És hozok egy Lordot is neked:) Ch Fekete Panda Lord of the Ring - NICO....akit bizony, ha jól kihúzok 80 cm marmagasnak mérek...olyan vagyok mellette, mint egy gyerek...:))))) remélem megvígasztaltalak!!:))
Oké Kornél, megkövetlek:) Hozok neked vígaszul két macit. A babáim egyik szülőpárja. Magic - a vidám, kócos és táncoló hajasbaba, és Rajah - a hatalmas, szelídlelkű fejenagy:))))
Nagyon szép gesztus a román egyesülettől, hogy diplomát állít ki! Első ilyenünket '93-ban Greensburggal kaptuk, az Európa nyílt osztályának győzelméhez Budapesten...
Boosternek is van pár, míg a Tender Ebony vendége volt Iulia Ionesi (a kennel tulajdonosa) sok-sok diplomát szerzett neki. A serlegei Iulinál vannak - az ő érdeme - az okleveleit örök emlékként őrzöm...
Itthon is szinesíthetnék oklevelekkel a palettát:))
Kornél! Te meg gyúrjál a vizsgákra, oszt neked is lesz:) Ez ugyanis a szépségért jár!!:))
Darimami éppen azt figyeli, ahogy itten írogatok...:
:))) először nem értettem, és azonnal rávágtam, hogy nekem van egy, négy évembe került, de megérte, aztán láttam, hogy nem kétlábúnak való diplomáról van szó....
Bárcak én is kapnék már egy ilyen papírt amire az van írva, hogy DIPLOMA:)
Zoli:)
Szép eredmények nagyon, de a kutyuskáról is kérünk képet, mert eddig nem mutattál egyet sem:) És én ezen az oldalon minél több szépséget látni szeretnék:)
Erre a sülthalas témára a nagymami is feléledt:))) Oszt visszafeküdt a kandalló elé...békésen álmodik a sülthalakról, miután megette a zöldbabfőzelékes husiját.
Maci egyenlőre kinn, útban lenne benn, de később tudja, hogy bejöhet... addig néz az ajtóra, meg rám, hogy akkor megcsináltad máááá, amit akartál, merbemennék...
Szakad a hó és fúj a szél. Darinkámnak elege lett a kinti zord időből:) Ma pancsizott egy nagyot és békésen alcsizik a kandalló mellett. Dédimami január 15-én betöltötte a 10. évét.
Igen szeretnék, még egy 20 cmes havat, nagy szelet, mert imádom:) De jöhetne a jóidő is mert egyre jobban vonz az a dolog, hogy kimegyek a tópartra és horgászok egy jót:)
Azt látnád, mikor Indikém udvarol Bálintnak! Duruzsol, billegeti magát és addig pajkoskodik, míg Bálint megölelgeti.
Míg bent lakott a babáival, minden esti jelenet volt, hogy Bálint ült a gépe előtt, Indi félig az ölében és együtt gameltek. Ernyedten, félig hanyatt lógott rajta, mellső mancsaival néha átölte a nyakát és alulról megrágta óvatosan a szakállát! És azt a hihetetlen szép duruzsoló hangját - gurgulázó mormogás - csak a gyerekeinek és Bálintnak mutatta meg...
Csak szaggasd a Macidat:)))) Ő a Te, saját bejáratú, élő, puszogó szeretnivalód:))) Egy-egy ilyen fokú érzelmi kitörés kell nekik is és nekünk is:)))) Az oktatók meg oktassák:)))))
Mi fociztunk - vagy valami ilyesmit csináltunk a kutyákkal. Nagy Pestbe voltam, dolgom volt, és beugrottam gimnasztikai labdáért, gumikötélért az egyik nagy sportszerboltba (naná, hogy nem volt akkora gim,labda, ami nekem kellett volna:(((. Megláttam leárazva valami gagyi kézilabdát, aminek azért erős a burkolata, de elég levegős ahhoz, hogy a kutya fogást leljen rajta. Egész este ezzel szórakoztunk... A kis terrier néha annyira igyekezett, hogy gurult egyet-egyet labdástól...A fundi pedig büszke farklengestéssel hurcolta ide-oda, valahányszor megkaparintotta...
Ma volt gyenge pillanatom....szétpuszilgattam Dad pofiját. Csak az oktatók meg ne tudják...:-) Imádom a szeme alatt az orrnyergét puszilgatni..,és ahogy közbe sóhajtozik...forgatja a szemét. Széttépem , úgy szeretem. A másik a mancsa..azt is imádom. A feje búbjától a farka végéig...
Én most felülök a seprűmre, viszek tartalékseprűt is és az egyiket eltöröm a hátadon:))) Én itten vetőmagvakat osztályozok, ágyásokat tervezek, ásni kell, te meg havat jósolsz?! Meg havat vársz??? A kutyám is alig várja már a tavaszt, nekem ne jósolgassál...:)))) Majd decemberben, ha már ragaszkodsz az idénhez hóügyileg...
Hát felénk (fehérvár és győr) 1000 éve nem esett jelentős csapadék így sár nem sok van:) bár én sajnálom, hogy nincs nagy hó ugyanis imádom:) Várom azt a havat ami tavaly ilyenkor volt, hogy megállt az élet 1-2 napra a környékünkön:)
már régen olvasom fórumotokat sok jó dolgokat tudtam meg erről a fajtáról!
nagyon szép kutyusaitok vannak!
az lenne a kérdésem hogy itt mindenki tudom nem mindenki de ha valaki szeretéfedeztetni kutyusát? ki hol szokta? vagy mindenkinek van kan kutyája! én nem tenyészteni akkarom csak hobbi szinten volt már kutyusa a kutyusomnak de most szeretnénk megint és hamarosan esedékes lesz!