egyébként sajnálatos a jegyzőkönyvek silánysága. pl megjelölném, hogy ki mennyit játszott, de ha azt nem, akkor, hogy egyáltalán pályára lépett-e.
mert lehet, hogy sérült és csak 12.-nek kell a statja meg romlik.
igen, és statisztika rajongó vagyok, de tudom, hogy a stat nem minden. de ha már van, érdemes nézegetni, és direkt azt írtam, hogy nem tavaly, mert hanem előtte is nézzük meg. nagyon kihegyeztük ezt a mai napot nagy brigittára :)
Kedves statisztika rajongó! Nincs benne a játék idő percre pontosan, ahogy plüsmackó is írta. De a statisztikánál maradjunk, nézzük meg egyes játékosok 50-60 perc alatt hány akció gólt dobtak......ja és azt is gólpaszból.....ami megint nincs a statisztikában, hogy kinek köszönhető. Kispadról nehéz teljesíteni, mert nem lehet lecserélni játékosokat:) Bizonyítani meg nem engedik, vajon miért?
Én ugy gondolom ö egy szenzáciossan nagy tehetségü lány,bár nyilván nem mindig lehetett vele szot érteni de hát kamaszlány:))
A Fehéréphez szerzödött le akik ugy gondolom nagyon jol jártak vele!:)
Én szerintem most érezhetik hogy mekkora baklövés volt az hogy a cicababa nyomására amiben partner volt az "edzöur" is mert riválist láttak benne hagyták elmenni!!
plüssmackó, jó hogy feljöttél, kíváncsi lennék, mi a véleményed Kinga jövőjéről. mármint ami a válogatottat illeti, hogy látod az esélyeit? mi drukkolunk neki, szerinted hogy lesz? tudsz már valamit? lehet sejteni valamit?
ugyanmár a selleinek több volt aszerencséje mint az esze, azért kiváncsi lennék rá, ha nem a Kinga védte volna a kaput akkor hol végez, mert a macák mindig a pályán voltak.