Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Először is gratulálok ehhez a fórumhoz. Jó látni, olvasni hogy vannak még tisztán és korrektül emlékezők és emlékeztetők. Az összejövetelhez jó szórakozást kívánok. Másodszorra, Börgöndön lesz szeptember 5.-én a repülőtéren 1 rendezvény. Ennyit tudok csak. Tud valaki nekem részletes programleírást vagy linket adni ahol ezt meg találom?
Beszéltem Arany Lajos volt hírszázados hadnaggyal, valószínű ő is jön.
Én nagyon örülök, mert talán ö volt az egyetlen tiszt akire fel néztünk és tiszteltük. Még egy: ismerte ezeket a szavakat: hogy köszönöm, kérem. Szevasztok, a vasárnapi viszont látásra: Szentgyörgyi...........
Szóljatok a többieknek, ha valaki még jönni akar az jelentkezzen, mert holnap le kell adni a neveket. Már csak ötöt kell aludni ( aludjatok jót, álmodjatok szépeket )........
A hozzád tartozó neve is kellene a biztonságiak miatt, küld el levélbe. Ha esetleg az Email szórakozik a 06 20 9823 296, 06 70 9477453, 409 5099 számon elérhettek Üdv.......
Tegnap nem írtam meg, huszonkilencedikén vasárnap reggel kilenckor találkozunk a laktanya előtt.
Már tizennégyen jöttünk össze, remélem még szaporodunk. Sürgessétek a többieket, mert minél előbb le kell adni a névsort. Mindenkit üdvözlök: Szentgyörgyi...
Most telefonáltak, hogy minden a legnagyobb rendben. A reggeli levelem tárgytalan. Az a kérésük: hogy írjunk egy névsort a résztvevőkről. Megadom a címem és erre írjátok meg név szerint: hogy kik jönnek. Ezt minél előbb el kell küldenem a őrzővédőknek. Albert.szentgyorgyi@t-online.hu Találkozunk 29-én vasárnap Börgöndön a laktanya előtt. Minél többen gyertek, a vasárnapi viszontlátásra: Szentgyörgyi......
Most telefonáltak Fehérvárról, hogy a vasárnapi laktanya látogatás nem megoldható. A laktanya egy külföldi befektetési cég tulajdona. A tulajdonosok engedélyével lehet csak bejutni. Az itteni képviselőjükhöz sikerült eljutni, aki megígérte, hogy meg próbálja elintézni a dolgot. Sajnos ez csak hetek múlva várható. Sajnálom ha csalódást okoztam, én is nagyon készültem a családommal. Ha esetleg úgy gondoljátok, akkor találkozhatunk ugyan úgy ahogy megbeszéltük, csak akkor kívülről tudjuk körbejárni a terepet.
Nem is olyan enyhe az a kanyar. Ma is ott van. A jegenyefában nem vagyok biztos, az őrnagy nevére sem emlékszem, egy himlőhelyes képű magas ember volt, előző nap még nálunk volt a T ütegnél.
Volt az Illikmann őrgy., akit a támlánál meglőttek, nem rég halt meg.
A hivatásos tiszti és tiszthelyettesi állomány legalább fele-kétharmada, műveletlen, szétivott tuskó ember volt, a fiatalabb tisztek között voltak olvasottabb, rendes fickók.
Nem Fehérváron lakott,minketten Börgöndön laktak.A kocsi tulajdonos nevét még tudom. A baleset után nekem kellett szétszednem az autót.Már akkor is volt ujrahasznositás.
még egy: valószínűleg nem "kiment mulatni", hiszen a városban voltak a tiszti lakótelepek, azaz valószínűbb, hogy szegény sietett ki Börgöndre, amikor kicsúszott a kanyarban.