Keresés

Részletes keresés

Logic_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2785

én speciel ennek örülnék :-) le van valahol írva?

Előzmény: philozófika (2782)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2784
Anyád.
Előzmény: Törölt nick (2746)
csucsu63 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2783
Ov idejében épitkeztem én is. A Balatoni nyaralom jelentem elkészült, a teraszon mindik iszok 1 sört a Viki egészségére.
Előzmény: megfontolt (2768)
philozófika Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2782
telefonos, 1000 fős reprezentatív felmérés eredménye alapján

ki nyerte a vitat? (az összes válaszoló körében)
54% gyurcsány - 23% orbán

mivel az egy táborok meglehetősen stabilak ez az eredmény azt jelenti, hogy a bizonytalanok között gyurcsány hatalmas győzelmet aratott.
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2781
Mint például?
Előzmény: h.teeby (2773)
MGperY Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2780
(luxus profit, amit mi finanszírozunk)
Előzmény: Beamter Pubi (2755)
lcoder Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2779
Ha többen fizetnek be kevesebbet az több is lehet mint ha kevesen fizetnek be sokat. Hogy mennyivel az jó kérdés, de Pl. az amcsik épp most örülnek a fejüknek hogy ugyanez a stratégia mennyire bejött nekik. Persze valószínûleg idehaza picit mások a viszonyok, de Fletó érvelése a dologgal kapcsolatban kissé röhelyes volt, Gémkapocs úr vagy hülye vagy a közönségét nézte hülyének a pincéres hasonlatával...

Én a bizonytalan válsztók közé sorolom magam, de a vitából az jött át, nekem, hogy GY tudja mit akar
Persze hogy tudja. Csak nem mondja. Pontosabban mondja de nem azt amit csinálni fog. Még pontosabban mondja azt is, de csak nagyon-nagyon halkan.

A fidesz érdemi munkát nem csinált 4 évig, csak "konzultált", meg kampányolt.
Ez inkább pont a kormányra volt jellemzõ. Õk voltak folyamatosan az ellenzék ellenzéke. Az egész Megyó kormányból egyedül a Keller végzett érdemi munkát, de abban sem volt sok köszönet, és ami Fletót illeti az is inkább az elkóborolt lányok megtalálásában jeleskedett mint az érdemi munkában.

Előzmény: lazadio6 (2756)
adómbólnemkapGyurcsány Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2778

Ezt írod: A fidesz érdemi munkát nem csinált 4 évig.

Szerinted egy ellenzéknek mi a dolga?

Mit csinált az MSZP 98-02 között?

Előzmény: lazadio6 (2756)
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2777

"Én a Medgyessy kormány alatt vettem fel hitelt és havi 38 ezret fizetek. Ezek szerint ha hamarabb megteszem, még a FIDESZ fizetett volna nekem?"

M-ék egy ideig nem nyúltak az O-ék által kialakított rendszerhez (ugye azt igérték, hogy nem is fognak, de ez 1 be nem tarott ígéret maradt) így nem lett volna O-ék alatt kevesebb.

Előzmény: Edmea (2759)
Logic_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2776

btw ennyi erővel Orbánnak se lehet hinni, jópárszor szembeköpte már saját magát :P meg minket. :I 

Előzmény: beny (2747)
Edmea Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2775
Nem hinném hogy a nagynyílvánosságra tartozik, ámde legyen. 5 milliót.
Előzmény: beny (2765)
Joyride06 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2774

Tegnap megnéztem a vitát. Szegény OV szánalmas volt. A "panelprolizás" miatt pedig pofátlan és aljas is. GYF egyszerűen lemosta a -magasított- emelvényéről az ellenfelét.

OV-t nem kell sajnálni, végre emberére talált. (Még akkor is, ha GYF kicsit túlnyerte magát.)

A vicces az, ahogy a mai online Magyar Nemzet és az offline Infórádió mégis győztesnek hozta ki OV-t.

A kutya pedig itt van elásva, vannak ma olyan figurák ebben az országban, akik bármit és bárhogyan meghazudtolnak, kizárólag a hatalom kedvéért. Hatalomvágyból és pénzszomjból.

Őszintén remélem, hogy veszíteni fog a Fidesz. A kérdés csak az, hogy OV beváltja akkor az igéretét és lemond-e, vagy inkább hivatkozik majd küldetésre és a jobboldal védelmére, ismét meghazudtolva saját magát?

u.i.: Csak azt nem értem, hogy az a rengeteg ember, akik a Fidesz táborát erősítik, miért viselnek szemellenzőt és miért nem látják át az összefüggéseket?!

h.teeby Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2773
szerintem egy ilyen szavazólapot nem mutatnak be példaként.
Esetleg ha erre egy mozgalom igényt tart, vagy esetleg az információt publikálásra kikérik, és azt publikálják is. De erre mennyi az esély? A legtöbb ilyen mozgalom politikai érdekeket támogat.
Előzmény: csörgősipka (2748)
alphanumericus Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2772
A karikatúra-figurák szurkolótáborai meg egyenesen menzeli magasságokba emelik ezt a műfajt... csodásak vagytok Ti is, komolyan... :-DDDD
Lieberal Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2771

QR: mire gondolsz, hogy az SZDSZ utcára vitte? Az utcai politizálás nem azt jelenti, hogy gyűléseket tartok a tereket. Ilyen alapon mindenki ezt csinálja, nem is ez fájna nekem. A közbekiabálós, hazaárulózós, hozz-még-egy-emberes vadállatságokra gondolok. Ez utóbbi az apósomat / anyósomat kifordította emberi mivoltából 4 éve.

Előzmény: queensryche (2741)
Tamasch Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2770

Még nem volt olyan disznó amelyik elájult

Amikor meglátta a moslékos vájút!

Edmea Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2769
Sokmindent el lehet játszani  színészi alakításokkal, de azért nem mindent.
Előzmény: csörgősipka (2752)
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2768

Beny, teljesen jogos!

Arról nem is beszélve - és ez volt Gy legnagyobb csúsztatása ez ügyben szerintem - hogy ha felveszel lakáshitelt, akkor nem másnap fogsz beköltözni, hanem 1-2 év múlva. O-ék lakáshitel-programja 3 éve még működött. Sok akkor indult építkezés mostanra, ezekre az évekre zárult le. Hogy az Ő programjuk mennyire sikeres, azt a Fészekrakó statisztikáival lehetne értékelni - siralmas, nagyon szigorú feltételek és magas kamat - O-ék lakáshitelével szemben - viszonylag széles körben felvehető volt korrelt kamattal. Az pedig végképp furcsa volt, hogy egyik mondatával azt kritizálta Gy, hogy O-ék idején spekulánsok építkeztek, utána pedig arra hivatkozott, hogy most mennyivel többen tudnak építkezni.

morticia addams Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2767
ha te ezt viccnek szántad, hát még viccnek is elég gáz.
de ha komolyan gondolod, akkor igen nagy baj lehet a te fejedben...
Előzmény: X-X (2722)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2766
Igen, ő tényleg zseniálisan össze tudta foglalni a lényeget.
Előzmény: Shallow Grave (2764)
beny Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2765
Mennyit vettél fel? Írd le és én is leírom, hogy mire fizetek 70ezret! Lehet, hogy csodálkozni fogsz?
Előzmény: Edmea (2759)
Shallow Grave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2764
Én tudjátok kit hiányolok nagyon?
HofitT
Ő legalább el tudta mondani, mit is éreznek az emberek, meg tudta értetni, sokunkal, mi is történik, akkor is ha a pártok ködösítettek, olyan volt mint az ország lelkiismerete, és mint egy fordítógép, lefordította azt ami történt a mi nyelvünkre, szembesített a valósággal.
h.teeby Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2763
Hát az elképzeléseik tényleg nem 4 évre vonatkoznak, és én ezt nem is vitatom.
De még mindig nem oldották meg a hosszútávú terveikkel sem a hazai tőkegyarapodást. Sajnos mire az bekövektzne, addigra megszilárdul az idegen tőke.
Sajnos a a jelenlegi ellenzék mintha ezt nem is tudná pont az ellenkezőjével kampányol. Olyat ígérnek ami gazdaságilag képtelenség. Mert ha ez így működe, akkor a fejlett országoktól messze alulmaradtak volnánk. Hiszen ott van erre eszköz, forrás és létszám is.
Először deklarál(tat)ni kellene az alapokat, ami biztosítja, hogy a hosszútávú igyekezetben növekszik a saját tulajdonú tőke, és ez beindítja a saját gazdaságot, a hazai piacot, és így a belső pénzmozgást. Enélkül felelőtlenség belefogni véleményem szerint. HOgy a miniszterelnök tegnapi szavaival éljek, és ezt mindkét politikai erőhöz intézem:
Országlásuk idején erre lett volna lehetőségük. Miért nem tették???
Előzmény: Edmea (2736)
alphanumericus Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2762

:-DDDD Úristen! Most nézem! Fuldoklok a röhögéstől! Csodás!!! Ennyire ütődött programot még a Monty Python sem tudott volna összedobni rögtönözve...

Készen vagyok....

Ez van, ezt kell szeretni --- eddig nem tudtam, hogy lehet szeretni a politikát, most már tudom, tudom, tudom!!!! A két fickót, könyörgöm, eresszük őket össze zsákbafutásban is, a két moderátor pedig hadd rollerezzen mellettük!!!!

Logic_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2761
engem ez a reptér visszavétel kérdés is kényesen érint mert sajnos elég sokat repülök :/ de nem gondolnám hogy a magyar államnak kellene az államadósság terhére elvégezni a ferihegyen halaszthatatlan fejlesztéseket.. :/ főleg hogy a reptéri illeték csökkent az eladás után..
beny Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2760
Nekünk első lakás, és a barátainknak is első lakás, csak 3 hónnappal később vették fel! Akkor most hol az igazság? Ha a Gyurcsánynál veszed fel a hitelt, le van szarva, hogy első vagy második lakás, a feltételek sokkal rosszabbak és nehezebben teljesíthetők! És ez a válasz a kérdésre, nem pedig az, hogy több lakás épült!
Előzmény: Beamter Pubi (2755)
Edmea Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2759

Én a Medgyessy kormány alatt vettem fel hitelt és havi 38 ezret fizetek. Ezek szerint ha hamarabb megteszem, még a FIDESZ fizetett volna nekem? Végül is, most is annyira adakozó kedvükben vannak!!!:-)))

lcoder Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2758
Na ja, az MSZP mindig tudta hogy mi lesz. Csak azt nem tudja senki hogy addig mi lesz...
Előzmény: Edmea (2736)
csucsu63 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2757
Ne aggodjál, késöbb belejössz Te is. Jobb ilyen helyen levezetni az indulatokat, mint pl. az utcán, vagy harc mezőn!
Előzmény: Identitászavar (2750)
lazadio6 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2756
Én egyszerszerű gyerek vagyok, szóval magyarázzatok meg nekem valami:
Ha csökken a tb-járulék fizetés, akkor mégkevesebb fog jutni egészségügyre, nem?
Vagy most mi van? :D
Kicsit a vita vége hasonlított a Bagi-Nacsa parádévita végére szerintem: 10000Ft minimálbér, 14. havi nyugdíj...stb.
Én a bizonytalan válsztók közé sorolom magam, de a vitából az jött át, nekem, hogy GY tudja mit akar, OV meg "szécsényi terv reloaded" -től várja a csodát, attól, aminek az első verziójával csak a nagyok jártak jól (én biztos nem).

OV: "Másfél órán keresztül az ember csak magát tudja adni, és ez ki is derült szerintem a tegnapi vitában"

Érdekes módon nem ilyen volt a naggyűlésen, mint tegnap. Akkor most melyik az igazi?
Sokan kritizálják GY-t, hogy agresszív volt, meg arogáns, pökhendi... stb.
Szerintem ennek van most itt az ideje, és nem ezzel eltölteni 4 évet, mint ahogy ezt az ellenzék csinálta (Áder, Deutch... LOL). A fidesz érdemi munkát nem csinált 4 évig, csak "konzultált", meg kampányolt. Viktor, mint képviselő, azért volt ott, hogy képviselje annak a régiónak az érdekeit a parlamentben, amelyik megválasztotta őt képviselőnek. Hát még jó hogy nem órabérben fizették szegényt, különben éhenhalt volna.

Hangsúlyozom, nem tartozok egyik táborhoz sem (4 éve ráadásul az alcsutira is szavaztam), és úgy gondoltam el sem megyek szavazni, de mivel azt mondták hogy "az a fidesznek jó", én nem akarom hogy jó legyen nekik, szóval elmegyek.
Legyen már végre 2X ugyanaz a kormány egymás után, aztán ha 4 év múlva rosszabbul élünk mint 8 éve, akkor azért már lehet hápogni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!