Ezt hallom múlt év decembere óta, hogy milyen büszkék vagytok az ájemefre, mikor így megmutassa Viktornak, hogy eddig és ne tovább.
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy egy magyar állampolgár miért drukkol annak, hogy ne a bankokat, hanem inkább az ő pénztárcáját szorongassa a Viktor.
Persze én kevés dialektikát tanultam... lehet, hogy ez a gond...?
"...amelyek nem csökkentik a fejlődési lehetőségeket."
A kérdés csupán annyi, hogy vajon ők tudják-e, melyek ezek? Mert úgy látom, hogy nem mindenki osztja a véleményüket. És nem csupán nálunk. Sőt! Az is elképzelhető, hogy tévednek és mégis erősködnek.
Ezt hallom múlt év decembere óta, hogy milyen büszkék vagytok az ájemefre, mikor így megmutassa Viktornak, hogy eddig és ne tovább.
Aztán valahogy mégis megy tovább, sőt legutóbb tegnap hallottam, ha véletlenül az EU bizottság megszünteti ellenünk a túlzott deficit eljárást, pár négyzetméterrel visszább kell vennie az ájemefnek a szigorúságból, illetve a néki drukkolók arcából:))
Továbbra sincs időpont az IMF és Magyarország közötti tárgyalások folytatására - tájékoztatta Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselője szombaton a Reuters hírügynökséget, írja az MTI. A hírügynökség budapesti irodájának küldött írásos válaszában a magyarországi irodavezető egyben hangsúlyozta: a kormány legutóbbi adóügyi intézkedései szembe mennek az IMF ajánlásaival.
"Mint korábban már kifejtettük, szerintünk a költségvetési kiigazító intézkedéseknek a kiegyensúlyozott konszolidációra kell összpontosítaniuk ad hoc adóintézkedések helyett" - áll az írásos válaszban.