Wágner úr kérem: OPNI-t is becsukták, onnan is kiszabadult a sok elmebeteg - reméljük, nagyobb kárt az innen származók se okoznak majd.
Viszont mindent lehet kulturáltan is csinálni, meg büdösbunkó módjára is. Ahogy elnézem, ez, amit magával míveltek: ez bizony a büdösbunkók munkája volt.
Na, jó, csak ezt akartam még kivárni, a szoftnak két napba telt, amig végzett.... Szóval nem vili, hogy egyáltalán kiről dumáltok itten, mert semmiféle "Wágner úr" nincs és nem is volt soha.
További kellemetes temetéseket mindenkinek, gudbáj, csudbáj!
"Voltak kriminális évek, amikor a pokolba kívántalak, de te tanítottál meg arra, hogy a kezdeti megveszekedett nagy pofámból visszavegyek és arra, hogy nem ebből áll a világ ( ahogy ezt vén fejjel, abszolút járatlan hülyeként pár hónapig hittem:))"
Szerintem a legtöbb "első bálozós" így kezdi. Magam sem vagyok kivétel. És most nem konkrétan erre a homokozóra gondolok, hanem úgy általában, amikor valaki elkezd fórumozni bárhol. És ez életkortól független, érzésem szerint. Persze, mint mindenben, itt is vannak kivételek. ;-)
A topikáthelyezésekre gondolsz? Vajon szelektálnak, hogy melyiket kell áthelyezni vagy megy folyamatosan összes? Ölég sok topik van. Mert, ha megy az összes, akkor átnevezés is elég lenne, gondolom én, mint ladikus.
kétsávos kínai puxingokkal adatátvitel a helyi "wifi csomópontok" közt, ax25-el..
figyu, nem néztél te kissé tul sok hálivúdi filmet? :))
antenna nem kell? modem sem?
hátpersze...:)
csak tudnám , még ha össze is lehetne ilyesmit hozni (össze, csak nem igy, ahogy irod) egyáltalán kit érdekelene egyáltalán egy ilyen izénet, mert az emberek 98%-a inkább választja a cenzurát és a központi kurzust, mint bármiféle alternativ vackot
Ha "helyzet van", akkor a cselovék nem filmet fog nézni, hanem híreket akar kapni és kommunikálni akar, erre pedig a rádiós net a maga AX25 protokolljával tökéletesen alkalmas gerinchálózatot biztosít a szabad amatőrsávokon belül. A hálózat csomópontjai meg aztán kitehetik nyitott wifire és a szomszéd nem-rádiós cselovék ott tud rákapcsolódni. Persze a proxynak szűrnie célszerű a filmeket, mp3-at, stb...
A 2400-es modemet meg felejtsd el, meg a hatalmas antennákat is. Tudj viszont róla, hogy egy kétsávos kínai URH adóvevő most 10 eFt körül megkapható. Az országban van nagyjából 4000 rádióengedéjes, ez több, mint elég a gerinc kialakításához.
Rögzíteni nem rögzítik, mert ez kb olyan lenne, mintha a teljes internetet akarád letölteni az otthoni gépedre...
A csomagkapcsolt üzemmód miatt a bemérés nem annyira egyszerű. Elkobozni meg nem annyira lehet, mert van mááásik...
hogyha nincsen efféle agybaj- szelep, a többi felületen hogyan tartanak rendet, az sztem még nekik sem tiszta, de megpróbálják amit felsőbb utasításban kaptak
óóoo...a kolbászhírek 98%át mindigis azok töltötték akikről szolt,..
itt nincsen igazi oknyomozó, leleplező újságírás, azok a párak, akik ilyesmit a 90es években fellelkesülve a "rencerváltástol" megpróbáltak, valahogy mindig főbelőték magukat ebéd közben, kigyulladt az autójuk, vagy hasonló