Keresés

Részletes keresés

második mekekuka Creative Commons License 2018.12.11 -1 0 516

Hááát, állhat hokedlire is de úgy nem az igazi.      :))))

Előzmény: Barlangi. rája (512)
második mekekuka Creative Commons License 2018.12.11 -2 1 515

"Nem anyóca vagyok."

Hát nem.  Kábé a térgyéig érsz fel ha ágaskodsz.       :))))

Előzmény: Törölt nick (505)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.11 0 2 514

Mi a problémátok velem ?

Én már kiszálltam a buliból . Illetve sose voltam benne .

Ti meg majd egyszer felriadtok , hogy úgy hülyeség az egész MGTOW , meg a szinglizés is , ahogy van .

Minél hamarabb , annál jobb , különben kihaltok .:-)))  Mert életképtelen cirkusz ....úgy cuzámmen .

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 0 1 513

Akár reptilián is lehetnék....

Barlangi. rája Creative Commons License 2018.12.11 -1 1 512

Nem Anyóca vagyok."

De akár lehetnél is...

Előzmény: Törölt nick (505)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 -2 1 511

Noki, én itt ismerek valakit, aki ezt csinálja.

Fennen hirdeti, hogy ő kivonult, hogy őt nem zavarja, már nem is próbálkozik és inkább más tevékenységben találja meg a boldogságot.

;-)

Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 -1 0 510

Mert egy szélsőséges, kicsit elbaltázott mozgalom ez.

Lehetne jól os csinálni.

Ahogy pl a nők csinálták a szingliséget.

Azt kéne hirdetni, hogy ne repülj rá minden virágra méhecske, nézd meg, kivel kezdessz és csak az arra érdemessel tedd meg.

Nem ess hasra az első puncitól, nem nyalizz, ne fuss a szekér után. Ne hagyd magad befolyásolni, ne legyél lógó nyelvű kiskutya,

Nos, amennyire én ismerem a pasikat, ez a szép kor sosem fog eljönni :) 

Előzmény: Törölt nick (509)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 -1 1 509

Azért ha őszinték akarunk lenni, be kell látnunk, hogy az MGTOW mozgalom a férfiak segélykiáltása, csak senki nem akarja meghallani.

Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 -1 1 508

Kerge Bredsó a legtöbbször nem is volt szingli :D

kevered ... azzal semmi gond nincs, ha valaki inkább egyeüdl mintsem bárkivel, nem baj az ha az emberek nem kapcsolatfüggőek (hidd el, még mindig ezek vannak kevesebben... a legt9öbbnek mindegy kivel csak lehessen KAPCSOLATBAN az FB státusz, hát bravó).

az MGTOW meg látványosan ki akar vonulni a társkereső piacról, csak senki le sem szarja... mintha minden nap benyitnál egy étterembe, csak hogy közöld, márpedig te nem fogsz itt enni. Hát jó. 

Előzmény: alaptalan (506)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.11 -1 1 507

Nem nagy veszteség, ha az antiszoc férfiak 'kivonulnak', maradnak a normálisak. Legalább az a nő, aki családot akar,  könnyebben talál szintén családot akaró férfit. 

Dolgozni, adózni mindenképpen kell, legfeljebb ezek a férfiak a pénzüket a kurvák zsebében hagyják, tehát mindenképpen egy nőt fognak támogatni. 

Ha így szeretnének élni, akkor tegyék.

Előzmény: alaptalan (506)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.11 -1 2 506

meg a sárló kancák álma!

Pár grádiccsal értelmesebb viselkedés a MGTOW mint a női "Húdenagyon szingli vagxxok és még annál is jobban élvezem szingliségem minden másodpercét!" mantra,

Kerge Bredsó és húdevidám kompániája...

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 2 505

Nem Anyóca vagyok.

Neked is jó éjt! :)

Előzmény: Törölt nick (504)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 1 504

Ha Anyóca vagy, akkor nincs számodra jobb ötletem. Öreg is lehetsz, 5 combod sincs, 200-7500 km-re is lehetsz, aludjál egy jót!

Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 1 503

Igen van szemük, amivel csak az orruk hegyéig látnak. 

Mit kezdjenek a nők azokkal a férfiakkal, akik nem akarnak családot?

Elmorzsolunk szemünk sarkában egy könnycseppet, fáradt kézlibbentéssel pápát intünk nekik, és kívánjuk, hogy gyönyörrúdjukat szórakoztassa sokat az Ötcombú Asszony! :P

Vagy van esetleg más ötleted? 

Előzmény: Törölt nick (501)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 1 502

Szal itt van, nőtlen gyerektelen nem olyan nagyon csóringer, de az ördögnél 3 fokkal szöbb kan! Igaz hogy télön nem fog kufircolni, de hátha nem jön el a világvége január végén!

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 0 501

az a bibi, hogy a FÉRFIAKNAK is van szöme. Innen tessenek újra nekirugaszkodni a szép formás gyönyörrúdnakl! :)p

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 1 500

Végül is megtárgyaltuk, hogy a MGTOW mozgalomnak nő szemmel nézve semmi értelme sincs. 

Előzmény: Törölt nick (489)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 1 499

Ja, így jártunk. Elmúlt.

Előzmény: Törölt nick (498)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 1 498

Van ilyen sajnos.

Előzmény: Törölt nick (496)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 1 497

(külsőleg se)

Előzmény: Törölt nick (496)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 1 496

Később egyébként összejöhettem volna vele legális módon. Cska hát...akkorra már "kiszerettem", és nem nagyon visszafrissíthető. Már nem is tetszett 

Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 0 495

Számomra simán lehet "vonzereje" egy nős ffinak, már úgy érzésileg.

Ettől függetlenül sosem volt semmilyen nős vagy foglalt hapsival viszonyom és nem is mennék bele, nem szivatnám magam ezzel.

Akármekkora vonzereje is lenne, nem éri meg a szenvelgést.

Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 0 494

A nős ember egyet tud kínálni, szexet. Illetve vannak azok a nős emberek, akik már kilepnenek, csak egyedül gyávák hozzá. Azok nyilván kapcsolatot is.

Kérdés ez mennyire vonzó ez. Nekem alapbajom volt az, hogy olyan nincsen, hogy valaki csak egy valakinek hazudik, aki amúgy pont a felesége. Nyilván nekem is hazudik, erre építeni bármit pedig nem lehet. 

Ha valakiről kiderül, hogy nős, akkor onnantol számomra mint férfi mar nem érdekes. Az tény, hogy nem mindig derül ki. De utána még jobban figyeltem erre.

Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -1 0 493

A második mondatom nem is volt lényeges, azzal inkább próbáltam csak visszafrissíteni magamban a "sztorit"(lehet, hogy több történet keveredik)

Inkább azért hoztam elő, mert  abból indultam ki, hogy számodra se bírt nulla vonzalmi értékkel a nős pali(de kiderült, nem tudtad), illetve most, hogy korrigáltad a sztorit, látszik, hogy nem nullázódott le rögtön az "értéke". 

Nőssel nem kezdtem még, foglalttal igen, ott is később derült ki a foglaltság ténye(nem csapott be, csak nem vettem a jeleket, nem tárgyaltuk meg a nőjét, sőt, láttam is a csaját), de miután "kiderült", hát, nos....zavart a dolog, de nem annyira, hogy össze ne járjak vele(.....) és nem csak egy "dugásra volt jó" nekem, nem lett egy nulla a szememben.

3 éve még virágzottak a szeretős topikok is  a HUSZ-on, csupa-csupa nős emberrel. 

Előzmény: Törölt nick (492)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 1 492

Nem.

Bár volt afferom nős férfival, kicsit későn derült ki, hogy nős, és akkor elég nehéz volt belőle kiszállni, de sikerült. 

A dilemma nem abban volt, amit írtál. ☺

Előzmény: Törölt nick (491)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 2 491

VV, nekem rosszul rémlik, hogy volt nős/foglalt párod is a válásod után?

Volt itt egy éve valami nő, aki ezen elmélkedett, mennyire erkölcsös dolog, ha megcsalták és fordított helyzetben ilyenbe kerül(hogy vele csalnak), de kavarodik már, ki volt, mert eltűnt.

Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -2 0 490

s nem Comodore 16-al vacakoltunk volna.

igy lehettel volna jo programozo  :P

Előzmény: Törölt nick (465)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -2 0 489

Ja, az Incel Klub meg az ÖTYE most épp ide írhat az újdonság varázsaként :)

Előzmény: Törölt nick (488)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 -2 0 488

Mondtam én, hogy hiánypótló topik ez.:)

Barlangi. rája Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 487

Én részt vettem. Ha valaki azt hiszi, hogy fáklyásmenet volt, azt lehülyézem.

4 évig rezgett a léc, hogy a bank visz mindent, amit addig megszereztem. Sokan belebuktak, nekem sikerült.

Előzmény: MrJones512 (485)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!