Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Sziasztok! A MiO C720 am szoftverét szeretném frissíteni.Sajnos eddig csak fizetős oldalakat találtam,a mio oldalán is fizetni kell vagy 50 Euro-t.Friss és megbízható szoftvert keresek,mert ha ilyen nincs akkor marad az alap.
Köszi a fáradozást, én még most is probálgatom hátha lesz valami, gondoltam van valami beálítás de nincs vagy nem találtam. Az a baj hogy nagyon idegesít. Egy hete még jo volt most meg nem. Ha van valami majd irok én is :)
Hello köszi a tippet de nem jo kiprobáltam most. Kikapcsolva rádugom aztán bekapcsolom akkor bejön a bekapcs. képernyö utána rögtön átvált adatátvitelre :(
Sziasztok! Sokat olvastam a forumot és nem találtam a választ arra, hogy mit tudnék csinálni a mio-mal ez egy c720-as cucc. Pont ma elkellet menem itthonrol elintézni pár dolgot és amikor a töltö állványba tettem a gps-t akor ugy fogta fel a töltöt mintha pc-re dugtam volna és bejött a fájlcserélö képernyő. Próbáltam állvány nélkül de akkor is ezt csinálta és ezért nem tudom navigálásra használni. Segítségeteket elöre is köszönöm!!!
ha hálózati alatt 220V-t értesz azt nem tudom, de sima USB-n keresztül is tölthető! ilyet mindenhol árulnak az Auchantól a Mediamarktig bezárólag... :-))
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Adott egy Mio C520+TMS-s bölcső+Igo 8.3.2 (2009 áprilisi). Milyen fileokra van szükségem ahhoz, hogy a TMC működjön (illetve ezeket a fileokat hova kell bemásolni)? Nyugateurópába megyek több helyre is a nyáron és jó lenne ha működöképes lenne ez a funkciója is.
Régebben ha jól emlékszem nem minden térkép kezelte a TMC-t ez most hogy változott meg?
Vannak Még Csodák! :D Egy Amcsi 2 Giga ramos c520-ra (R45) felerőszakoltam a magyarnyelvű c720-R39 Wince-t. És működik! :D Egyetlen kis baki, hogy a menüben megjelenik a fényképezőgép gomb, na ezt nem kell nyomogatni mert a végén fúr a windóz egy Lyukat a navi hátuljára és KLIKK... LOL A Lényeg, hogy már majdnem feladtam, mert minden más magyarnyelvű soft azzal a hibával küzködött hogy nem látta a ramot azaz nulla MB. Ez viszont igy már teljesen I.O. :D
Segítségre vagy tanácsra lenne szükségem, ha valaki tud, kérem segítsen. Kaptam névnapomra egy MIO MOOV M400 as GPS-t. Addig "ügyeskedtem", amíg a PC-vel összekapcsolva egy mozdulattal mindent letöröltem róla. Szóval most van egy teljesen üres GPS-em, amin bekapcsoláskor csak az USB kapcsolatot jelző kép jelenik meg. A gép fix memóriás, nem kivehető. Hogy tudnék életet lehelni belé? Milyen szoftverre, driver-re, vagy egyéb másra lenne hozzá szükségem és hogyan csináljam? Minden segítséget előre is köszönök.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Anno,vettem egy Mio C720B-t,amit egyszer sikerült is frissíteni az LCP.nél. Viszont ha jól olvastam tavaly az LCP-t felszámolták. A kérdésem az lenne,hogy hol vagy kinél tudom frissíteni és hálózati töltőt vásárolni hozzá?
Ezt viszont nem tudtam, hogy ezt jelölik, de minden nap tanul az ember:))
Azért lepett csak meg, mert ez konkrétan egy Románia térkép, és annál keveseltem a fél megát, mert a többi Románia térkép tizenegynéhány megás általában. Először azt hittem valami kiegészítés, POI-kat vagy fix traffipax pontokat tartalmaz külön.
TA - TeleAtlas NV - NAVTEQ TM - TopMap (keleteurópában és Mo-on frissebb adatokkal és jobb lefedettséggel)
Pedig vannak 0,5 M-ásnál kisebbek is, és 100 M felettiek Néhány példa: Vatican. 8,2 k Belarus. 148,3 k Malta.83. 529,5 k Luxembourg. 1,1 M Hungary. 12,8 M Spain.83. 103,1 M Italy.83. 119,2 M France.83. 185,8 M