Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A gyász még mindig tabu nálunk. Aki nem keveredik ki belőle idő előtt, az beteg. Van is rá szakkifejezés: krónikus gyász, és kezelni kell. Nekem tetszik, hogy a film mélyen belemegy ebbe, talán túl mélyen is, bár az talán lehetetlen. A kisváros meg... az csak díszlet ehhez.
A karót nyelt titkárnőt játszó Diane Morgannek pedig a Cunk on ... sorozatai jópofák, különösen ahogy a (valódi, tényleges szakértő!) interjúalanyok próbálnak komolyak maradni a legidiótább kérdése után is
Én csak egy előzetest vagy mit láttam a Youtube-on. Abban az akciójelenetek meg szereplők olyanok voltak mint a játékban. Gondolom direkt.
Nekem ezek nem jönnek be.
Például a A visszatérő/The revenant DiCaprio filmben is olyan furcsa a kamera, snitt nélkül 1 kamera van és az közelít/távolodik az aktuális szereplőkhöz. Én meg rosszul vagyok tőle. Olyan PC játék feelingje van.
Pedig a film nem lenne rossz. Már vagy 3-4 alkalommal láttam, de mindig csak a medvetámadásig, mert utána megyek aludni. Tévében mindig későn volt. És ugye a reklámokkal meg olyan hosszú hogy csak na.
Nézte valaki? Mögöttem az élet (After life)? Netflix-sorozat, három évad.
A harmadik évad kicsit elnyújtott lett, de az első kettő nagyon jó, én imádtam. Most olvastam el hozzá a kritikákat utólag, de ha valaki szeretné megnézni, az ne olvassa el őket :) Szerintem semmi humor nincs benne, ha csak nem morbid. Inkább egy szép felépüléstörténet.
„A színészek esetében határozott elképzelése van arról, hogy egy karaktert ki tud eljátszani, de amikor odaadja valakinek a szerepet, onnantól annak az embernek a személyiségét szeretné viszontlátni a karakterben, nem pedig azt, amit ő eredetileg papírra vetett."
Ja, nem rossz Deep és az Euforia rendezője illetve a már ott is operatőr Rév Marcel is érti a dolgát. A popzenésznek okés Weekend nyilván túlvállalta magát a színészkedéssel és túltolta a szövegelése határait illetve izlésességét is. Ettől független vannak további ' némileg rejtett' értékek a mellékszereplő gárdában.
Azt meg, hogy szellemiségében pont a filmes korszellem visszafogottságával szembe megy és beleáll a helyenként parttalan provokációba, büntetik a kritikusok és a nézők is.
Persze el kellene dönteni, hogy most a címszereplő egy bátor harcos amazon vagy egy könnyen befolyásolható buta liba. Mert egyszerre vinni a két személyiséget szétveri az egész történetet.
Eddig a legtöbb fogódzó zeneileg volt a sorozatban, talán ebben felmutathatnak még valamit a további részek is. Meg amúgy se olyan rossz, mint amit az imdb vagy a Rotten Tomatos pontszám alapján várni lehetett volna tőle.
A Depp lány szerintem nagyon jól játszik, engem meglepett, hogy mennyire. Bátor vállalás a szerep. A zenék valóban jók. Weekend viszont harmatgyenge színész.
még nézem és egy-egy részt többszöri nekifutásra tudom csak megnézni, ami a részben a fáradtságomból fakad, ami estére utolér, másodsorban a laposodó történetvezetés miatt. evvan' ez még azért mindig az átlagnál jobb.
Mondjuk akik régebben is kedvelték Arnold robotszerű mimikai arzenálját és favicceit, azok most(az aggkori változatnál) is előnyt élvezhetnek. Valahol szép dolog 75 éves korban is még felismerhetően megidézni egykori önmagát. Márpedig itt ez jó néhány esetben valóban megtörténik.
FUBAR? igen, én is elkezdtem, kicsit tartottam tőle, hogy csalódás lesz, de inkább kellemes csalódás lett, egész nézhető. bár még csak az első részt néztem meg.
szerintem akinek tetszett anno a True Lies, annak ez is fog.