Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 412

Ebbe már többször beletöröltük az orrodat, hogy Japánnal ne példálózz! 

Előzmény: Törölt nick (409)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 411
Előzmény: Replay (404)
Replay Creative Commons License 2017.08.13 0 0 410

Azért, mert nem elég a sárga bőr, amivel igazolni lehet a bőrkarotinszín méréseket, hanem nagyban kell hozzá, hogy abban a bizonyos ázsiai országban az életszinvonal is magas legyen. Lehet hozni, hogy Dél-Koreában meg Japánban milyen sokáig élnek a sárgabőrű emberek, de mi van a szegényebb ázsiai országokkal?

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 409

Japánt is nézted? 

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 408

Ez jó kérdés, igen. Én nem láttam még ilyet, érdekes összehasonlítás lehet, ha van. 

Előzmény: Replay (401)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 407

"hunzabarackos MLM-esek," Azok kik?

Előzmény: ásítósmacska (403)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 406

Ne zavard már be a macit a málnásba! :-DDD

Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 405

Gondolom, hogy például a műtéteket ott is sebész szakorvos végzi mint itt. Nincs elutasítva  a nyugati orvoslás hiszen a keleti mellett ott is tanítják.

Replay Creative Commons License 2017.08.13 0 0 404

Azt az összefüggést is feltárhatná valaki, hogy akkor Kínában miért csak akkora a várható életkor, mint Magyarországon.

Előzmény: Törölt nick (385)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 403

Már évekkel ezelőtt a hasunkat fogtuk a röhögéstől, mikor jöttek a hunzabarackos MLM-esek, hogy a hunzák azért éltek többszáz évig, mert a barack magját ették... :-DDDDDDDD

Tipikus "távolról jött ember azt mond amit akar" típusú marketing.4

Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 402

Nem  ismerem a konkrét adatokat. Azonban úgy  tudom, hogy ott a beteg állapotának megfelelően alkalmazzák a nyugati orvoslást és a keleti orvoslást. Amennyiben a beteg állapota megkívánja a két terület orvosai gyakran konzultálnak egymással.

Replay Creative Commons License 2017.08.13 0 0 401

Van arra valami "statisztika" (igaz nem ez a legjobb szó rá), hogy pl. Kinában milyen tipusú betegségekre alkalmazzák a keleti és melyikre a nyugati orvoslást? Arra gondolok, hogy pl. egy fejfájásra, náthára, mozgásszervi problémákra lehet, hogy elég egy gyógynövény, akupunktúra de a komolyabb bajoknál már "nyugati" gyógyszerek és orvoslás kellenek.

Előzmény: Tasunko Witko (398)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 1 400

Te állítottál valamit, és én hozzak hozzá alátámasztást...?????

Nem vagy te picit eltévedve...? 

LOL

Előzmény: Törölt nick (395)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 399

A törvény szerint ha például egy belgyógyász szakorvos a nyugati orvoslás mellett kínai orvoslást is tanul, majd alkalmazza a betegein  az  kuruzslásnak minősül?

Előzmény: Törölt nick (397)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 398

Én úgy tudom, hogy Kínában mind a nyugati, mind a keleti orvoslást  alkalmazzák a beteg helyzetének megfelelően. Az egyetemeken mindkét orvoslást tanítják és a két terület kapcsán jogilag egyenrangú, államilag elismert egyetemi diplomát adnak ki.

Előzmény: ásítósmacska (394)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 397

Arra ott a törvényi meghatározás. 

Előzmény: Tasunko Witko (396)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 396

A kérdésem Magyarországra vonatkozott.

Előzmény: Törölt nick (393)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 395

Mutatnál nekünk egy tudományos értekezésedet?  

A CIA meg úgy jön ide, hogy a lapjukon ott vannak az országok adatai közt az élethossz adatok is. 

Ők csak tudják :) 

Előzmény: ásítósmacska (390)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 394

Szerinted pl. Kínában a népesség hány %-át fedi le a normál, nem-keleti orvosi ellátás...????

(gyanítom, elég kicsi...) 

Előzmény: Törölt nick (393)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 393

Érdemes lenne megnézni a keleti rendszert, ott mi számít kuruzslásnak. 

Előzmény: Tasunko Witko (391)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 392

Nem kell tőlem engedélyt kérni, hiszen a topik nem az én tulajdonom.  Ha te bármit fontosnak tartsz leírni azt szabadon megteheted.

Előzmény: ásítósmacska (388)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 391

Azonban marad a kérdés, hogy nyugati orvoslásból orvosi diplomával rendelkező orvosok miért kuruzslók, ha a nyugati mellett keletivel is foglalkozni kezdenek? Én belinkeltem ide Dr. Rideg Sándor addiktológus, neurológus, pszichiáter főorvos előadásait. Ő eredetileg nyugati orvoslást tanult. Azonban attól mert elkezdett keleti orvoslással is foglalkozni kuruzslóvá vált? A neten nagyon sok nyugati orvost találtam akik időközben elkezdtek keleti orvoslással is foglalkozni. Akkor Ők kuruzslóvá lettek? Egyáltalán hol a határ a kuruzslás és a gyógyítás között?

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 390

A CIA mióta tudományos értekezések lelőhelye...???

:-DDDD

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 389

Na, megint itt tartasz a kuruzslásnál. 

Mintha a karotinoid szinttől függne bármi is.....

LOL 

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 388

Egyetértek veled, hogy vissza kell terelni az eredeti témához a topikot, de engedd meg, hogy az MLM-esek ótvar hazugságait ne hagyjuk itt lógva, cáfolatlanul.

Előzmény: Tasunko Witko (384)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 387

Ezzel fölöslegesen jössz ide huszadszor is!

Egyik sem tartalmazza azt, hogy a tudományos módszert (Raman spektroszkópia) 2024-ig senki nem alkalmazhatja hasonló célra.....

MErt te ezt próbálod inszinuálni.... 

Előzmény: Törölt nick (380)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 386

....ahogy a korábbi nickjeit is hasonlók miatt vágták ki... 

Előzmény: Replay (377)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.13 -1 0 385

Egyetértünk, sokszor mondtam, hogy maradnék a topic témájánál. Érdemes megnézni a CIA oldalát, melyik országban élnek legtovább az emberek. Zárójelben hozzáteszem, hogy a mérések szerint a "keletiek" bőrében lévő karotinoid szint kb. a duplája a magyar átlagnak. Nem lepne meg, ha ezért lenne sárgább a bőrük. Legalábbis "otthon", mert ha máshová, pl. európába költöznek, fehérebbé válnak, mint mi. Érdemes lenne látni a kiköltözöttek élethosszának statisztikáját.

Az élethosszon túl az sem mindegy, hány évet töltenek komoly betegségben a keletiek, pl. a magyarokhoz képest. Nincsenek előttem az adatok most, de úgy emlékszem, a magyarok átlag 12, a keletiek 4 évet. Ha ez így van, elgondolkodtató. 

Előzmény: Tasunko Witko (384)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 384

Ez a hölgy pedig az állítja, hogy a keleti emberek tovább élnek. Egyébként azért tettem most be ide több mindent mert egyrészt jó lenne a fórumot visszaterelni az eredeti medrébe, másrészt valóban őszintén keresem a válaszokat bizonyos kérdésekre: https://www.youtube.com/watch?v=LcjBZ07BNIw

Előzmény: Tasunko Witko (383)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.13 0 0 383

Vannak kérdések amelyek szerintem jogosan felvetődnek bennem is: 1. Ha bármelyik nyugati orvoslásból vizsgázott orvos: belgyógyász, neurológus, kardiológus stb sorolhatnám még tovább, szóval ha bármely nyugati orvoslásból vizsgázott orvos elkezd foglalkozni keleti gyógyászattal is, akkor kuruzslóvá válik? 2. Ha ez tudománytalan kuruzslás akkor például a nagyhatalomnak számító Kínában miért ismerik el jogilag egyenrangúnak a nyugati  és keleti orvoslást és miért adnak ki államilag hivatalosan elismert egyetemi diplomákat a keleti orvoslásból? 3. Ha ez kuruzslás akkor például miért foglalkoznak ezzel a területtel Ausztráliában is? Western Sydney Universityhttps://www.westernsydney.edu.au/future/future_students_home/ug/science_and_health/traditional_chinese_medicine

Előzmény: Tasunko Witko (382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!