Ilyen szánalmasan gyenge játékot régen láttam már az orosz csapattól és így sem tudtunk nyerni... Hibák tömkelege, elrontott hetesek, kihagyott ziccerek, elképzelés nélküli támadójáték. Nagy csalódás, egyetlen jónak értékelhető teljesítmény nélkül. Görbe kurva nagy játékos, de a második félidő tizedik percétől inkább pihennie kellett volna, hátha. Persze ez nem az ő hibája, hanem a kapitányé, aki a második félidei időkérésével feltette az i-re a pontot. Aszittem lerúgom a tévét...
két darab második félidő kellett volna. a másodikban szarul támadva de jól védekezve legyőztük az oroszokat. már-már nyitott védekezéssel. miért nem lehetett előbb meglepni ezzel a ruszkikat? nem bírták volna a lányok 60 percig?
a bronzmeccstől jobban tartok, mint ettől, csoda lenne az érem sajnos. :(
Ja, most akkor döntsék el, h álljon vagy menjen. Addig volt tiszta, amíg állt. Olyan hülyeség miatt kellett a futó óra, h kiszámíthatóbb legyen az időtartam a tv közvetítés miatt. És akkor a tenisz, röplabda????
ha hetes előtt kéri ki (mikor a g.ci bírók nem állították meg az órát, mellesleg ezt is csak veünk lehet megcsinálni)...még azt mondom nem csak szurkoló az első sorban....
Görbe miért vállal ennyit ha nem megy???(Konkolynak kellett volna kezelni ezt a szitut, elvégre nála játszik)
Ferling miért nem vállalt többet ha neki meg megy???
Az edzői stáb lehozhatta volna Görbét 5-10 percre. Látta volna kívülről a bénázást, pihen, felspannolja magát, beszélni is tudnak vele. A többiek nem rá várnak, hanem elkezdenek mozgolódni. Ferling irányítóba a helyére. Persze lehet, h mindez nem jön be, de sokan láttuk így.
nézd én már az olimpia előtt leírtam, hogy Görbével továbbmegyünk a csoportból, nélküle lehet nem. mert a kisebb ellenfelek ellen parádézik. de utána használhatatlan lesz jóformán, gondolom kiismerték már a jobb csapatok. a román meccsen meg mindenkinek kijött erre nem számítottam bevallom. de ilyen lehetőség nem mostanában lesz olimpiai döntőt játszani, hiszen az ellenfél önmaga árnyéka volt.