Tudom, mint mindenki:) Illetve közeli vadbolsevik rokonság, Rákositól Kádárig. Lehet hogy ezért is ennyire eszement vadbarom, mert lelkiismeretfudalása van azért, amiről ő nem tehet.
Azért ne dőlj be a románoknak , nagyon rafináltak. Csak a sajtot akarják a szádból kiénekelni.
Én még azt is el tudom róluk képzelni, hogy azért dicsérik a magyarokat, hogy csak így tovább fejlődjenek, ilyen gyors ütemben ,és akkor ők biztos utolérik őket pár év alatt.
szerencsére az Orbán-kormány elrendezte az országot, kijavította a szocis libsi mocskot, a románok már dícsérnek minket, a lengyeleknek példaképei vagyunk
Hova terjedt volna?:) A 2. vh kapcsán annektálta Moszkva Kelet-Rurópát és kényszerítette rá a kommunizmust. 1941-ig az oroszok a Sztálin által kivégeztetett 50 000 tisztjükkel, főtisztjükkel, még a gyenge, 1918 óta független Finnországot sem tudtájk legyőzni - max patthelyzettel végződött.
Olyan bájos, hogy ebben az országban csak és csupán Orbán az, aki hatalommániából kerül az ország vezető pozíciójába, bezzeg a ballib oldalra szinte rá kell tukmálni, annyira szerények.
Igaz, hogy a legutóbbi szerénkedésük alkalmából, csupán a hatalmon maradás érdekében még a gyerekeink feje búbjáig is eladósították az országot, de azért mégis az a fontos, hogy szerinted Orbánnak van hatalommániája. (meg hogy visszahozták a választásokat a szarból, legalábbis a főszerény szerint.)