Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
-az ominózus hszedben sikerült egy vastagon politizálós egyoldalas fröccsenést írnod, szerimtem ez többeket irritált (engem is).
-a modik ezerszer leírták, hogy a fegyveres topikpkban nincs politika. így pl az én ellenvéleményem is szabálytalan lett volna.
ezekért nem feljelentettelek hanem, a szabályok szerint jeleztem a vélt szabálytalanságot a megfelelő helyen, a modik meg döntöttek.
írod, hogy kaptál értesítőt a törlés mellé, ott gondolom leírták miért volt szabálytalan, ha vitatod vagy érvelni szeretnél magad mellett azt itt ebben a topikban megteheted bizonyos határok közt, és nem ott ahova az értetlenkedése(i)d írtad.
amúgy semmi bajom veled, és a hszben írt véleményeddel sem ( csak a tartalmával) csakhogy itt a fegyveresben ez nem szabályos.
ha belemegy valaki egy ilyen politizálós vitába (a politikás topikokon kívül) , azt a tapasztalatok szerint hamar kirakják.
véleményem szerint az offolóban rengeteg olyan téma van amin elgyilkolászhatjuk magunk, és én örülök is neki, hogy a politizálás tiltva van, pont elég ilyen szar ömlik ránk mindenhol, pró és kontra is.
az összefüggö bekezdes es ezert az egyben alkalmazando dörgelem igy hangzik:
A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég) Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás. A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.
ha esetleg meg mindig nem erti valaki mi a szerepe es miert fontos hogy a kerdesek a fegyvermodikhoz topikba a szabalytalannak gondolt linkek melle semmilyen ill minimalis kommenteket füzzetek valamint ezt kiemelve miert van egyertelmüen ez leirva az ottani topikleirasba
Vanik egy-két nick, akiknek az adatlapján - érdekes módon mindegyiknek egyforma az e-mailja: "nem publikus" - a hozzászólások rovat mellett/helyett inkább beszólásokrovatnak kén' szerepelnie :-D
Most egy kicsit komolyra véve a figurát:Szerintem szomorú,hogy amit itt a fórumon alkottál,segítettél,véleményeztél(ezzel építve jobbá téve,itt-ott tanítva is a fórum "lakóit") a "saját" neveden,azt néhány(szerintem átgondolatlan)PL.zafirológiai "okosságoddal" sikerült teljesen ellensúlyoznod.Legalábbis az én szememben. Valami "ördögi" gondolattól vezérelve belekezdtél egy xarkavarásba és utána küzdöttél az "uriember" becsületéért!
Itt mindenféle bizonyítékokat követelsz.Minek?Kinek?Te pontyosan tudod,miről pofádzok,másokat meg mi a francért érdekelne?Lehet,hogy nem is vették észre,lehet,hogy akkor nem is olvasták,lehet,hogy ha olvasták is és észre is vették,pont lexarták!Ergó:fölösleges lenne bármit is bizonygatni! Mindenesetre díjazom,hogy momentán marcony vagy és nem a xarkavarónickjeid egyikén "alkotsz". Köszi!
Azokban az időkben történt,mikor mindent-mindennel kevertél!
Keverted a nickjeidet,keverted az okosságaidat a bölcsességgel,keverted a rézről tanultakat (,illetve nem tanultakat) a bronzzal,de leginkább a xart keverted!Röviden:keveregtél úriember!
Remélem jó helyen érdeklődöm. Ha valaki megmondaná hogy miért lettem tiltva 24 órára, azt megköszönném. Tegnap 2 tag összekapott, emiatt lánctörlés történt aminek én is az áldozata lettem. Az egyik tag panaszkodott a másikra, de rám nem panaszkodott senki, se előtte, se utána.
Én hozzászóltam, de nem kritizáltam moderálást, vagy moderátorokat. Csak megemlítettem a vitapartnernek hogy tisztességtelennek tartottam hogy töröltette a másik tag hozzászólásait (és így a lánctörlés miatt az én hozzászólásaimat is).
Nem nagy szám, nem történt sem sértegetés, sem sértődés, nem volt panasz a hozzászólásomra.
Aztán viszont kaptam egy ilyen üzenetet:
"A hozzászólási jogát a moderációs szabályok sorozatos/kirívó megsértése miatt átmenetileg, 24 órára felfüggesztettük. Javasoljuk, hogy a tiltás lejárta után az elküldöm gomb megnyomása előtt fontolja meg hozzászólásainak tartalmát/stílusát."
Amit nem értek. Mi volt a probléma? Nem írtam semmi égbekiáltóan rosszat, csak vitáztunk a másik fórumozóval, amit ő sem nehezményezett. És hogy sértettem volna sorozatosan szabályt, ha úgy emlékszem hogy 1 hozzászólásom volt 2 nap alatt? És panasz se volt rám, senkitől. Se másik fórumtagtól, se moderátortól, se senkitől.
Van erre valamilyen magyarázat? Esetleg véletlenül tiltott le egy moderátor? Vagy automatikusan tiltott le a fórum valamiért?