Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Fiúk,-ne veszekedjetek már a Szeretet ünnepén!!!!!
Felhívnám a figyelmeteket a 487-es hozzászólásra,amit Laci nagyon képletesen és találóan megfogalmazott!! Aranyba kelleni önteni-(vagy inkább mártani)- azt a kezet, amelyik azt a tollat fogta, amellyel azokat a mondatokat írta!!!:-D :-D :-D
Tudod-kinek,mi!!!! ;-)Minden választás után felkenünk valakit,az előzőek bűneit leleplezni,kiteregetni,megbüntetni!!!!Aztán,hogy,hogynem.............. ;-(( Na most akkó ki-kivel van?!!
a visszasiroknak javallom: olvassanak Széchenyit, és elmélkedjenek olyan fogalmakon, mint pl. hazaszeretet, család, közösség, magyarság ... (amcsi zászlómintás gatyák mindennaposak a jenkiken...:-D )
oktatáshoz: Europa röhög rajtunk -nem kell nekik fizetni a diplomások oktatását, hiszen Mo. megteszi. nem is rosszul, sőt állitom a legjobban a világon.
Ti hisztek a mezek színében?!!!!!Játszottak itt már kékbe,ződbe,pirosba,sárgába........!Soxor ugyan azok a játékosok!;-)))Ne legyetek mán illen naívak!!!Mind-mind egy fajta SPORTOT űz!!!!És mind ezt szégyenkezés nélkül!!!nem kis szomorúságomra! ;-((((
Ha mi megfizetjük előre az oktatást, akkor ezt a pénzt már lehet is kib@xni az ablakon? Nagy lófütyit! Elvárom a kormánytól és a diáktól, hogy a befizetett összeg gyümölcse itt maradjon kis haznkban!
Bandó bá, az iskoláztatást mindenki fizeti, méghozzá adóban, járulékban illetékben, elvont jövedelemben.
Az állam a teljes nemzeti össztermék felének megfelelő jövedelmet elvonja, helyesebben ide sem adja azért, hogy az önkánt magára vállalt állami feladatokat lássa el belőle. Nem kevés pénz ez, így az állami oktatás, felsőoktatás nem állami kegy, hanem előre fizetett szolgáltatás. Az nem megy hogy elveszi a pénzt a szolégáltatásért, de teljesíteni nem akar érte, csak ha még egyszer kifizetem.
Én meg ráadásul külföldre fogom küldeni már tanulni is a gyerkőceimet, ha ez a bullshit marad :(
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy drága vezérienk gyerekeinek jó része is külföldön tanul/dolgozik... őket biztosan nem lehetett röghöz kötni :(
Egyébként jól csinálják az alapelvet: divide et impera...
Ez jellemző sajnos! Egy diplomás hajlamos lenézi a kétkezi munkát végző embert! Tisztelet a kivételnek! Nézzétek az ismerkedős oldalakat,- diplomás csak diplomással akar ismerkedni,mindegy,-hogy milyen diploma,csak diploma legyen!....Mekkora ostobaság ez,-mintha egy érettségizett ember nem is vóna ember!
Ehhez egy kicsit OFF, de leirom mert velem történt, nemrégiben egyik ismerőrömnél voltam ahol volt egy emberke, aki elvégezte a gimnáziumot aztán a fősulit (egyházit) most egyetemre jár, kérdeztem mi lesz belőle, mondott egy számomra tök idegen mérnök-öt, erre megkérdeztem hogy az a bizonyos mérnök mit tervez, csinál, és a válasza az volt hogy NEMTUDOM.
Na ilyenekre is sajnálom én a pénzünket.
Kétkezi munka az büdös ,járjunk suliba oszt jóvan.
A diák hepajról meg az a véleményem, hogy a lakosság nagy része nem áll melléjük. Abban igaza van a górénak, hogy közpénzen ne képezzünk diplomásokat a gazdag európai országoknak. Az un. "röghözkötés"-nek ez az alapja. Viszont az állam feladata, hogy ennek az ellentételezéséről gondoskodjon. Abban is egyetérte a góréval, hogy a piacképes képzést kell nyomatni, hogy a diplomás fiatalnak legyen perspektíva a munkaerő piacon. Ettől jóval nagyobb probléma, hogy a szakmunkás képzés lecsökkent, pedig ez a szakmai réteg állítja a elő a nemzeti termékek túlnyomó részét.