Keresés

Részletes keresés

nicksok Creative Commons License 2006.06.14 0 0 458
Tipikus mszp jellem vagy.Sablonokat mondasz.Komolytalan vagy....
Előzmény: narancsbukta (442)
stones Creative Commons License 2006.06.14 0 0 457
igazad van , megérdemeltük! Az agymosott, Izaurán felnevelt többség felületes, szubjektív benyomások alapján ítél és választ. Módosítom a mottómat:
az okos ember a más kárán tanul,
a kevésbé okos a sajátján,
a többség meg továbbra is az mszp-re szavaz!
Előzmény: narancsbukta (435)
Első Polgár Creative Commons License 2006.06.14 0 0 456
nagyon sokan tiltakoztak a felelőtlen osztogatás miatt
Előzmény: messelg (455)
messelg Creative Commons License 2006.06.14 0 0 455
Igen! Akkor miért nem tiltakoztatok, amikor 30 %-kal emelkedtek a reálbérek?????????????
molnibalage Creative Commons License 2006.06.14 0 0 454

Feltűnt, már neketek, hogy főleg azok írnak baromságokat a fórumba akiknek nagyon sok hozzászólásuk volt, már az idők folyamán? Érdekes, hogy  szinte kivétel nélkül mind hisznek még ennek a hazug bandának vagy még istenítik is őket.

Mostanában eszmebe jut Antall József mondása:

"Tetszettek volan forradalmat csinálni!"

Hát, még a végén sor kerül rá. Lassan elfogyanak a lehetőségeink.

Priluki Creative Commons License 2006.06.14 0 0 452

Igy leirva nem érzékelhető a látvány, bár a kiemelésed jelzéséértékű. Szinte kiesett a pult mögül a lelkes energiától, lendületesen, lehengerlően, meggyzőzően, szinte a kamerába bújt, hogy mindenki lássa az őszinte felháborodását. Enyhén megemelkedett a szóáradat előtt a sarkáról, a lábújjaira helyezte a testsúlyt, aztán duplakuplung gázfröccsel kibuggyant a tömör, nyers "igazság".

Az ország "többsége" meg lelkesen benyelte.

Előzmény: zogu (448)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 451
Megszabadulsz tőlem?
Miért, eddig együtt éltünk?

Milyen mocskomat kell eltakarítani, hülyegyerek?
Abban biztos lehetsz, hogy nálad meg a többi retardált szoci nyugdíjasnál több adót fizetek be, te naposcsibe.
Ha mindenki annyi "mocsokkal" járulna hozzá az ország terheihez mint én, ez lenne Svájc, te kis pártkatona.
Előzmény: narancsbukta (431)
Első Polgár Creative Commons License 2006.06.14 0 0 450
Szvsz van Magyarországon egy párszázezres jól szituált értelmiségi réteg, akik mindennapi életből származó frusztrációját nem pszichológusnál vezeti le, hanem a sajtó segítségével minden baját kivetíti Orbánra. Ezeknek az embereknek minden pénzt megér Orbán bukása, mert a magyar belpolitkát a Csillagok Háborúja 7 részeként élik meg, ahol Orbán a gonosz, és bárki más a jó, és nem társadalmi érdekérvenyesítési harcként. Kb olyanok, mint a buta szurkolók, akik gatyájukat is elköltenék kedvenc csapatukra.
Sajnos ezeknek az embereknek a kezelési költségét fizeti meg az ország egésze. Legszebb példányaik itt a fórumon találhatóak meg, narancsbukta, narancsfing, geszthi, quncogi et al.
Szerencsétlen emberek ezek, inkább sajnálni lehet őket.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 449

,,... már a kutya sem hisz nektek."

Nekem nem is kell hinned, én nem ígértem neked semmit.Azért az meg érdekes,hogy Gyurcsótánynak meg hiszel.Neked biztos mást ígért.

Előzmény: narancsbukta (440)
zogu Creative Commons License 2006.06.14 0 0 448

"Nem akarhat igaztalan módon nyerni! Nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet!" - mondta a hazug seftes.

Előzmény: Priluki (445)
tuutuu Creative Commons License 2006.06.14 0 0 446

Húha!

De jól kiszaladt...!

Előzmény: Törölt nick (235)
Priluki Creative Commons License 2006.06.14 0 0 445

No látod? Ezért fizetünk most. "orbean dölyfös parasztkirály ábrázatát is néznem kéne"

Sokaknak eszébe fog jutni a csekkek befizetésekor egy másik arc is, aki vidáman táncol a munkahelyén.

Mielyen érdekes volt! Tegnap megnéztem - kiváncsiságból az Orbán-Gyurcsány miniszterelnök-jelőlti vitát. Remélem, a Gyurcsány is előveszi néha a vágatlan verzióját, és sűrűn köpködi utána a tükröt, amikor belenéz.

Bár a rinocéroszbőr sokat elbir.:-)))))))

Előzmény: JPBemondó (437)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 444

Tud valaki arról, hogy a Marketing Centrum legfrissebb felmérése szerint, 42%-ról 33%-ra esett az MSZP támogatottsága? Igaz ez a felmérés, illetve létezik?

Lazi Creative Commons License 2006.06.14 0 0 443

"A kezetekben ez a kard mar nagyon sokat csorbult."

Azért a tököt, meg szárát még mindig jól viszi!!

Lazi

Előzmény: narancsbukta (440)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 442
nem fogok szopni, nekem a part forumbefolyasolasi foosztalya kulon eletszinvonal-kompenzalo juttatast fog atutalni havi rendszeresseggel, csak hogy kiverjen titeket a hideg ragya! :)))))))))))))))))
Előzmény: Roxer17 (439)
Lazi Creative Commons License 2006.06.14 0 0 441

De nagy az isten állatkertje!

Te különleges díszmarha vagy benne!

Lazi

Előzmény: JPBemondó (437)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 440
nem. abban egyezhetunk meg, mert orbanek most is haromszor annyit hazudtak ossze, csak mar a kutya se hisz nektek. A kezetekben ez a kard mar nagyon sokat csorbult.
Előzmény: Törölt nick (438)
Roxer17 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 439

mi van te kis hülyegyerek te nem fogsz szopni?neked minden olcsóbb lesz mi?ugyanúgy szopik az is aki az mszp-re szavazott,sőőt jobban ,mert ők elhitték gyurcsika igéreteit!

azt meg ne ugasd,hogy ki nyert választást hazugsággal,mert eddig a Bokros csomagot,valamint a 98-as választási ígéreteket is meg lehetet azzal magyarázni,hogy nem tudták mit vesznek át,és ez az előző kormány hibája!most viszont ők voltak hatalmon,ezt a szart ők csinálták akkor egyék meg,ne az emberekkel etessék meg!bár az ilyen kis sutyerákok,mint te meg is érdemlik ami kapnak!!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 438

,,.....a hazugságaitokkal megnyerni a választásokat.....immár másodszor a saját fegyveretekkel győzött le."

Akkor szerintem abban egyetérthetünk, hogy a mostani kúrmány 2* akkora köcsög, mint az Ovié.

JPBemondó Creative Commons License 2006.06.14 0 0 437

"Most fizet az ország azért, mert Orbánt a hatalomtól távoltartották"

Ha orbeanvezér történetesen megnyeri a választásokat, attól most egy fikarcnyival se lenne jobb a pénzügyi helyzet. Ugyanígy szívnánk, ő meg szemérmetlenül osztogatná a maradékot a klientúrájának, közben nem mulasztaná el minden egyes húzásáért a komenyistákat felelőssé tenni. Természetesen nem örülök a megszorításoknak, de ha ennek tetejébe még orbean dölyfös parasztkirály ábrázatát is néznem kéne, megütne a guta.

Előzmény: Priluki (432)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 436
"A zsidók is szoptak Hitler idején, nem a nyertes oldalán voltak. Te őket is gúnyoltad volna akkoriban. Hacsak nem vagy magad is az."

nem hiszem, hogy gunyoltam volna, de az tuti, hogy nem segitettem volna neked vagonirozni.
Előzmény: Törölt nick (433)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 435
tevecccc kiccsako, csak rajtatok rohogok. Eszitek, amit foztetetek. Az igergetesspiralt ti kezdtetek 98-ban, amikor sikerult is a hazugsagaitokkal megnyerni a valasztast. Ja hogy a masik oldal immaron masodszor a sajat fegyveretekkel gyozott le titeket? xar mi?
:)))))))))))))))))))))))))
Nem kellett volna az orszagot megosztani kiscsako, kevesebb kommunistazassal, kevesebb kdnp-es idiotaval es verkomcsival a soraitokban elsopro sikeretek lehetett volna. Igy viszont a tobbseg undoritonak talalta a kinalatotok. szorri.
Sign Creative Commons License 2006.06.14 0 0 434

Na, helyben vagyunk... Grat...

(én nem vagyok az, mielőtt kiderítenéd..)

Priluki Creative Commons License 2006.06.14 0 0 432

Óóóóóóóóó!:-)))))))) Tölgyessy az Este a tévében gyönyörűen megfogalmazta a jelenlegi megszoritások okát.

Most fizet az ország azért, mert Orbánt a hatalomtól távoltartották.Utalt az előző 2002. évi választásra ezzel.

Most majd ezért szidják Orbánt, hogy miért nem került hatalomra 2002-ben.

Hol a sapkád vaddisznó?

Előzmény: Törölt nick (429)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 431
en annak nem orulok, ha azok szivnak, akik nem ludasak. De hogy csak ilyen aron lehetett megszabadulni toletek, elfogadom. Annak viszont orulok, hogy ha olyanok szivnak, akik hozzad hasonloan hozzatettek a maguk kis mocskat ahhoz a muhoz, ami ma az orszagot szettepte. Bizony orulok, ha szivtok.
Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 430
Köszönjük II.Gyurcsány Lotyaszájú Ferencnek!

Levonta az unió államháztartási mérlegével kapcsolatos politikai végkövetkeztetéseit Brüsszel, és erről közleményt adott ki tegnap este. Az éves beszámolón túl nyilvánosságra hozták a deficit előrejelzéseket is: Magyarországon hét százalékot várnak - ez a legnagyobb az EU-ban.

Ja, és gratulálunk.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 429
Akkor te egy nagyon boldog ember lehetsz, mert még sokan fogunk szívni.
Előzmény: narancsbukta (426)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 428
froccsfroccs!!! hrgghhrrrrghhh!
:))))))))))))))))))))))
szoptok, oszt jonapot!
Előzmény: Törölt nick (427)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 426
sziiivsz kiccsako mi?
orulok neki :))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 425
Nekem csak a gáz többe lesz, te nyihogó gyökér.
Előzmény: prenotalis (406)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!