Sziasztok! Adott egy aprilia scarabeo rotax 125 2001-es evjarat,szelephimba eltorott,uj lett bele rakva,viszont miota kesz a motor,nem megy tobbet 90-nel eddig 120 volt a vége,90 utazo,most meg 90-a vege es eleg lomha,esetleg a szelephimba csere befojasolhatja a teljesitmenyt?!
Kissé hiányos 2003-as Aprilia Scarabeo 500 nagyrobogó olcsón érdekel valakit?
Nekem kettő van. Meg akartam tartani, de kell a hely a garázsban, szerelést meg nem igényel. Teljesen üzemképes, pöccre indul, megy mint a disznó, fékek szuperjók. A gumikban még 1000 km sincs, szőrösek. Mostanában járt le a műszakija, a másikat használom, gondoltam, kivonatom a forgalomból. Kár lenne érte. Hiánypótlás után (aksi, sisakdoboz) akár vizsgáztatható.
Olcsón odaadom, ha érdekel írj üzenetet, küldök fotókat!
1994-es két ütemű 50cc-s scarabeomhoz keresek alkatrészeket, donormotor is érdekelne.
Szeretném visszaállítani a kicsike fényét. Apróságok hiányoznak mint; önindítógomb kilóméterspirál hasi borító lemez illetve kormányra burkolat mert sajnos törött.
Adott egy scarabeo 500 abs 2006_os motorkerékpár, ami eldőlt... Azóta világít az abs visszajelző lámpa és a féknek sincs határozott nyomáspontja. Mi lehet a gond, hogyan tudnám rendberakni (fék légtelenítve lett, betétek cserélve)? Köszi a segítséget előre is.