Lacit ismerem , végül találtam egy kártyaolvasót , azzal megoldottam
kábelt bedugtam ide is - oda is,( gondolom ez akkor működne ha lenne hozzá gyári lemez nem ), de nem talált semmi használható programot, meg valahol olvastam hogy a kanon az xp-t nem támogatta??
szükségem lenne, 1vagy 2 db fehér áteresztő ernyőre pénteken szerény 2 óra erejéig, ha valaki meg tudna szánni, és kölcsönadná azt nagyon megköszönném :)
Nagyon közel járnak hozzá :-) A helyzet az hogy mivel nem anyagi megfontolásból megy egy az egyik váz, eszembe sem jutna 1 mérettel kisebb vázat venni. Nekem a fotózás... a fotózásról szól. Arról hogy amit használok kézreálljon. Nem érdekel az Ai gyűrű, nem érdekel az LV, nem érdekel a video. Engem az érdekel, hogy amit kézbe veszek az legyen kényelmes, legyen masszív, legyen könnyen kezelhető, jó gombkiosztású.. és adjon jó minőségű képet. Az, hogy ISo6400-on croppos váztól jó fotót várjunk nagy méretben, az még kicsit várat magára. Szóval biztos jó a D7000, de nem hoz lázba.
Hát igen, a Balokányligettel szembeni oldalon nem sok házat tudnék említeni, ami nem érdemelne dózert.
Csak, hogy kép is legyen:
Mindkettő a Havihegyen készült ma este. Az elmúlt napok színpompás naplementéi legalább 5 fotóst felcsaltak a hegyre. Sajnos felhő nem nagyon volt az égen, pedig azok biztos újabb szineket hoztak volna be képbe. Azért így is érdekes szinek voltak, és gyorsan változtak.
Az tény, hogy ott még nem futottunk össze soha :-)
Egyébként van mögötte most már 2 nagy épület. Vidékieknek még mindig úgy magyarázzák el a Tudásközpont és a Koncertterem helyét, hogy "tudod, ott az McDrive mögött..." És azt hiszem ez még sokáig is lesz :-(
Én pár hete találtam pár száz 10x13-as papírképet 1996-1997-ből. Jó volt végiglapozni hogy nézett ki pl a Siklósi út a mai FX autóház környékén... vagy egyszerűen csak milyenek voltak az emberek- ruházat és frizura szempontjából.