Kérem a tagdíjakat ma az alábbi Uraktól: - Szabó Gyula, Németh G, Bere Jani, Vudi, Svéd, Kárpáti B, Sanyi, László Gy, Günter, Csucsi, Varga P., Marci, Zsolti!
most már biztos hogy a szerdai edzésre nem tudok menni mert torokgyulladást kaptam és itthon kell feküdnöm... valaki írja már le légyszi fórumra hogy lesz-e edzés pénteken vagy nem.
Ami a csütörtököt illeti, a Tabuban(Mammut II épület) lesz egy nagyon jo buli, amire szeretném, ha minél többen jönnének! Már 2 honapja edzünk együtt, és egymásért harcolunk a pályán, ideje lenne már egy közös bulinak. Ez is egy módja hogy összekovácsolódjon a csapat, hogy meglepetést okozzunk majd itthon, hazai pályán a Zalának, és a Pécsnek, amikor mindenkit néznek a rokonok, ismerősök!
A VIP jegyet a falembereknek főleg ajánlanám, mert egész este svédasztal+ pezsgő lesz:D, és nagyon olcsó lesz minden pia, ezen felül megkapjátok az este játszott számokat mix CD-n. Ez 2500 HUF, és tőlem lehet venni jegyelővételben! Akit érdekel, jelezze itt a fórumon és szerdára hozom neki a VIP jegyet! Mindenki hozhat haverokat, barátnőt, vagy barátnőket, hogy minél jobban érezze magát:D
Igen, rövidesen. Misinél lévő néhány korábbi desing-os póló már most elérhető - 2500 Ft-ért. A további polókat - egy másik design - rövidesen elő lehet jegyezni - természetesen csak pénzbefizetéssel - 3000 Ft és méret meghatározásával. Erről rövidesen tájékoztatni foglak Titeket!
Sziasztok! A szerdai edzésre kiviszem az összes megmaradt pólót. Van több fajta is, de a méretezés már hiányos. Tehát, aki pólót szeretne venni, az legalább 2500 ft-ot hozzon magával.
Srácok mit terveztek csütörtökre? A buszon valaki említette, hogy valamit alkotni akarunk este:D Hol? Merre? Mikor?:) Biztos jót tenne főleg, hogy ma érzésem szerint nagyon szét fog minket hajtani a Luki edzésen, de egy ilyen eredmény után szeritem meg is érdemeljük:/ Na de mindegy:) Jönnek még a mi utcánkba;)
Teljesen egyetértek Józsival, igenis büszkének kell lenni az eredményekre amiket 2-3 hónap közös munka után elérünk. És hasonlóképp büszke vagyok rátok fiúk, igaz én csak itthonról bokapihentetés közepette szurkoltam nektek. :)
Nem baj srácok, a hazai meccseken javítunk! Amire igazán büszke vagyok: mind a két meccsen megvoltak a becsületpontok, és hát ugye ez sem elhanyagolható eredmény mert van néhány csapat akinek ez sem szokott össze jönni... pláne nem 2 hónap után... Ne lankadjon a harci kedv, itthoni meccseken javítunk!!!! 1,2,3, Cowboys!!!
A lehetséges válaszok: A.: nem tudja a férje számát (neeeem) B.: kezdei elfelejteni a férje számát, mert sosem játszotok itton (szo-szo) C.: bigámista és most elszólta magát :) D.: hat órányi vasalás kihozta belőle az állatot :) :) E.: érdekelte, hogy a fórum látogatói feléleszthetőek-e még valamivel
Mindezek ellenére ugye szerettek? :) :) :)
Amúgy ma jól elkalapáltuk az évek óta bajnok Vienna Vikings Ladies csapatát - immáron másodszor...
Freudi elszólás – mondjuk az olyan nyelvbotlásra, ami váratlanul bepillantást enged mögöttes gondolataink mélylélektanába. Legtöbbször figyelmetlenség vagy szellemi kimerültség az okozója, de lehet rá más magyarázat is.
Dúrva! Gratulálok Misi a házasságodhoz, azért az nagy szemétség volt, hogy meg sem hívtál minket az esküvődre! Az viszont fantasztikus, hogy sikerült így titokban tartanod a nászt, nem csak előttünk, de Steve előtt is :-DDDDDD. Vittünk volna neked vagy 15-20 tesco kenyérpirítót :-D nászajándékba.