Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1226

Na most ez a kifosztás kb olyan, mint a honfoglalás.

Mert nekünk jogunk van itt lenni, hiszen elvettük másoktól az ő földjüket, de más ezt már nem veheti el tőlünk.

Az egyháznak is joga van visszakapni azt, amit elvett az emberektől... Szerinted.

Szerintem meg nem. Tartsák el az egyházat a hívők, ne az adózók.

Előzmény: Törölt nick (1221)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1225

Jaj, legalább ne hazudj...

Előzmény: Törölt nick (1214)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1224

És mija véleményeda Zemtévéről, mega Zemerről?

A közszolgálati adó más minőséget sugároz mint a kereskedelmi réteg kanális.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1215)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1223

No ahhoz miccólsz, amit ma reggel hallottama Vicsektől, hogya népszámlálást minden rádijóba hirdetteja kormány, csaka Klubba nem?

Mi ezzel a gond ? Ez egy kislétszámu , belterjes réteg kanálisa .

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1210)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1222

Soha nem volt elég reklámbevétele, szabadpiacról.

Előzmény: pernot (1219)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1221

Nem irtam ilyet. Azt azért tudni érdemes, hogy a valóban történelm egyházakat kifosztották. Teljes kárpótlásuk helyett kapnak állami "támogatást", Horn Gyuszibá megállapodása alapján.

Igy azt gondolom, a kifosztottak kifizetése, teljes kárpótlás hiányában érthető. Az új egyházak esetében, akik paraktikusan az államositást nem szenvedheték el, viszont indokolatlan. Legszerencsésebb az lett volna, ha teljes kárpótlásban részesülnek azok akik megszenvedték az államositást. Ez sajnos elmaradt.

A kárpótlás és a támogatás nagyon messze áll egymástól, más erkölcsi alapon nyugszik.

Előzmény: Vajk (1220)
Vajk Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1220

Milyen nick néven írtál abba a topicba, amelyik arról szólt, hogy az egyházak ne kapjanak állami támogatást?

Ezen a néven nem találtalak...

Előzmény: Törölt nick (1218)
pernot Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1219

Olyan aranyosan szemforgató vagy! Éljen meg a piacból, de az nem zavar, hogy úgy terelik a dolgokat, reklámbevételei ne legyenek!  Ha meg a hallgatósághoz fordulnak segítségért, (az is egy piac) akkor meg tarhálnak, koldulnak...

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1218

Mindenki végezhet, saját költségre. Adópénzből csak ők, és nonprofit társaságok.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1217)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1217

Tehát csak állami "médiják" végezhetnek ojjan tevékenységet, aminek nema pénzkeresésa céjja, hanema közösség segítése?...

Előzmény: Törölt nick (1216)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1216

Persze, vannak ilyenek, ezek legyenek állami médiák. Semmi gondom nincs azzal, hogy saját tulajdonú (állami) cég, nonprofit szervezet adópénzhez jut. Jusson. Tisztán, költségvetésből, és ne áttételesen állami cégeken keresztül, az átláthatóság miatt ez is fontos.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1215)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1215

És mija véleményeda Zemtévéről, mega Zemerről? - Szerintem pijaci alapon, "ásztál mellett" éhenhalnának...

Vannak ojjan értékek, amiket érdemes támogatni, vagy legalább előnyhöz juttatni. Mongyukegy fiktív példa: Amilyen műsort te sugárzol, az fontos érték, de nem tudnáda reklámbevételekből eltartani magad. Mermongyuk, te a kispénzű nyugdijjasoknak acc közérdekű informácijót, akik hát khm, nema legfontosabb célcsoportyaja drága reklámoknak. Ezér te mongyuk nem fizecc frekidíjjat, hanema tevékenységeddel szógálsza közösségnek, de nem is sugározhacc reklámot. Deal? És pályázhacc még támpgatásér egyéb állami meg nemállami forrásokra is...

Ez így működött, mostan is így műxxik. A zegyetlen alapvető különbséga NER mega zelőző átkos demokrácija között, hogy mást tartottak támogatandó "értéknek"... Mongyuk akkoriba szélesebb közmegegyezésen alapuló tényezőket vettek figyelembe, minta pőre politikaji lojalitás...

A reklámpumpáról meg lécci, hozzál adatokat, mongyuka zelmúlt öt évből, asztán majd kielemezzük, mijelőtta ködöccurkálnánk tovább...

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1214

Igen tudom, ma van a nagy kolduló nap.

Az ingyenes freki is pumpa, ebben nincs vitánk. A politikailag elkötelezett médiák helyzete a tartójuk aktuális hatalmától függ, ez a hátránya ennek. Előnye meg a pénzlopás, mikor a tartó megfelelő pozicióban van ugye...

Irtam már, én tökéletesen boldog akkor lennék, ha mind piaci alapon működne. Illetve nem működne ha nincs rá piaci igény.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1213)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1213

Mit értesz "állami pumpán"? Csak nem asztat, hogy csak haccor mennyen szembeja bírósági ítéletekkela Zenemhaha, mera hét már sok volt?...

Nemtom, tudode, de ma koldujjaja Klubbrádijó összeja 33 milkát, amit előr be köll fizetnijeja Zenemhahának, hogy egyáltalán szerződést köthessenek. Azon vicceőttek, hogy eza Klubbrádijó hallgatójinaka Klubbrádijó-különadó.

No igen, eszteta pénzet nema zállamadósság-elkúró köszpontnak fizessük, hogya Matolcsyné férje belapátojjaja kazánba, de azér állami pumpának esztet nem nevezném, khm...

A Zinfó, a Lánchíd, a Márija - no, ezek mind-mind korábban kereskedelmi, de mosmár ingyenes közszógálati frekik, aző hallgatójiknak nem kölla zadófizetés hajrájába adakoznijuk...

Tehát ottan tartottunk, hogy kettős mérce, meg állami pumpa... Harmadikként megemlítenéma Zorbán propagandának bedőlő, fölszínesen tájékozott, érzelmileg elkötelezett Klubbrádijón-kárörvendők esetét is, ha van kedved megcsócsálni eszteta kérdéset is...

Előzmény: Törölt nick (1212)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1212

Info meg Lánchid itt nálunk nem fogható. Igy aztán tényleg nem hallgatom, pártévéket meg nem nézek. Egyébként meg a klubot is hallgatam az állami pumpa idején, s nem is mondtam mást.

Az álláspontom az, hogy az állami pumpát minden médiában le kell állitani. Nehéz ezt kettős mércének beállitani, szerintem.

Előzmény: wwwalaky2 (1208)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1211

"Focizni se megyek olyannal, aki szétrúgjaja bokámat..." - És nem elsősorba azér, mer nekem nem lenne szabad visszaadnom... Ha érted, mire gondolunka zanyóssal...

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1210)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1210

No ahhoz miccólsz, amit ma reggel hallottama Vicsektől, hogya népszámlálást minden rádijóba hirdetteja kormány, csaka Klubba nem?

Egyébként nemösmerema Friss rádijót. Nyilván zenés - én mega dumáló rádijókacceretem. Ilyena Klubbrádijó, meg ilyen vóta Kossuth is, mikora zátkos demokrácijába lájtos (ércsed: korrekt, és nem infintilis és szervilis) ellenzéki hangn szólt.

Egyébként meg, nem politikaji brancsot köll tömni adópénzzel, asztata Zorbánkormány várjaja Zeutól. Eccerűjen hagyni kéne működni, mintahogya zén adómból műxxika Márijarádijó, a Lánchídrádijó, a Zinfórádijó - hogya Magyar Királyi Kösszgép-médiját mánne is emlíccsem...

Eza különbséga Zorbánisták mega zellenfeleji között: A Zorbánisták nem mérnek kettős mércével, csak cokija "baloldalnak" ("héccűk esztendő" ahogya Kerényi montta sajáccájúlag). A zellenfeleji antidemokratikus kormányzásaji alatt meg mexületett és megerősödött a zorbánisták médijafölénye, állami támogatással - vagy legalább csesztetés nélkül. És esztet híjjáka Zorbánisták kettős mércének.

És eza zeggyoldalú ettős mércézés már önmagába se kettős mérce.

Vitázni érvekkel tudok, esetleg érzelmekkel - ha legalábba zalapvető tisztességet, a játéxabályokat elfogaggyaja partner. Focizni se megyek olyannal, aki szétrúgjaja bokámat...

Előzmény: Törölt nick (1206)
traormani Creative Commons License 2013.04.10 0 0 1209

Mesterházy pénzügyi szakember?

Ez nekem új.

Előzmény: wwwalaky2 (1207)
wwwalaky2 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 1208

Akkor most remélem nagy felháborodással nem hallgatsz Class FM-et, Info Rádiót, Lánchíd rádiót, vagy esetleg Hír TV-t.... nem olvasol Magyar Nemzetet és Magyar Hírlapot...

Mert hát bizony számos állami hírdetés vagy nagy tendereken győztes mondjuk építőipari cég hírdet, szponzorál műsorokat vagy éppen mondjuk időjárásjelentést arrafelé...

Előzmény: Törölt nick (1204)
wwwalaky2 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 1207

Már bocsánat, de nagyon nem értesz itt valamit.

Az, hogy kereskedelmi vagy ingyenes frekvencián ad, azon múlik, hogy milyen a frekvenciára kiírt pályázat. A 95,3 kereskedelmi, a 92,9 meg némileg kisebb hatósugarú ingyenesek voltak a kiárt pályázat szerint. Nem azon múlik, hogy anno milyen rádiót vett meg.... 

Arra kérhetnék egy linket, hogy felsorolt nevek közül (Hunvald , Hagyó, Wieszt , Verók , Mesterházy , Kóka , Bajnai) bármelyiknek is bármilyen kapcsolata volt a Klubrádióval? Ha már ilyen magabiztossgágal állítod hogy dőlt tőlük a lé....

Előzmény: Ollie a Réhm (1192)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.10 0 0 1206

Hallgatok más rádiót, de abban nincs állami pumpa. Igaz, nem köthető egyetlen párthoz sem... Friss rádió a kedvencem.

Egyébként miért ne "vitatkozhatnál"?

Én elmondtam az érveim, tegyél te is igy!

Szerinted minden politikai brancsot ki kell tömni adópénzzel? Szerinem nem.

Szerintem ez sima lopás, az adóm lopása, és kicsit sem tudom sajnálni azokat akik eddig loptak, most meg mán' úgy ellehetetlenütek, hogy nem tudnak...  Ennyi baj legyen!

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1205)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.10 0 0 1205

...És nyilván más rádijót nem hallgattál, ezér csaka Klubban tűnt föla zállami reklám...

...És nyilvána rádijók "alapjogokat sértő" ellehetetlenítése, a zállami vállalatok reklámjainak "elirányítása" (mer letiltás persze újmagyar-fideszül nincsenis, mer jogellenes és idióta is lenneja zijjen!) szintén vóta zátkos demokrácijába, csak sokkal szerényebb meg lojálisabb vóta Zinfó mega többija Fletóhoz annál, hogy esztet megmorogja...

...És nyilvána zúj stadijonokba is utólag írják majda futball-játéxabályokat, a bírókat kilenc évre betonozzaja pályáraja zeggyik csapat, de még azoknaka döntésejiccse fogjaja narancs-mezes csapat (nema holland!) végrehajtani, valaminta sporcerűség is új, unortodoszk értelmezést kap...

Ha ez mind így nyilvánvaló, akkor hát beletörődöm, hogy többé énsenem vitatkozHATok...

Előzmény: Törölt nick (1204)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.10 0 0 1204

Valóban érzek némi -mondjuk igy- elégedettséget.

2008 és 10 közt többször tettem szóvá, hogy valami egészen arcátlan pofátlan módon tlják az állami cégek a pénzünk a KR-ben.

MVM, Autópálya.. stb. Kedvencem az automerőmű reklám/sponzor volt. Mert az aztán már tényleg sajátos, hogy paks a rádióban hirdeti magát :))

Szóval igen, jó látni, hogy ennek vége. És ha hiszed ha nem, mikor mások lesznek leválasztva az állmi cscsről, akkor is elégedett leszek. Persze a klub esetében, a szabadadó esetében ez külön pikáns.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1201)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1203

Szerintem nem, különben hogyan lehetne felhalmozni egy két ker. rádiónál többszáz milkás tartozást?

Előzmény: traormani (1193)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1202

20-40 évre...

Előzmény: traormani (1200)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1201

Naja. Majd jönneka jogászok, oszt jónapot! - mintasztat tuggyuk. Mintahogya zítéletek, a törvények és a józan ész tiszteletbe tartását is. De azér, haja szívedre teszeda kezed, nagyon jól tudod (márha nem vagy gyárilag szocijopata), hogyez üres prókátorkodás, mitöbb: cinikus kárörvendés. Nem köll bevallanod nekem, de legalább magadnak, szépen csendbe, ahol méga Zorbán se lát...

Előzmény: Törölt nick (1199)
traormani Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1200

Szóval ez az előre kérés az nmhh újabb csodafegyvere a KR ellen.

Kérhették volna 20 évre előre is, hiszen annyi időre rendezkedtek be.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1198)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1199

A kártéritési igény -ha van is ilyen- nem alkalmas számlakompenzációra. Igy aztán az tartozik ki nem fizeti ki a befogadot számlát.

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (1198)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1198

Nomármostan, ha a bíróság néhány jogerős és mégtöbb jogerőtlen ítélete szerinta Zenemhaha törvényeccegett, horribile dictu "alapjogokat sértett", ennek következtébeja Klubbrádijónak mexűnteka reklámbevételeji, amiből (kereskedelmi rádijó révén) fizette vónaja frekidíjat, meg némi profitot is termelt vóna - Nos, akkor ki is tartozik kinek és mivel?...

Előzmény: Törölt nick (1196)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1196

Biztos tanultak a debreceni esetből. Tényleg, az kifizették már?

Előzmény: traormani (1193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!