Hát az Agárd is jó. Az a lényeg ha több autó vesz részt, akkor elférjünk kényelmesen! Agárdot jól ismerem, de nem tudom melyik részére tud ott egymás mellé akárhány autó elférni. De akik már résztvettek ilyen eseményen azok talán tudják. Üdv. Kiskabo
Remélem 21. után mindenhova és állandóan autóval jársz. Egyébként valahogy én is akkortájt cserélek.
Na de azért is kellene már a jó idő, mert az én autóm egész télen úgy néz ki mintha egy terepjáró álcázná magát. Ilyen koszos autóm még sohasem volt. Mikor lemosattam, vagy aznap, vagy másnap esett valami ami összekoszolta. "Kidobtam" 3000 Ft-ot és utána már ugrattak a haverok, hogy kéne valamit csinálni a kosszal! Vagy ráírták hogy koszos! Hát nekem inkább ezért kellene a jó idő
Igen, jó és tényleg feldobja az elejét, hogy más a díszrács. De kinagyítgattam amennyire lehet és akkor sem látom rendesen, hogy hogyan csináltad. Hát tényleg akkor hogyan és mit csináltál? Mert lehet hogy megírigylem! Köszi. Üdv. Kiskabo
Egyes elemzők szerint nincs válság, hanem mesterségesen gerjesztett "forintrontás" van az Euró bevezetése előtt, hogy az emberek megtakarításait minél gyengébb forintnál váltsák át Euróra!:-(
Szerintem azért nem ír 0 liter fogyasztást se az Albi, se a Linea, hogy motorféküzemben se hűljön ki a katalizátor. az a kis üzemanyag ehhez a feladathoz elég, de talán még mindig kevesebb, mint ha kidobálnád üresbe a váltót gurulásnál. Valamelyik totalcar cikkben olvastam erről. Ha jól emlékszek, szélsőséges példaként a V8-as Volvo terepjárót említették, ami motorfékben is 7-8 liter fogyasztást jelez ki. Mondjuk a lökettérfogata is megvan.
Petrvs, a finom optikai tuning nagggyon ott van! / A dísztárcsákat nem dicsérem:-DDD/
Jó reggelt! Daty! Én támogatom, gyakorlatilag ha eltud az ember menni, ha az ideje engedi, akkor mindegy hogy hova gurulok. Úgy értem, hogy egy kicsit több vagy kevesebb km. nekem mindegy. A vas így is meg úgy is oda gurul ahova akarom. De biztos akad olyan is akinek más ötlete lesz. Én örülök, mert szivesen megismerkednék a csapattal. Üdv. Kiskabo
Azt hittem, hogy nagyon messze van tőlünk, de megnéztem a GPS-t 300km. Részemről úgy tűnik, hogy ok, csak az asszonypajtás kapjon az előre még nem ismert időpontra szabadságot és ne a nyaralásunk időpontjában legyen. Ja, meg ne legyen államcsőd! Nyaralni juni közepétől szeretnénk menni 20 napra. Mészi
Anno - páran tudják itt is - én szerveztem a valóban első albea találkozót.
Most megpróbálkozok egy Linea találkozóval!:-)
Helyszínét Hollókőre tenném!
Egyenlőre ennyi, időpontot ez után jelölnék meg, ha a helyszín megfelel a többségnek!
Aban a hiú reményben nem is ringatom magam, hogy ez mindenkinek megfelelne, mert olyan hely, és időpont nincs ami mindenkinek jó lenne, ezért írok többséget!:-)
Nálam az a baj a fórumnál, hogy megírok egy hozzászólást, és nem küldi el, hanem 1 perc után errort ír, és kiléptet a fórumból, és nincs meg a hozzászólás sem. 2. napja ezt csinálja. Ez a 17-ik írásom. Számolom! Kiskabo