a 30-as/40-es nők jobb partnerek, mert már kinőtték a tinédzseres sallangokat és szemérmeskedést, nem félnek a dolgoktól és nincs igényük fölöslegesen sok körítésre. Emellett ebben a korban már fokozódik a tesztoszterotermelés ill. sokaknál beüt, hogy kissé megijednek attól hogy (hamarosan) már nem kellenek a férfiaknak, ezért sokkal lelkesebben vetik magukat a témába :) Emellett az igényeik is realisztikusabbak. De ez sem abszolút érvényű meglátás, nyilván, csak általánosság.

Előzmény: Szibillia3 (4007)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4008

Úgy látom te az a típus vagy akit sikeresen félreneveltek a férfiellenességgel :)

Szerintem azt soha senki nem állította, hogy a férfiak direkt buknak az olyan nőkre akiket csúnyának találnak. A párbeszéd arról zajlik, hogy a tetszés bizonyos értelemben relatív és szubjektív - nem kell 21 éves hosszúcombú cicababának lenni ahhoz, hogy egy férfinak tetszhessen egy nő. A tetszés tág határok között befolyásolható öltözködéssel, viselkedéssel, jó természettel, stb. Csak pár nőnek ez derogál, sokkal könnyebbnek találják az energiabefektetés helyett inkább a férfiakat pocskondiázni, hogy azoknak a szemeteknek csak olyan nő tetszik, aki tetszik nekik :)

Előzmény: Negyvenes nő (4005)
Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 1 4007

Meg azzal, hogy a nők a nőknek akarnak tetszeni elsősorban.

Amire én azt mondanám, hogy a számomra szimpatikus nők, akiket én nőnek tartok, azok nem, legalábbis elsősorban.

És a nők nők közötti versenynek hozadéka az egyre növő cici, száj, köröm, szempilla, szemöldök. 

Mert valamikor régen biztos volt normál méretűnél picit nagyobb mind, csak aztán jött a többet akarok, mint neki, meg neki,

mert ettől fog észrevenni a férfi, ami viszont be is jött, mert soknak tetszett, és képzelték el a vastag szájban milyen jó lehet,

ellenben a vékonyabban nem. És melyik elborult nő ne akarnak még inkább gyönyört okozni, mert azt hiszi, hogy minden ettől 

függ. 

Egyébként azt mondják (legalábbis régen) a pasik, hogy a csúnyább nő sokkal jobb az ágyban, mint a szép. 

Az egyik igyekszik és megtanul jó lenni, a másik meg azt hiszi, hogy elég ha szép...

Előzmény: Negyvenes nő (4005)
Szibillia3 Creative Commons License 2023.12.03 0 1 4006

Endrém egy különleges és ritka férfi. :))))

Előzmény: Negyvenes nő (4004)
Negyvenes nő Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4005

Amúgy ez a beszélgetésfolyam azzal kezdődött, hogy a negyvenes-ötvenes korosztályú férfi mi alapján választ. És mi nők azt merészeltük írni, hogy külsőségek alapján.

De hát hadd ne tudjuk már, mit tapasztalunk…

Majd ti férfiak jól elbeszélgettek itt egymással

Előzmény: Aphelix (4003)
Negyvenes nő Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4004

Nem, nála csak a nagy fenéknek és/vagy vastag combnak van esélye. De hát ez a normális, ha egy férfi így választ :-/

A többi, az nem megfelelő nő.

Előzmény: Aphelix (4003)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 1 4003

A "tetsszen a szememnek" nem feltétlenül azt jelenti, hogy műmell és kacsaszáj nélkül nincs esély - azt hiszem ezt Endrebáról nyugodtan kijelenthetjük :)

A tetszésbe bőven belefér amiről papolok, pl. hogy lehet átlagos is csak öltözzön nőiesen. A műmellű viszont van hogy nem tetszik, pl. mert azt is túlzásba lehet vinni.

Előzmény: Negyvenes nő (4001)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4002

"Ha valóban boldogítjátok egymást, akkor ez így van rendjén!"

Na igen, egy kis teret hagyni kell annak is hogy emberek tudjunk maradni. Az élet nem stratégiai játék ahol ha nem a tökéletes stratégiát követed akkor vesztettél. Bárki szeretheti nagyon a párját akkor is, ha szuboptimális :D

Csak a ló túloldalára se jó átesni. Sokan önsorsrontó módon élnek, úgy hogy a tudatlanságukkal rombolják a kapcsolataikat, és ezt egy normális ember igyekszik elkerülni.

Előzmény: cyr45 (3993)
Negyvenes nő Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4001

…hanem a melle vagy a feneke alapján választ.

3987-es hozzászólás

Előzmény: Aphelix (4000)
Aphelix Creative Commons License 2023.12.03 0 0 4000

"Manapság a férfiak nagy része kizárólag kinézet alapján választ."

Tizenévesen, amikor a srácokat kizárólag a dugás érdekli. Akinek már kinőtt annyi esze, hogy értelmes és tartós kapcsolatot akar, eseteg kifejezetten családot szeretne alapítani, az nem csónakszájú r*bancot fog keresni hozzá.

Előzmény: Negyvenes nő (3985)
cyr45 Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3999

Na de kérdés, hogy ezt milyen hangsúllyal ejti ki?:-))) 

Mert az a nem mindegy!  Az intonáció...

Előzmény: Káli. (3998)
endrebá Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3996

köszönömuram

Előzmény: cyr45 (3995)
cyr45 Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3995

Ez rendben is van, egy alkalmi, vagy akár rövidtávú kapcsolat esetén.

Azonban egy tartós, hosszú kapcsolathoz, netán házassághoz (szerintem) ez így kevés!

Mert az embert (akár férfi, akár nő) előbb-utóbb zavarni fogja, ha a partnere kinyitja a száját,

és kiesik azon a kapa.  Kivéve persze, ha saját maga is ebbe a kategóriába tartozik!:-))

De esetedben ez nem áll fenn...

Előzmény: endrebá (3987)
cyr45 Creative Commons License 2023.12.02 -1 1 3994

Manapság a férfiak nagy része kizárólag kinézet alapján választ.

Amelyik férfi kizárólag a kinézet alapján választ, az meg is érdemli, hogy azt kapja, amit kap!

Előzmény: Negyvenes nő (3985)
cyr45 Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3993

Ha valóban boldogítjátok egymást, akkor ez így van rendjén!

Előzmény: Aphelix (3982)
cyr45 Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3992

Hát még frakkban!:-))   Ma olyan Grétsy-s kedvemben vagyok...

Előzmény: Atis57 (3983)
endrebá Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3991

Tudod Atis.. ez nem is régi, és nem is igaz - csak egy jól hangzó saxöveg.

A végkövetkeztetésre van kihegyezve.

Előzmény: Atis57 (3989)
endrebá Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3990

Örülök hogy visszataláltál.  :-)

Előzmény: Abszolút Igazság (3988)
Atis57 Creative Commons License 2023.12.02 0 1 3989

Szia!

Ez nagyon emlékeztett a régi Winston Churchill-os történetre.

A Miniszterelnök sétál a feleségével ,az asszony megáll egy utcaseprővel beszélgetni.

Miután vége a diskurzusnak Churchill megkérdezi ;Ki volt ez?

A nő mondja -az első szerelmem.

Na látod milyen jó ,hogy hozzám jöttél feleségül-igy nem egy utca seprő felesége vagy.

A nő tünődve mondja; Tévedsz drágám , akkor  most nem te lennél a Miniszterelnök!

Tehát a sikeres férfi mögött áll egy (sikeres )Nő is!  ?

Előzmény: Aphelix (3982)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2023.12.02 0 0 3988

Remek összefoglaló, abszolút igaz!

Előzmény: Aphelix (3980)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!