HI, most olvastam mik tortentek, itt velem minden oke nagyon jol vagyok de alig varom ,hogy mehessek de meg jovo heten sem tudok menni,majd annyi lessz a fekete seregneg ha megyek KRISZ JOL KOSD FEL A GATYAD A VEDELEMBEN HABAR MOSTANABAN TOK LAJTOSASN JATSZOL.Bocsi de ez a nem tud ekezeteket.
Nemtom miért, de nagyon ziláltan játszott tegnap minden fekete. Passz 0, ami volt az erőtlen, pontatlan. Nekem sem ment, de másoknak sem. Az összesen négy gól amit 1 óra semmittevés után sikerült kiszenvednünk nem túl bíztató. Lehet gyengébben voltunk, vagy csak kevesebb volt a kedv mindenkiben, nem tudom. De pl se a Vitamin se a Lajos nem volt ott a fehéreknél, helyettük az osztrák srác ment át, aki aszem egyértelműen többet ért. Nálunk meg ott volt a Rolo haverja, Imi, ha jól emlékszem, aki nagyon lelkes, de hát nem nagyon tudott semmit csinálni szegényem. Persze ezzel együtt nem lett volna kötelező bemutatnunk azt a szerencsétlenkedést, amit csináltunk. Na nem baj, majd jövő héten!
Már dumáltam vele! Hülye voltam, csak sisakot kértem.-azt behozza nekem,mert nem tudok mozdulni a nepper center kft-ből. Most meg már nincs pofám felhívni.
Ma ha a Bundi hazaér BP-ről időben akkor ő is jön. Esetleg átszervezhetők a kocsilétszámok!
Jön velünk egy új srác Kanizsáról. 2szer játszott velünk a Csótón. Szeretne belekóstolni komolyabban. Nem korizik valami jól, de az ütőt jól kezeli. Kérném ne vegyük el a kedvét mindjárt az első játék alkalmával lévén, hogy védőfelszerelése sincs. Ja, ha valakinek van +sisakja és nem sajnálja hozhatna neki 1-et. Könyök és térdvédőt én adok neki-igaz csak motoros van, de jobb mint a semmi.
Az MKB bank átvette a csarnokot. A bank Kercsóéknak két napot adott, hogy elvigyék a gyerekek az összes dolgaikat. A bank nem üzemelteti a csarnokot /olvastam/. Gondolom nekünk külön nem csinának jeget? Vagy mégis?
Hi,mi is minden nap játszunk a csótón de azért holnap megyünk és remélem meg leszünk. De nem tudom mi lesz a fekete sereggel a Krisz és Tomihoky nélkül? Majd lehet,hogy nekem is sötét mezt kell vennem.Hajrá holnapig!!!