Keresés

Részletes keresés

feketepanda Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3946

A busók mától Mohácson temetik a telet!!!! Én a busókkal vagyok:)) Elegem van a télből!!!!!!!!!!!

Pussza a kiscsibész kamasz pofijára:))

Előzmény: sütimaci (3943)
mosolygó macik Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3945

Üdv Mindenkinek!

Pesten jártunk dysplasia szűrésen Szanival és Moonnal és hálaistennek mindkét kutyusunk csipője teljesen egyészséges, azaz dysplasia mentes.

Köszönet a tenyésztőiknek, Dunai Beának és Lukács Áginak, hogy életünk részei lehetnek ezek a nagyszerű kutyák.

feketepanda Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3944

A Newfy Worldnak Baby a mai nyitóképe:)) Már a második Panda, akit ez a megtiszteltetés ért. Greg volt az első.

http://newfieworld.net/blog/

sütimaci Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3943

Dávid üdvözli a mamit....

Az idén lesz tavasz, vagy valaki örült eltekergette az időjárás be állító gombokat. 

A nyuszika didereg a tojásain ahelyett hogy nekilátna festeni őket.

Kénytelen lesz elkérni a szánkót a Mikitől a hogy kibírja hordani öket.

A lányok jég virágot adnak a locsolóknak a fagyot tojás mellé.

Már nagyon utáljuk a telet.

Előzmény: feketepanda (3940)
kornél88 Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3942

Hát nem volt ezekkel a képekkel nehéz megvigasztalni :-)

Nico nagyon nagy, mint egy nagy panda:)

Ám mint mindig gyönyörűek:)

üdv!

Előzmény: feketepanda (3941)
feketepanda Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3941

És hozok egy Lordot is neked:) Ch Fekete Panda Lord of the Ring - NICO....akit bizony, ha jól kihúzok 80 cm marmagasnak mérek...olyan vagyok mellette, mint egy gyerek...:))))) remélem megvígasztaltalak!!:))

Előzmény: kornél88 (3939)
feketepanda Creative Commons License 2011.03.03 0 0 3940

Oké Kornél, megkövetlek:) Hozok neked vígaszul két macit. A babáim egyik szülőpárja. Magic - a vidám, kócos és táncoló hajasbaba, és Rajah -  a hatalmas, szelídlelkű fejenagy:))))

Előzmény: kornél88 (3939)
kornél88 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 3939

Feketepanda:)

Kikérem magamnak a következő mondatodat:) "Kornél! Te meg gyúrjál a vizsgákra, oszt neked is lesz:) Ez ugyanis a szépségért jár!!:))"

Szép vagyok jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó? Diplomám meg lassan meglesz:)

Üdv:)

Előzmény: feketepanda (3937)
szzoli77 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3938

Köszönjük a gratulációkat!

Igazad van Feketepanda, valóban lehetne itthon is diplomát adni a kupák mellé, ez egy szép gesztus.

Igazából nem ezért tart kutyát és jár kiállításokra az ember, de jól esik az elismerés!

feketepanda Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3937

Gratulálok Vini eredményéhez:))

Nagyon szép gesztus a román egyesülettől, hogy diplomát állít ki! Első ilyenünket '93-ban Greensburggal kaptuk, az Európa nyílt osztályának győzelméhez Budapesten...

Boosternek is van pár, míg a Tender Ebony vendége volt Iulia Ionesi (a kennel tulajdonosa) sok-sok diplomát szerzett neki. A serlegei Iulinál vannak - az ő érdeme - az okleveleit örök emlékként őrzöm...

Itthon is szinesíthetnék oklevelekkel a palettát:))

Kornél! Te meg gyúrjál a vizsgákra, oszt neked is lesz:) Ez ugyanis a szépségért jár!!:))

Darimami éppen azt figyeli, ahogy itten írogatok...:

Előzmény: szzoli77 (3932)
inmi Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3936

:))) először nem értettem, és azonnal rávágtam, hogy nekem van egy, négy évembe került, de megérte, aztán láttam, hogy nem kétlábúnak való diplomáról van szó....

Előzmény: kornél88 (3933)
kornél88 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3935

Na ezt már szeretem:)

Szép:)

Előzmény: szzoli77 (3934)
szzoli77 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3934

Íme családunk egyik szemefénye!!!

kornél88 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3933

Bárcak én is kapnék már egy ilyen papírt amire az van írva, hogy DIPLOMA:)

Zoli:)

Szép eredmények nagyon, de a kutyuskáról is kérünk képet, mert eddig nem mutattál egyet sem:) És én ezen az oldalon minél több szépséget látni szeretnék:)

Előzmény: szzoli77 (3932)
szzoli77 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 3932

Sziasztok!

Ismét szép emlékekkel gazdagodtunk tegnap Romániában!!!:)

feketepanda Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3931

Erre a sülthalas témára a nagymami is feléledt:))) Oszt visszafeküdt a kandalló elé...békésen álmodik a sülthalakról, miután megette a zöldbabfőzelékes husiját.

Hatalmas puszi a dédunokájának:))

Előzmény: sütimaci (3928)
sütimaci Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3930

Na jól van egy kis dögönyözés is ki jár a gazdinak.

Előzmény: inmi (3929)
inmi Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3929

DDDD taktikai megbeszélés...

Előzmény: sütimaci (3928)
sütimaci Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3928

Az egyik kennel rokon még további hosszú és egészséges életet kíván a bölcs öreg hölgynek.

5 évet simán letagadhat. 

Dávid úrfival ép a horgász stratégiát beszeljük meg ere az évre.

Békákat a vízben hagyjuk a halakat partra fotózásra és egy- kettő  a sütőbe, bográcsba. 

Előzmény: feketepanda (3926)
inmi Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3927

Hogy ennek mekkora tappancsa van, hallod-e:)))

Maci egyenlőre kinn, útban lenne benn, de később tudja, hogy bejöhet... addig néz az ajtóra, meg rám, hogy akkor megcsináltad máááá, amit akartál, merbemennék...

Előzmény: feketepanda (3926)
feketepanda Creative Commons License 2011.02.25 0 0 3926

Szakad a hó és fúj a szél. Darinkámnak elege lett a kinti zord időből:) Ma pancsizott egy nagyot és békésen alcsizik a kandalló mellett. Dédimami január 15-én betöltötte a 10. évét.

Előzmény: kornél88 (3925)
kornél88 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 3925

Inni:)

Igen szeretnék, még egy 20 cmes havat, nagy szelet, mert imádom:) De jöhetne a jóidő is mert egyre jobban vonz az a dolog, hogy kimegyek a tópartra és horgászok egy jót:)

Előzmény: inmi (3920)
feketepanda Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3924

Helyes:)))))

Azt látnád, mikor Indikém udvarol Bálintnak! Duruzsol, billegeti magát és addig pajkoskodik, míg Bálint megölelgeti.

Míg bent lakott a babáival, minden esti jelenet volt, hogy Bálint ült a gépe előtt, Indi félig az ölében és együtt gameltek. Ernyedten, félig hanyatt lógott rajta, mellső mancsaival néha átölte a nyakát és alulról megrágta óvatosan a szakállát!  És azt a hihetetlen szép duruzsoló hangját - gurgulázó mormogás - csak a gyerekeinek és Bálintnak mutatta meg...

Csak szaggasd a Macidat:)))) Ő a Te, saját bejáratú, élő, puszogó szeretnivalód:))) Egy-egy ilyen fokú érzelmi kitörés kell nekik is és nekünk is:)))) Az oktatók meg oktassák:)))))

Előzmény: macipofa (3922)
inmi Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3923

Mi fociztunk - vagy valami ilyesmit csináltunk a kutyákkal. Nagy Pestbe voltam, dolgom volt, és beugrottam gimnasztikai labdáért, gumikötélért az egyik nagy sportszerboltba (naná, hogy nem volt akkora gim,labda, ami nekem kellett volna:(((. Megláttam leárazva valami gagyi kézilabdát, aminek azért erős a burkolata, de elég levegős ahhoz, hogy a kutya fogást leljen rajta. Egész este ezzel szórakoztunk... A kis terrier néha annyira igyekezett, hogy gurult egyet-egyet labdástól...A fundi pedig büszke farklengestéssel hurcolta ide-oda, valahányszor megkaparintotta...

Előzmény: macipofa (3922)
macipofa Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3922

Ma volt gyenge pillanatom....szétpuszilgattam Dad pofiját. Csak az oktatók meg ne tudják...:-) Imádom a szeme alatt az orrnyergét puszilgatni..,és ahogy közbe sóhajtozik...forgatja a szemét. Széttépem , úgy szeretem. A másik a mancsa..azt is imádom. A feje búbjától a farka végéig...

macipofa Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3921

Helyesen beszélsz, bár imádom a havat .:-)

Előzmény: inmi (3920)
inmi Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3920

Én most felülök a seprűmre, viszek tartalékseprűt is és az egyiket eltöröm a hátadon:))) Én itten vetőmagvakat osztályozok, ágyásokat tervezek, ásni kell, te meg havat jósolsz?! Meg havat vársz??? A kutyám is alig várja már a tavaszt, nekem ne jósolgassál...:)))) Majd decemberben, ha már ragaszkodsz az idénhez hóügyileg...

Előzmény: kornél88 (3919)
kornél88 Creative Commons License 2011.02.21 0 0 3919

Szia Macipofa:)

Hát felénk (fehérvár és győr) 1000 éve nem esett jelentős csapadék így sár nem sok van:) bár én sajnálom, hogy nincs nagy hó ugyanis imádom:) Várom azt a havat ami tavaly ilyenkor volt, hogy megállt az élet 1-2 napra a környékünkön:)

Ám Bobika is élvezi a napsütést, sokat napozik:)

joccakát

Előzmény: macipofa (3918)
macipofa Creative Commons License 2011.02.21 0 0 3918

Már nagyon várjuk, a C alomról a képeket:-) Bocibabák:-)

Soha nem lesz már tavasz? Macim nagyon szépen kicombosodott, gyönyörű nagy szőre lett.  Mindennap sétálunk, jót tesz neki is, nekem is...

Ti hogy birjátok ezt a sáros lucskos időt?

Előzmény: feketepanda (3916)
ujfoundlandi Creative Commons License 2011.02.21 0 0 3917

sziasztok!

már régen olvasom fórumotokat sok jó dolgokat tudtam meg erről a fajtáról!

nagyon szép kutyusaitok vannak!

az lenne a kérdésem hogy itt mindenki tudom nem mindenki de ha valaki szeretéfedeztetni kutyusát? ki hol szokta? vagy mindenkinek van kan kutyája! én nem tenyészteni akkarom csak hobbi szinten volt már kutyusa a kutyusomnak de most szeretnénk megint és hamarosan esedékes lesz!

ki tudna segíteni?

válaszottokat előre is nagyon kösszöném!

sziasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!