Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 499
Fiúk,-ne veszekedjetek már a Szeretet ünnepén!!!!!
Felhívnám a figyelmeteket a 487-es hozzászólásra,amit Laci nagyon képletesen és találóan megfogalmazott!! Aranyba kelleni önteni-(vagy inkább mártani)- azt a kezet, amelyik azt a tollat fogta, amellyel azokat a mondatokat írta!!!:-D :-D :-D
bando53 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 498

Teljesen egyetértek veled!

Előzmény: norinco (488)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.25 0 0 497

Szerintem pedig választoltam.

Ismersz engem? A kérdésedből is látszik: nem!

Honnan veszed egyáltalán azt, hogy akik  "tönkre...ták az országot" azok a barátaim?! Elég furcsa a te logikád is.

Csak mert nem tetszik a jelenlegi kormány, abból csakis az következhet, hogy az előző nekem szimpatikus volt?

A szemellenzősség az ha szerintetek valaki szidja a fideszt, akkor az csakis mszp-s lehet (avagy fordítva).

Előzmény: bando53 (496)
bando53 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 496

Az én hsz-om : És 2010 előtt szerineted jó volt, hogy tönkre...ták az országot a barátaid?

Nem erre válaszoltál nekem!

Az meg nem szemellenzősség, hogy a 2010 előttiek, meg a mostaniak sem a barátaim!

De az tény, hogy az ország gazdaságának a szisztematikus szétrombolása a 2010 előttiek bűne!

A 60. telet taposom és sok mindent megéltem már, van jócskán tapasztalatom  a politikát illetően.

Előzmény: Gósztrájder (489)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.25 0 0 495

Személyeskedj csak nyugodtan, attól még nem mented magad a furcsa logikád alól. :)

Előzmény: marcony (494)
marcony Creative Commons License 2012.12.25 0 0 494

Köszönöm tanácsod, igyekszem megfogadni.

Jó lenne, ha többet írnál ide, így mikorra sikeresen leérettségizel, talán rám is ragad valami kis gondolkodni tudás. :-))

Üdv:

M

Előzmény: Gósztrájder (491)
nedolaci Creative Commons License 2012.12.25 0 0 493

Szia-szia nyelecske!!!!Hun maradt a fejsze?!  (elvesztél)Boldogságos kulácsonyt! ,-)

Előzmény: norinco (488)
nedolaci Creative Commons License 2012.12.25 0 0 492

Tudod-kinek,mi!!!!  ;-)Minden választás után felkenünk valakit,az előzőek bűneit leleplezni,kiteregetni,megbüntetni!!!!Aztán,hogy,hogynem..............  ;-(( Na most akkó ki-kivel van?!!

Előzmény: python 357 (490)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.25 0 0 491

Te pedig gondolkodj mielőtt leírsz valamit!

Előzmény: marcony (485)
python 357 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 490
:)))))))))) Lacikám,-nekem erről a "sportról" a "szabad rablás" szó páros jut az eszembe!:-( :-(
Előzmény: nedolaci (487)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.25 0 0 489

"És 2010 előtt szerinted jó volt, hogy tönkre ............ták az országot a barátaid?

Legyél jó, és majd szavazd vissza a kommunistákat, amint teheted.

Azok tisztességesek voltak. Nem loptak. :-)

"

Gratulálok! Tipikus szemellenzős gondolkodás! :) Csak mert szidom a jelenlegi kormányt, gondoljátok attól még nem utáltam a korábbit? LOL

Előzmény: bando53 (486)
norinco Creative Commons License 2012.12.25 0 0 488

BUÉK! :-)

a visszasiroknak javallom: olvassanak Széchenyit, és elmélkedjenek olyan fogalmakon, mint pl. hazaszeretet, család, közösség, magyarság ... (amcsi zászlómintás gatyák mindennaposak a jenkiken...:-D )

oktatáshoz: Europa röhög rajtunk -nem kell nekik fizetni a diplomások oktatását, hiszen Mo. megteszi. nem is rosszul, sőt állitom a legjobban a világon.

Előzmény: killertom (482)
nedolaci Creative Commons License 2012.12.25 0 0 487

Urakok!

Ti hisztek a mezek színében?!!!!!Játszottak itt már kékbe,ződbe,pirosba,sárgába........!Soxor ugyan azok a játékosok!;-)))Ne legyetek mán illen naívak!!!Mind-mind egy fajta SPORTOT űz!!!!És mind ezt szégyenkezés nélkül!!!nem kis szomorúságomra! ;-((((

Előzmény: bando53 (486)
bando53 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 486

És 2010 előtt szerinted jó volt, hogy tönkre ............ták az országot a barátaid?

Előzmény: Gósztrájder (483)
marcony Creative Commons License 2012.12.25 0 0 485

Legyél jó, és majd szavazd vissza a kommunistákat, amint teheted.

Azok tisztességesek voltak. Nem loptak. :-)

Előzmény: Gósztrájder (483)
dzogcsen Creative Commons License 2012.12.24 0 0 484

Igazad van! Nem írok bővebben, ma nem politizálok, De a népnek fel kellene ébrednie.

Előzmény: killertom (482)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.24 0 0 483

Ilyen alapon azt is elvárhatnánk a kormánytól, hogy ne lopjanak (annyit).

Előzmény: bando53 (481)
killertom Creative Commons License 2012.12.24 0 0 482

Én meg elvárom Magyarországtól hogy élhető ország legyen, és nem vagyok hajlandó erre a helyre elbaszni az életemet, ugyanis csak egy van belőle.

A taníttatásom költségeit pedig többszörösen megfizettem a szüleimmel együtt, a rablásszámba menő adókon, járulékokon satöbbi keresztül...

Előzmény: bando53 (481)
bando53 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 481

Ezt én is tudom!

Ha mi megfizetjük előre az oktatást, akkor ezt a pénzt már lehet is kib@xni az ablakon? Nagy lófütyit! Elvárom a kormánytól és a diáktól, hogy  a befizetett összeg gyümölcse itt maradjon kis haznkban!

Előzmény: szijozsi (480)
szijozsi Creative Commons License 2012.12.24 0 0 480

Bandó bá, az iskoláztatást mindenki fizeti, méghozzá adóban, járulékban illetékben, elvont jövedelemben.

Az állam a teljes nemzeti össztermék felének  megfelelő jövedelmet elvonja, helyesebben ide sem adja azért, hogy az önkánt magára vállalt állami feladatokat lássa el belőle.
Nem kevés pénz ez, így az állami oktatás, felsőoktatás nem állami kegy, hanem előre fizetett szolgáltatás.
Az nem megy hogy elveszi a pénzt a szolégáltatásért, de teljesíteni nem akar érte, csak ha még egyszer kifizetem.

Előzmény: bando53 (478)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.24 0 0 479

off

De én azt írtam, hogy: mi van ha államilag finanszírozott diplomája van és nem marad itthon?!

Előzmény: bando53 (478)
bando53 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 478

Ha kifizeti a tanításának költségét akkor menjen nyugodtan oda, ahová akar.

Előzmény: Gósztrájder (475)
python 357 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 477
Hát pedig nekem ez a tapasztalatom!:))) De írtam,-hogy tisztelet a kivételnek!
A röghözkötéssel kapcsolatban én nem post-oltam!:)
Előzmény: Gósztrájder (475)
sornyito Creative Commons License 2012.12.24 0 0 476

mellettük áll...

Én meg ráadásul külföldre fogom küldeni már tanulni is a gyerkőceimet, ha ez a bullshit marad :(

És akkor még nem is beszéltem arról, hogy drága vezérienk gyerekeinek jó része is külföldön tanul/dolgozik... őket biztosan nem lehetett röghöz kötni :(

Egyébként jól csinálják az alapelvet: divide et impera...

Előzmény: bando53 (470)
Gósztrájder Creative Commons License 2012.12.24 0 0 475

off

"diplomás csak diplomással akar ismerkedni"

Na most általánosítottál egy nagyot (nem lenne szabad) mert kizárt, hogy mindeki így gondolkodik.

A másik, hogy ezt a "röghözkötést" sem értem. Mi van ha a lediplomázott mégis elmegy külföldre dolgozni?

Nemzetközi elfogatóparancsot adnak ki ellene?

Vagy ha hazajön pl látogatóba, akkor a határon letartóztatják? :)

Előzmény: python 357 (472)
exhighand Creative Commons License 2012.12.24 0 0 474

Ha egy jogszabály következményeinek taglalása az pánik keltés, akkor vállalom, hogy pánikot keltettem.

És utánam a következők:

- Keserű úr

- Bokros doki

- Kaliber

- lövész szövetségek.

Pánik keltésnek kizárólag azért lehet minősíteni, mert visszaszívták, így nem álltak be a következmények.

De ezt nem maguktól tették, hanem kizárólag a Kaliber példányszámának, valamint Bandó bá és ismerőse érdeme.

Sajnos a népesség nagyobb része egyszerűen birka és ezt nagyon is kihasználja a hatalom.

Meg ugye vannak a stréberek....

Előzmény: STEVE_5 (473)
STEVE_5 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 473

VAKLÁRMA!

Tudod, hiszen tanult ember vagy, ezt így nevezik!

Számtalanszor figyelmeztettelek, ne tedd, ne kelts pánikot!

Sajnálom, hogy nem értetted meg.

Az idő engem igazolt.

Irígy ezért csak te lehetsz, nem én.

Egyébként többször kellene születned ahhoz hogy én irígy legyek rád, azért meg még többször, hogy gyűlöljelek.

Előzmény: exhighand (452)
python 357 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 472
Ez jellemző sajnos! Egy diplomás hajlamos lenézi a kétkezi munkát végző embert! Tisztelet a kivételnek! Nézzétek az ismerkedős oldalakat,- diplomás csak diplomással akar ismerkedni,mindegy,-hogy milyen diploma,csak diploma legyen!....Mekkora ostobaság ez,-mintha egy érettségizett ember nem is vóna ember!
Előzmény: jopek13 (471)
jopek13 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 471

Ehhez egy kicsit OFF, de leirom mert velem történt, nemrégiben egyik ismerőrömnél voltam ahol volt egy emberke, aki elvégezte a gimnáziumot aztán a fősulit (egyházit) most egyetemre jár, kérdeztem mi lesz belőle, mondott egy számomra tök idegen mérnök-öt, erre megkérdeztem hogy az a bizonyos mérnök mit tervez, csinál, és a válasza az volt hogy NEMTUDOM.

Na ilyenekre is sajnálom én a pénzünket.

Kétkezi munka az büdös ,járjunk suliba oszt jóvan.

Előzmény: bando53 (470)
bando53 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 470

A diák hepajról meg az a véleményem, hogy a lakosság nagy része  nem áll melléjük. Abban igaza van a górénak, hogy közpénzen ne képezzünk diplomásokat a gazdag európai országoknak. Az un. "röghözkötés"-nek ez az alapja. Viszont az állam  feladata, hogy ennek az ellentételezéséről gondoskodjon. Abban is egyetérte a góréval, hogy a piacképes képzést kell nyomatni, hogy a diplomás fiatalnak legyen perspektíva a munkaerő piacon. Ettől jóval nagyobb probléma, hogy a szakmunkás képzés lecsökkent, pedig ez a szakmai réteg állítja a elő a nemzeti termékek túlnyomó részét.

Előzmény: szijozsi (469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!