termosztátom lehet a rossz, ha bemelegszik a motor, de kicsivel akkor is 90 alatt áll meg a mutató.. bekapcsolom a fűtést és lemegy a mutató a negyedéig.. és utána nem igen akar felmenni 90 re.. csak ha kikapcsolom a fütést..
melyik az ajánlott termosztát márka amit érdemes venni?
Azt nem tudom mennyi marad még a váltóban. Kb. 1,7l-re lesz szükséged a feltöltéshez, ajánlott kicsit ráemelni az autóra és túltölteni (de csak ésszel!!) hogy a hátsó fogaskerekek is kapjanak rendesen kenést.
Valamikor réges-régen még Aranybora írta le itt ezt a dolgot részleteseben, próbáld meg visszakeresni.
Csak a gyárit venném bele, csak abban vannak meg a szükséges adalékok. Én úgy tudom ez a gyári cikkszáma: G052512A2, de az is lehet hogy az általad leírt jó a tiédhez. Rákeresve az utángyártottak mindkét cikkszámot helyettesítik. Majd kérdezz rá vásárláskor hogy akkor a te váltókódodhoz mégis melyik kell.
Öszzehasonlítási alapom nincs, amúgy is dieselem van.
Sziasztok! szeretném kérni a segítségeteket van egy bora 1,4 benzines autónk és olyan jelenség van nála hogy alacsony üzemanyag szintnél el megy belőle az erő le akar állni ez kb 3-4 másodpercig tart majd elindul újra és semmi gond! Üzemanyag szivattyú cserélve lett nem oldotta meg! Ez kb amikor a szint a negyed és az üres között van akkor jelentkezik! Ha valaki találkozott ilyen problémával kérem irjón! előre is köszi
Vw Bora jobb első ajtót nem nyitja a központi zár, ha meghúzom a belső kilincset a pöcök feljön de nem marad úgy, már próbáltam kívülről is úgy hogy belülről húztuk a kilincset de semmi. Valószínűsítem a kp zár motor behalt az ajtóban de ahhoz hogy ki tudjam cserélni ki kéne szedni de nem tudom mert be van zárva.
Segítségeteket szeretném kérni, adott 1 2000 évj. 1.6 benzin AKL Comfortline Bora. Van benne 1 ESP kapcsoló, de erre nem reagált, ezért szétszedtem a műszerfalat. ESP duál szenzor nincs a jobb oldalon. A kábelezés a bal oldalra van vezetve egy halom szigetelt drót lóg itt. Az aksi saru le-fel szerelése után az első gyújtáskor bevillan a műszerfalon az ESP jele. a 2.nál már nem.
Elképzelhető, h sosem volt benne ESP és 1 telefon kihangosítót oldottak meg így? vagy valaki kiberhelte belőle a duál szenzort? Utólagosan lehet beépíteni ESP-ét?
A keverékképzésért az első - a katalizátor előtt lévő - szélessávú (5veztékes) szonda a felelős. A második a katalizátor hatásfokát ellenőrzi. Nem érdemes gagyit venni, kizárólag újat és gyári minőségűt (Bosch, NTK)
Pesti vagyok. Nyíregyházán lerohadtunk 3 hós gyerekkel, 40 fok, autópálya, stb.. 1 hónapig ott volt a kocsi, 235 000 ft,-
Olajnyomás elment, kocsi lefulladt. Új főtengely, új hajtókarcsapágyak, kb motorgenerál.
Azt olvastam a lambdaszondával kapcsolatban, hogy, ha hibás, rossz a keverék, a motor kenése sem az igazi, így mindenképpen megcsináltatnám :/ csak kérdés melyik a rossz :)
Nekem is volt abgas werkstatt hibaüzim lambdaszonda miatt, de a szerelő mondta, h ne foglalkozzak vele, aztán is tűnt, aztán pár havonta újra előjött....most valamiért erőtlenné vált az autóm, a hibaüzi újra előjött, néha már villogott...gépre raktuk, 3-as henger gyújtótrafó hibát írt. Később kiderült, hogy nem ez a hiba, mivel nincs kompresszió a 2-es és 3-as hengerben, úgyhogy motor szétszed, zsebbe benyúl...majd kiderül mi lesz a vége...
Most volt egy nagyobb szervizem (hajtókar csapágy, stb...) több mindenre nem volt most pénzem. A szerelő rádugta computerrel megnézte a kocsit (check engine miatt) és mondta, a közeljövőben a lambdaszondát cseréltessem ki, mert amiatt világít a hibakód lámpa.
az 1-ik a kipufogó leömlőbe van a vízhűtőnél.a 2-ik a kocsi alatt a katalizátor környékén.Az árakról.az első 5 vezetékes és ha gyárit akarsz(k..rva drága) a hátsó 4 vezetékes(ez csak simán drága)
De mi a problémád konkrétan????Ez 1 egyszerűbb kérdés.
Sziasztok! Miert van az h kicseréltem a benzinszivatyut és hogy ha szàszor adom rà a gyujtàst akor szàzszor fogja tölteni a rendszert, pedig a nyomàs szabàjzót is kicseréltem! Tudomàsom szerint ha jó lenne az ajtóban a mikrokapcsolóm akor kinyitom az ajtuót és megcsinàlja a nyomàst magànak és leàlna de ere ahànyszor adom a gyujtàst akkor anyiszor csinàl nyomàst nem értem h miert? Valaki tud valami tanàcsot adni?