Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2017.12.03 0 0 3940

;-)  Ugye a moderáció azért pártatlan?  ;-DDD

Előzmény: defensio (3939)
defensio Creative Commons License 2017.12.03 0 0 3939

like

Előzmény: nzsolt18 (3938)
nzsolt18 Creative Commons License 2017.12.03 0 3 3938

T.Garmin111.

-az ominózus hszedben sikerült egy vastagon politizálós egyoldalas fröccsenést írnod, szerimtem ez többeket irritált (engem is). 

-a modik ezerszer leírták, hogy a fegyveres topikpkban nincs politika. így pl az én ellenvéleményem is szabálytalan lett volna. 

ezekért nem feljelentettelek hanem, a szabályok szerint jeleztem a vélt szabálytalanságot a megfelelő helyen, a modik meg döntöttek. 

írod, hogy kaptál értesítőt a törlés mellé, ott gondolom leírták miért volt szabálytalan, ha vitatod vagy érvelni szeretnél magad mellett azt itt ebben a topikban megteheted bizonyos határok közt, és nem ott ahova az értetlenkedése(i)d írtad. 

amúgy semmi bajom veled, és a hszben írt véleményeddel sem ( csak a tartalmával) csakhogy itt a fegyveresben ez nem szabályos.

ha belemegy valaki egy ilyen politizálós vitába (a politikás topikokon kívül) , azt a tapasztalatok szerint hamar kirakják.

véleményem szerint az offolóban rengeteg olyan téma van amin elgyilkolászhatjuk magunk, és én örülök is neki, hogy a politizálás tiltva van, pont elég ilyen szar ömlik ránk mindenhol, pró és kontra is. 

üdv. 

defensio Creative Commons License 2017.10.27 0 0 3937

az összefüggö bekezdes es ezert az egyben alkalmazando dörgelem igy hangzik:

A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég)
Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás.
A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.

gondolni viszont lehet sokfelet

Előzmény: defensio (3935)
defensio Creative Commons License 2017.10.27 0 0 3935

ha esetleg meg mindig nem erti valaki mi a szerepe es miert fontos hogy a kerdesek a fegyvermodikhoz topikba a szabalytalannak gondolt linkek melle semmilyen ill minimalis kommenteket füzzetek valamint ezt kiemelve miert van egyertelmüen ez leirva az ottani topikleirasba

az mar nem is fogja vagy nem is akarja megerteni

exhighand Creative Commons License 2017.10.27 0 0 3934

Ahogy gondoltam, úgy is történt.

exhighand Creative Commons License 2017.10.27 -4 0 3933

Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás.

A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.

Annyira kíváncsi vagyok, hogy vajon lesz-e következetesség.

nedolaci Creative Commons License 2017.09.26 0 0 3932

"Hogy én milyen aljas vagyok...-Zafirologiailag."         IGEN! És ehhez is:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144486501&t=9220707      

;-(

Előzmény: marcony (3930)
Törölt nick Creative Commons License 2017.09.26 -1 0 3931

Vanik egy-két nick, akiknek az adatlapján - érdekes módon mindegyiknek egyforma az e-mailja: "nem publikus" - a hozzászólások rovat mellett/helyett inkább beszólások rovatnak kén' szerepelnie :-D

marcony Creative Commons License 2017.08.04 0 0 3930

Hogy én milyen aljas vagyok...- zafirologiailag.

Te meg egyedül és személyedben feljogosítva érzed magad, hogy mindenféle baromsággal büntess.

Előzmény: nedolaci (3923)
Putyika007 Creative Commons License 2017.08.04 0 1 3929
'öreg'huszár Creative Commons License 2017.07.30 0 1 3928

Mindenki őrizze meg a pánikot!

Mivel nem sikerült (észrevétlen) kivennünk a nyári szabit ezért lehet megint ott panaszkodni.

parazstaposo Creative Commons License 2017.07.30 0 1 3927

Állandóan telenyomták a topicokat szerencsétlen figurák képeivel, így gondolom ki lettek tiltva.:-)

Előzmény: nzsolt18 (3925)
nedolaci Creative Commons License 2017.07.30 0 0 3926

Megkezdődtek moderációilag a nyári szabadságolások?

Mostakkó hová szaladjunk árulkodni? ;-)

nzsolt18 Creative Commons License 2017.07.30 0 0 3925

kedves Modik.

brékó brékó

hova tűnt a modis topik?

vagy csak én nem látom? 

nedolaci Creative Commons License 2017.07.18 -2 0 3924

T,Moderáció!Délután kaptam egy lánctörléssel kapcsolatos értesítőt.Köszönöm az utánam való takarítást!

De kaptam mellé egy vigyázó,óvó figyelmeztetést is,miszerint a következő ilyennél a nickem is törlődni fog.

Kiváncsian érdeklődnék:mi volt a hozzászólásban az a fene nagy szabályosságosságtalanság,aminek okán a fejemet,illetve a nickemet kell veszejtenem?

Az "OFF topik" vált ekkora üldözendő főbűnné,vagy született valami új "titkos"szabály?

Kérlek,világosítsatok fel! Előre is köszönöm a szíves tájékoztatást!

nedolaci Creative Commons License 2017.07.18 -2 0 3923

Most egy kicsit komolyra véve a figurát:Szerintem szomorú,hogy amit itt a fórumon alkottál,segítettél,véleményeztél(ezzel építve jobbá téve,itt-ott tanítva is a fórum "lakóit") a "saját" neveden,azt néhány(szerintem átgondolatlan)PL.zafirológiai "okosságoddal" sikerült teljesen ellensúlyoznod.Legalábbis az én szememben. Valami "ördögi" gondolattól vezérelve belekezdtél egy xarkavarásba és utána küzdöttél az "uriember" becsületéért!

Itt mindenféle bizonyítékokat követelsz.Minek?Kinek?Te pontyosan tudod,miről pofádzok,másokat meg mi a francért érdekelne?Lehet,hogy nem is vették észre,lehet,hogy akkor nem is olvasták,lehet,hogy ha olvasták is és észre is vették,pont lexarták!Ergó:fölösleges lenne bármit is bizonygatni! Mindenesetre díjazom,hogy momentán marcony vagy és nem a xarkavarónickjeid egyikén "alkotsz". Köszi!

Előzmény: marcony (3919)
nedolaci Creative Commons License 2017.07.18 -2 0 3922

Szerintem is!    ;-)    Hosszú ideje az első ,itt megjelent azonos  véleményünk

Előzmény: exhighand (3921)
exhighand Creative Commons License 2017.07.17 -1 2 3921

Szerintem hagyd.

nedolaci Creative Commons License 2017.07.17 -1 0 3920

Te Uriember! Hallottad már azt a "dakota mondást",hogy a sas nem kapkod legyeket?

Nem akarok én semmit rád bizonyítani.Pont nem érsz annyit .

A helyedben én sem emlékeznék! De nem vagyok a helyedben!!;-DDD

marcony Creative Commons License 2017.07.17 0 1 3919

Hagytam neked időt, eleget.

Ha nem tudsz semmit bizonyítani, máskor ne  kötözködj.

Nem írtam ide egy éve, hozzád sem szóltam, értelmetlenül, feleslegesen kezdtél ki velem.

Nem írom le amit most vársz, inkább csak sajnállak téged Nedó.

Üdv:

M

Előzmény: nedolaci (3916)
marcony Creative Commons License 2017.07.13 0 1 3918

Ezt már nagyjából elmondtad.

Ássál már elő minderről valami bizonyítékot is. Legalább egyetlen relevánst.

Csak találsz valamit a sárgarézről, vagy valami egyéb ostobaságomról, ha annyi volt.

Így csak a szokásos ostoba szöveg, amit irkálsz.

Putyika007 Creative Commons License 2017.07.12 -1 0 3917

+1!

Pffff!

nedolaci Creative Commons License 2017.07.12 -1 0 3916

Azokban az időkben történt,mikor mindent-mindennel kevertél!

Keverted a nickjeidet,keverted az okosságaidat a bölcsességgel,keverted a rézről tanultakat (,illetve nem tanultakat) a bronzzal,de leginkább a xart keverted!Röviden:keveregtél úriember!

Előzmény: marcony (3914)
python 357 Creative Commons License 2017.07.12 0 0 3915

:-).....Már nem tud válaszolni,-ment a levesbe!!!

Előzmény: marcony (3914)
marcony Creative Commons License 2017.07.12 0 1 3914

Olvastad valahol, hogy kevertem a sárgarezet a bronzzal?

Ha igen, mutasd.

Amúgy meg Nedó beszélt ismét valami zagyvaságot, én arra várom a választ, de hiába.

Biztosan keresi a sárgaréz bányában, de nem leli. :-)))

Előzmény: Törölt nick (3903)
trollgyalu Creative Commons License 2017.07.11 0 0 3913

Konkrétan én intézkedtem, egymást csesztettétek-sértegettétek, akkor kaptatok mindketten egy nap pihit.

A kapott üzenetet a tiltáskor a rendszer automatikusan generálka, beleszólásunk nincs.

Előzmény: Camo_BDU (3912)
Camo_BDU Creative Commons License 2017.07.11 0 0 3912

Értem, köszönöm a választ, ezt nem tudtam.

Ez az egy szabálysértés volt? Az email azt írta hogy sorozatos szabálysértést követtem el, nem azt hogy csak egyet.

Előzmény: defensio (3911)
defensio Creative Commons License 2017.07.11 0 0 3911

ha jol latom akkor a lanctörlés utan a vitapardnerednek beirtad a törlést / mikor irtad, hogy lanctörölteti a tenyeket /

bemasoltad az ertesitöt is amit kaptal - ezt nem szabad!

a köbevesett szabaly szerint moderacios intezkedesröl a moditopikokon kivül nem eshet szo

tovabbi jo forumozast !

Előzmény: Camo_BDU (3910)
Camo_BDU Creative Commons License 2017.07.11 0 0 3910

Remélem jó helyen érdeklődöm. Ha valaki megmondaná hogy miért lettem tiltva 24 órára, azt megköszönném. Tegnap 2 tag összekapott, emiatt lánctörlés történt aminek én is az áldozata lettem. Az egyik tag panaszkodott a másikra, de rám nem panaszkodott senki, se előtte, se utána.

Én hozzászóltam, de nem kritizáltam moderálást, vagy moderátorokat. Csak megemlítettem a vitapartnernek hogy tisztességtelennek tartottam hogy töröltette a másik tag hozzászólásait (és így a lánctörlés miatt az én hozzászólásaimat is).

Nem nagy szám, nem történt sem sértegetés, sem sértődés, nem volt panasz a hozzászólásomra.

Aztán viszont kaptam egy ilyen üzenetet:

"A hozzászólási jogát a moderációs szabályok sorozatos/kirívó megsértése miatt átmenetileg, 24 órára felfüggesztettük. Javasoljuk, hogy a tiltás lejárta után az elküldöm gomb megnyomása előtt fontolja meg hozzászólásainak tartalmát/stílusát."

Amit nem értek. Mi volt a probléma? Nem írtam semmi égbekiáltóan rosszat, csak vitáztunk a másik fórumozóval, amit ő sem nehezményezett. És hogy sértettem volna sorozatosan szabályt, ha úgy emlékszem hogy 1 hozzászólásom volt 2 nap alatt? És panasz se volt rám, senkitől. Se másik fórumtagtól, se moderátortól, se senkitől.

Van erre valamilyen magyarázat? Esetleg véletlenül tiltott le egy moderátor? Vagy automatikusan tiltott le a fórum valamiért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!