Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Teljesen idegben van amiatt, hogy Villő azt mondja, nem kell ennyi gyerek. A múltkor már utoljára figyelmeztette, hogy ne merjen ilyet mondani. Jujujj, mert mi lesz?
Jópár író, költő a világirodalomban egy alacsonyabb rendű életet élt ezek szerint. Magyartanár, írói babérokról ámbrándozó, saját regénnyel legalább tizenöt, húsz éve kínlódó véleménye. ;)
Ilyenkor derül ki, hogy azt sem érti, mi az a szexualitás. Szerinte a melegség egy választás, nőgyűlölő férfiak úgy döntenek, hogy nem akarnak nőt dugni, és ezt személyes sértésnek veszi.
"Szóval, igen, a melegek világa szomorúbb, depresszívebb, lehangolóbb, sunyibban egymást használós, önző, hisztisebb. Én nem félek ezt kimondani. Sőt, kimondott nőlenézést, nőgyűlöletet is érzek. Hogy igazán csak a férfiak számítanak, nem kell nekik nő, csak akkor, ha tudják az érdekeik szerint használni. És: fujj, család!"
Nőgyűlölet az, amikor nem akarják megkúrni.
"Nekem a relatív szemérmességemmel, túlkomolyságommal,, családcentrikusságommal nagy szerencsém van"
Szemérmesség az, amikor a blogon és privát levelekben mutogatod a pinádat és a csöcseidet, és amúgy a pisi izgalmas szexuális játék.
Bírom, hogy ott kiabál magában egész nap, majd a legutolsó kommentjében arról győzködi a read-onlyban nyomuló katasztrófaturistákat, hogy nem bolond ám. :))
A rusony a kínos figura a sitcomokból, aki soha nem veszi észre magát, akkor sem, ha mindenki pofákat vág és fintorogva elfordul.
Mindent a Villőék söpörtek be, ami neki járt volna, ez már fölülírhatatlanul rögzült nála. Három élet kevés lenne, hogy ezt földolgozza. Főleg ismerve a ttényt, hogy az életlopó bűnözőktől nem lehet biztonságban az ember.
Meg persze van az a pénz, amiért meghülyül, ahogy a feminizmussal is volt, közben meg egy pártnerfüggő, levakarhatatlan sárlókanca szerepét deklamálja tíz éve, azÉva. De az is lehet, hogy ebben is csak Villővel vitatkozik.
Nincs vetítés, nincs vakítás, egy vágyai romhalmaza alól sikítozó fábaszorult lett azÉvából. De nem érdekes, a világ halad tovább, színpadán föltűnik ez-az, aztán jön a következő belendülő. Utcai gyorsinterjú alapján tűnt föl a Hawk Tuah leány is, dehát te biztosan tudod, hogy hogyan van ez. ;) ;)
Kösz a jó tippet hambiról, meg kecskékről, amit Papival beszéltetek! Úgyhogy el is mentünk a Mekibe a kutyával, egy sajtburger kalap nélkül neki is leesett. ;))
"Én keresztény (-tyén) vagyok, és higgyétek el, nem hülyültem meg, ugyanolyan tisztán látok mindent. Nekem Isten ezt a képességet adta. Engem nem hagy el a kritikai érzékem. Tudom jól, mi minden gyarlóság van lehet emberek között, az egész gyerekkorom ennek árnyékában telt. Csakhogy nem mindegy, hogy te hetente kimondod-e, megvallod, hogy az bizony bűn. Legalábbis okoz némi zavart, kognitív disszonanciát. Vagy pedig zászlóra tűzöd, hogy PONT az a jellemes, bátor, menő, felszabadult tett (az öncélú, másokat megalázó szex, avagy a nyerészkedés a szexen)."
Te, rusony, nem arról sír a szád megállás nélkül, hogy a vallási fanatikus apád beléd nevelte a bűntudatot, és az mennyire rósz? Erre leírod ezt??
A tisztán látás meg hahaha, ha tudnád, mennyire nem igaz rád, de hát ez a vicces benned.
"Figy, Villő, ha tényleg segíteni akarsz, és szerinted sokan vannak a gyerekek, egy kötelet sodorjál meg jó erősen."
Ez már a második eset, hogy Villőnek az öngyilkosságot ajánlgatja az álvillőre kirakott vízihullák után.
Rusony, neked mondták be a Nike szlogent, csak emlékeztetnélek. Megint különösen idegbeteg és agresszív vagy, csak nem kezdődik a téli depresszió? Ennyiből áll az életed, hogy Villő haláláról ábrándozol? Élet ez?