Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
kevered ... azzal semmi gond nincs, ha valaki inkább egyeüdl mintsem bárkivel, nem baj az ha az emberek nem kapcsolatfüggőek (hidd el, még mindig ezek vannak kevesebben... a legt9öbbnek mindegy kivel csak lehessen KAPCSOLATBAN az FB státusz, hát bravó).
az MGTOW meg látványosan ki akar vonulni a társkereső piacról, csak senki le sem szarja... mintha minden nap benyitnál egy étterembe, csak hogy közöld, márpedig te nem fogsz itt enni. Hát jó.
Nem nagy veszteség, ha az antiszoc férfiak 'kivonulnak', maradnak a normálisak. Legalább az a nő, aki családot akar, könnyebben talál szintén családot akaró férfit.
Dolgozni, adózni mindenképpen kell, legfeljebb ezek a férfiak a pénzüket a kurvák zsebében hagyják, tehát mindenképpen egy nőt fognak támogatni.
Pár grádiccsal értelmesebb viselkedés a MGTOW mint a női "Húdenagyon szingli vagxxok és még annál is jobban élvezem szingliségem minden másodpercét!" mantra,
Igen van szemük, amivel csak az orruk hegyéig látnak.
Mit kezdjenek a nők azokkal a férfiakkal, akik nem akarnak családot?
Elmorzsolunk szemünk sarkában egy könnycseppet, fáradt kézlibbentéssel pápát intünk nekik, és kívánjuk, hogy gyönyörrúdjukat szórakoztassa sokat az Ötcombú Asszony! :P
Szal itt van, nőtlen gyerektelen nem olyan nagyon csóringer, de az ördögnél 3 fokkal szöbb kan! Igaz hogy télön nem fog kufircolni, de hátha nem jön el a világvége január végén!
A nős ember egyet tud kínálni, szexet. Illetve vannak azok a nős emberek, akik már kilepnenek, csak egyedül gyávák hozzá. Azok nyilván kapcsolatot is.
Kérdés ez mennyire vonzó ez. Nekem alapbajom volt az, hogy olyan nincsen, hogy valaki csak egy valakinek hazudik, aki amúgy pont a felesége. Nyilván nekem is hazudik, erre építeni bármit pedig nem lehet.
Ha valakiről kiderül, hogy nős, akkor onnantol számomra mint férfi mar nem érdekes. Az tény, hogy nem mindig derül ki. De utána még jobban figyeltem erre.
A második mondatom nem is volt lényeges, azzal inkább próbáltam csak visszafrissíteni magamban a "sztorit"(lehet, hogy több történet keveredik)
Inkább azért hoztam elő, mert abból indultam ki, hogy számodra se bírt nulla vonzalmi értékkel a nős pali(de kiderült, nem tudtad), illetve most, hogy korrigáltad a sztorit, látszik, hogy nem nullázódott le rögtön az "értéke".
Nőssel nem kezdtem még, foglalttal igen, ott is később derült ki a foglaltság ténye(nem csapott be, csak nem vettem a jeleket, nem tárgyaltuk meg a nőjét, sőt, láttam is a csaját), de miután "kiderült", hát, nos....zavart a dolog, de nem annyira, hogy össze ne járjak vele(.....) és nem csak egy "dugásra volt jó" nekem, nem lett egy nulla a szememben.
3 éve még virágzottak a szeretős topikok is a HUSZ-on, csupa-csupa nős emberrel.
VV, nekem rosszul rémlik, hogy volt nős/foglalt párod is a válásod után?
Volt itt egy éve valami nő, aki ezen elmélkedett, mennyire erkölcsös dolog, ha megcsalták és fordított helyzetben ilyenbe kerül(hogy vele csalnak), de kavarodik már, ki volt, mert eltűnt.