Semmit sem tudok róla, elvileg a Hóbiék be fogják digizni, és a Titán kiírja DVD-re, ha kell.
Én mindenképpen kérek egyet, ezt most meg is rendelem, lemezt szombatra viszek.
Természetesen minden régi, annyi változással, hogy össze kell szedni magunkat, a W2 ellen nem hibázhatunk. (ezalatt főleg magamat értem) :)
Az elemzésből majd sokminden kiderül.
aha1!
Megoldható lenne, hogy az általatok készített videóból kapjunk egy másolatot, vagy átmásolhassuk magunknak? Ha le tudnátok hozni valamelyik edzésre, nagyon hálásak lennénk érte.
Elnézést kértem és elnézést kérek mégegyszer a sértő szavakért,de elötte este hallottam ,hogy egyes szabálytalanságokat direkt ,megtervezve,edzői utasításra csinált pár játékosotok azért voltam mérges.
vagy elfogadod a bocsánat kérést vagy nem ez már a te dolgod.... nem vagyok olyan bunkó mint aminek gondolsz,de ez sem számít
Köszönjük, megteszünk mindent azért, hogy a támadók is ilyen szívmelengető dícséretet kapjanak a szurkolóktól! Nagyon köszi!
Nyomtak ám a támadók is, de sajnos az idegesség, a lámpaláz olykor-olykor kiverte a kezükből a labdát. Megfogadjuk, javítunk!
Ha abban tudnátok segíteni, hogy megnézhessük mi is a Ti videótokat, nagyon hálásak lennénk. Ha küldesz egy publikus e-mail címet, felvenném Veletek a kapcsolatot, és megbeszélhetjük.
Remélem, már mindenki kipihente magát a szombati meccs után, és levonta a következtetéseket. Biztosan lesz még vereség, amibe beleszaladunk, de ennél lesz jobb is. Győzni is tudunk, de dolgozni kell érte, méghozzá nagyon sokat.
Ha valaki tudja, mikor lesz elérhető a meccsvideó, jelezzen azonnal, mert lesz egy-két dolog, amit érdemes kielemezni! Meglepő dolgokat hallottam-olvastam, amik ha igazak, gyorsan ki kell "javítanunk" szerintem.
Elkövettem azt a csacsiságot, hogy ellátogattam a Démonok fórumára, és gratuláltam Nekik a győzelemhez, további sikereket kívántam a mérkőzéseikre. Aztán azért egy kicsit megpróbáltam zrikálni Őket, nehogy felhőtlen legyen az örömük :))), éppen ilyen jelekkel ellátva az írást. Hiszen azért mégis Ragadozó, nem pedig Démon vagyok. Arra gondoltam, a győzelmük segít Nekik abban, hogy poénra vegyék, amilyennek szántam is.
Jött aztán a válasz (korábbi hozzászólásaiból ítélve a Démonok egyik edzőjétől), valami hihetetlenül iskolázatlan stílusban. Emlékeztetett a viccre: "... értem én a viccet, csak nem szeretem." Érthetetlen módon nekemugrott, olyan szavakat használva, amiken három hétig kellene gondolkodnom, hogy ennyi csúnya eszembe jusson. Bemutatkozott rendesen! Aztán később valami elnézésafélét is írt, ami rendben is volna. Mégsem hagyta abba, folytta tovább, hogy milyen sértést miért érdemelt meg a csapat. Nem gondolom, hogy lenne értelme még egyszer is így a fórumukon szóbaállni Vele, mert csak vagdalkolózott.
Volt azonban a Démonok közül olyan, Akinek az észrevételére, ha igaz, oda kellene figyelni, és okulni azokból a dolgokból (persze, nem "NkDemons"-ra gondolok, Ő nem igazi beszélgetőpartner sajnos). Sokan szóvátették, hogy ok nélkül voltunk durvák, alattomosak voltunk.
Na, ezért
KELLENE A VIDEÓ!
Volt egy olyan érzésem is a jelzéseket olvasva, hogy csak a ZP volt durva, csak a ZP volt szabálytalan, csak a ZP volt alattomos, csak a ZP okozott sérülést, de ez inkább azért lehetett, mert - és ez teljesen érthető - minden szentnek egy kicsit maga felé hajlik a keze, és sokkal előbb észrevesszük mások hibáit. Hiszen emberek vagyunk.
A videó sokat segíthetne! Az egész Ragadozó-csapatnak! Sajnos a meccs közben nincs arra idő, hogy minden körülményre figyeljünk, ezért jó, ha újra meg lehet nézni. NMem is beszélve arról, hogy a külső szemlélő nézőpontjából nézhetjük vissza a hibákat, illetve a jó dolgokat, amikből tanulhatunk. Bentről egyelőre nagyon kevés játékos érzi, látja, hogy mit is hibázott.
Szóval, nem győzöm ismételni: ha valaki tudja, mikor lesz elérhető a videó, azonnal szóljon, kérek rá mindenkit! És köszi előre is.
És mégis jó Ragadozónak lenni! Nem azért, mert esetleg hibáztunk, vagy szabálytalankodtunk! Aki ott volt, érezte, hogy azért jó, mert csapattá értünk, és innentől fogva nem a csapatépítés már a legfőbb cél, hanem a football tanulása, és a gyakorlás!
Büszkék vagyunk rátok, indulásnak nagyon jó! Igéretes jövő áll elöttetek.
Különösen KIEMELEM A VÉDELEM NÉHÁNY EMBERÉT!!! Szenzációs volt.
Lassítva néztem néhány videofelvételt amikor hihetetlenül jól leszereltétek a támadókat.( ajánlom nektek is ha van rá lehetőségetek lassítva nézni a felvételeket)Ez mindent megért.
Bíztos megkapják a külön dícséretet az edzőiktől.
Láttátok az összecsapásokat?Pl.hogyan szerelte le a védelemből a mi 2 számú Ragadozónk a 27 Démont többször is? Ragadozóhoz méltóan csapott le szintén gyors ellenfelére!!!
Gratulálunk!Jó voltál 2-es! Sok sok ilyen játékost szeretnénk látni a pályán!
Kár hogy nem éppen ilyen nagy lelkesedéssel játszott a támadó csapatunk is!
De ez még csak a kezdet volt,remélem a támadócsapatunk is utoléri a védők szinvonalát!
Hajrá fiuk!
UI. Lassított felvételen jól látszott minden szabálytalanság, amit alig veszünk észre a pályán,olyan gyorsan történik...Nagyon durvák voltak a Démonok.
Remélem fiuk ti nem veszitek át ezt a stilust...És figyelmeztessétek egymást ( és edzőtöket is) nem akarunk káromkodásokat hallani...Nem vet rátok jó fényt, és ránk sem!
Jó volt a védelmetek, a LB-k egyszerűen tették a dolgukat.
Meglepett, amikor egy sack után a LB (sajnos a számát nem volt időm megfigyelni) felsegített mielőtt visszament volna a csapattársaihoz. Bevallom, a meccset megelőző fórumos hozzászólások után nem erre számítottam, sportszerűek voltatok, le a kalappal.
Tény, hogy néhány csapattársunk túlpörgött és elborult az agya, ennek a fő oka szerintem az első meccs feeling lehet, remélem a jövőben ez nem fog előfordulni.
Mindenesetre nagyon sokat tanultunk a meccsből.
Remélem a visszavágón (legyen az ligán belül, vagy barátságos meccs) tudunk szépíteni.
Köszönjük a gratulációt, nagyon jól esik ám, főleg egy elvesztett meccs után. Nem csüggedünk, dolgozni fogunk, hogy sikeres legyen a Ragadozó név!
Nagyon sok hibát követtünk el, tapasztalatlanok vagyunk, de talán senki nem születik bajnoknak. Mindenki dolgozik érte, hogy az lehessen, és azt mi is meg fogjuk tenni!
GO FOOTBALL! Sok sikert, szép győzelmeket BLACK NIGHTS!
Köszönet, nagy élmény volt végre Zegen footballt nézni! Három hónap után nem is volt rossz a játék képe. Gratulálok és mindenképp ott leszek a következő hazain is!
Sziasztok!
Gratula az első meccshez nektek is! Tényleg színvonalas volt és öröm volt nézni. Az eredmény nem érdekes, anno a Cowboys is és asszem a Wolves is egy ruhával kezdett. és aztán mi lett? :)))
Én biztos vagyok benne, hogy Bp-en győzni fogtok.... :)
Üdv.: BLACK KNIGHTS - shot
Rosszul tudod, kedves ZP70.... nem görcsöltek a játékosaink !! Sérüléseket szenvedtek, amit a csapattársaid szándékosan, gyakran holtidőben követtek el !! A magam részéről nem lennék büszke, hogy ilyenekkel kellene együtt játszanom. A vereséget férfiként kell elviselni és nem durcás ovisként ! Remélem tanultatok a meccsből és legközelebb nem lesz ennyire egyoldalú a győzelmünk . A headcoach- unkról meg 1 rossz szót se szóljatok, mert csak azután pörgött be miután tisztátalan "játékba" kezdett közületek néhány sötét izomagyú, akiket az edzőtök csak tovább hergelt ! Úgyhogy először a saját házatok körül rakjatok rendet, mert idegenben ezt a viselkedést nem fogja nektek elnézni egyik csapat sem és akkor nem csak a meccsen lesztek elkalapálva, hanem esetleg utána is ( nem mindenki olyan békés, mint mi ) .
Predi 6 : remélem, most már érzed a bőrödön és a lelkedben, hogy milyen az amikor analizáljuk a játékotokat ( nincs hová dobni, nincs hová futni, nincs hová bújni...) , most már tudjátok, hogy milyen az amikor DÉMON megszállja a földi halandót. Nyomasztó lehetett...
Amúgy köszönjük a vendéglátást, remélem , hogy hamarosan viszonozhatjuk hazai pályán. A következő meccsetekre sok sikert, jó farkasvadászatot ! Ne hozzatok szégyent a ZALA névre.... Fair play....
Vegyen minden zp deffense példát vehet az elöbb említett mezszámú játékosról. Ha mindenki ilyen tisztán, becsülettel és odaadással fog játszani közületek mint Ő, akkor fejet hajtok előttetek.
Hát Skacok, büszke vagyok arra, hogy Ragadozónak tudhatom magam! Eltelt három hónap, és kinőtt egy igazi csapat a szinte semmiből! Köszönet a managmentnek, az edzői teamnek, és minden Ragadozónak! Jó Köztetek lenni, Veletek küzdeni, Értetek harcolni!
Ha ezt így folytatjuk, még nem biztos, hogy világbajnokok leszünk (az amerikai csapatoknak borzasztó előnyük van :))) ), de biztos, hogy baró jó gárda lehetünk!
Köszi a bíztatást! Megtörtént a "harc", és a Nagykanizsa Demons bizony legyőzött bennünket. A meccsen - ezt bizony el kell ismernem - a játékot jobban, célratörőbben játszották a kanizsaiak. Köszönet érte, mert ebből, és a hibáinkból tanulhatunk még sokat. Remélem, és ezért a Ragadozók minden edzésen mindent el is fognak követni, hogy a következő találkozásunkkor fordítva alakul majd a végeredmény.
A lényeg, hogy elindult végre-valahára a nagy amerikai-foci-gépezet, viszonylag sokan voltak rá kíváncsiak nézőként, drukkoltak nekünk, és ez volt a legjobb - a meccs játszása után! Megmozdult végre valami, és nem is hagyjuk, hogy kialudjon a láng! Megmutatjuk mindenkinek, hogy lehet egy sportot úgy is csinálni, hogy a játékosok tényleg sportolnak, küzdenek minden erejükkel.
Sok sikert a következő edzédeken, és sikeres, sérülésmentes következő meccset Nektek!
a lényeg amit megszeretne honosítani ez a sportág kis hazánkban az: a szurkoló szurkoljon a játékos harcoljon és küzdjön szíve minden erejével és ne fordítva legyene ez mint a focinkban,h a játékosok korzóznak,nézelődnek mígy a szurkolók harcolnak
Tény bár én 1 évet töltöttem az Egyesült Államokban de ezt nem vettem észre!
Lehet h, nem figyeltem no de lényeg a lényeg ez így izgaz!
Igaz h, tényleg barátságosan kell az információkat leirni mert nem mindenki tud mindent pontosan! pl én egészen szerdáig azt sem tudtam h, mikor lesz a mecs máig meg azt nem h, lesz belépő! Bár engem nem érint a belépő de pl nem tudtam róla h, lesz!
Szóval sz.tem minél inteligensebb egy informáicó és minél társadalom barátabban van közölve annál többen kapnak kedvet ahhoz h, eljöjenek netán megis nézzék!
A mecsekre meg szerintem anyi vonatkozik h, minél néző barátabb értem alatta ("No anyázás és társai") illetve minél színvonalasabb és szép egy mecs annál többen kaphatnak netán kedvet arra h, igen azt énis csinálni szeretném mert tetszik!
Vagy ha nem is játszani akkor nézni mert tetszik a hangulat és a játék! Ezt pedig sokban befojásolják a külső más hangok és írások! sz.tem! démon mit gondolsz? erről de ehhez bárki hozá szolhat nyugodtan!
a vendéget szokták előre írni(bár ez amerikai szokás ezért szokatlan neked és kifogásolod a dolgot) de,h ki van elöl,ki utánna az mindegy a lényeg az információ valódisága és érthetősége
H K válaszaival meg az volt a gond,h nem sikerültek túl barátságosakra pedig lehetett volna nyugodtabban és közérthetőbben is válaszolni főleg azért mert vezető szerepkörben van ugye és ez elvárható tőle holnap 1 meccs lesz ennyi sem több ,sem kevesebb
Nah szóval nem hiszem h, ezlenne a legjobb hely bármilyen vita meg beszélésére!
Ha bárkinek bármivel problémája van akkor az tartsa magában. Amugy elég pontos tájékoztatót irt HK egy hiával amit predátoros létemre illik kijavítani. Zala Predators - Nk Demons mert nálunk lesz a mecs igy megspórolod azt h, (" Predátors rendezésben")
Nah mind 1!
A holnapi mecs nem titok bemutatkozó mecs lesz mind a 2 csapat számára amibőőő kifojólag elég izgalmas és mindenképpen érdökes :P mecs várható!
A honlapunkon valóban minden fontos információ megvan a time meg a place már elég régóta fenvan. HK-val egyetértve Teskánd valóban nem egy város tudom mert minden nap átmegyek rajta kb 2 utca az egész! nem lehet nem észre venni a pályát ha esetleg még valaki kétségekben él. Egyszerű amind meglátsz teskándon egy zöld hidat annak a joboldalán van kb 50 m-re. Ez igy nagyon konkrét volt HK-tól.
Valaki irta h, média fogás e az h, a világ leg... akármilenebb sportja nos bármijen felmérés is volt nem tom nem nagyon szoktam hinni nekik, de ezen esetben sz.te igen a rugbyhez képest valóban erősebb. Az ütközések full contact-osak és emiatt IGEN kijelnthető h, kemény egy sport.
6-os predator.: Köszi megkaptam a emiled :P cuki. Legközelebb dudálj rám ha megelőzöl! :P
Nah várunk mindenkit a mecsre remélem mindenki élvezni fogja!
Az alltalad leirtakkal teljes mertekben egyet ertek es koszonom az osszefoglalot!
Mi mindent megteszunk a nezoink tajekoztatasa erdekeben, bar lehet hogy nem a legprofibb modon, mivel kezdok vagyunk, ahogy azt Te is irtad. Es szerintem nem erdemes egy-egy dolgot (jegy ar es terkep) kiemelni es ugy beallitani dolgot mintha, nem torodnenk veluk.
Megegyszer koszonom es sok sikert a palyan! Let's go Predators!!!
Hobor Laszlo
(Vedelem koordinator, web keszito, tolmacs, szervezo, stb, stb....)
Na akkor 1 hivatalos közlemény a meccsről a további vitákat és problémákat megelőzendő!
A megfelelő tájékoztatás azért fontos mert így megmutatod a nézőknek,érdeklődőknek,hogy törődsz velük.A néző az csak néző. Megfelelő információval a birtokában tud dönteni,hogy 1 adott mérkőzésre,rendezvényre elmenjen e vagy sem. Szerintem nagyon is fontos résztvevője a mérkőzésnek még ha edzőmeccs is a néző. Ha nem bánunk vele tisztességgel akkor a tét meccsen csodálkozhatunk,hogy nincs senki és nincs bevétel. A rendező csapatnak alázattal kell viseltetnie a nézővel szemben és mindent megtenni abban,hogy minél jobb kiszolgálást,információt kapjon meg az érdeklődő. Kezdők vagyunk minden téren ebben a sportban sok olyan dolgot csinálunk amit eddig nem kellett így természetes,hogy vannak hiányosságok,de azon kell lennünk,hogy minél kevesebb legyen a hiba. Tudni kell mi az amit megkell adni információ gyanánt és nem arra hivatkozni,hogy máshol mit és hogyan csináltak(csinálnak). Szóval ennyi remélem ezzel befejezettnek tekinthetjük a vitát. A nagyakanizsai pálya megtalálásáról meg annyit,hogy ha elötte ide szóltok és megkérdezitek merre van akkor nem kell bolyongani 1 órát. Meg jól tudja mindenki,hogy ha valaki nem ismeri az adott környéket akkor bárhol elkeveredhet. Ha valaki kér 1 adott információt nekünk kötelességünk azt megadni.
Nagykanizsa Demons-Zala Predators
A Predators rendezésben. időpont:16.00h Helyszin:Zalaegerszeg-Teskánd (Zegről kifelé menet nyugati irányban kb.1 km) A teskándi foci pályán(a településre beérve egy erős jobbos kanyar után már látható a jobboldalon,az első utcán kell jobbra lefordulni és ott lesz egyből a bejárat és a parkoló).A parkoló nem örzött tehát mindenki zárja autómobilját,motorját vagy triciklijét:))) Belépő:300HUF(elvileg ennél nem lesz több legalábbis a rendező srác szerinz(H K) Bírok:4 fő a sógorotól Bisztosítás:rendőrség várhatóan nem lesz esetleg a körzeti megbízott 1 darab mentő lesz a találkozón ami fix tehát ha van valami sérülés akkor megkell várni 1 másik kiérkező mentőautót és csak akkor lehet elszálítani a beteget Büfé:helyi szervezésben lesz megoldva.Valószínüleg büfékocsi vagy valami kihelyezett ojjektum(asztal) lesz majd. Sör,bor,fröccs,pálinka várható,hogy ki milyen sorrendben fogyasztja az egyénre szabott.Mellékhekységről nem tudok ami a nagypoblikumnak a használatára lenne bocsátva.Az örtözőben van de oda gyanítom a csapatokon kívül senkisem fognak beengedni. A bejárattal majdnem szemben van 1 kis bolt szerintem nyitva lesz így ott is bevásárolhat az aki más egyedi dolgokra is vágyik/ropi,mosópor vagy háztartási keksz:))))/. Azt hiszem nagy vonalakban ennyi várható a helyszinen na meg a mérkőzés. Ha valakinek van még kérdése vagy észrevétele az írjon nyugodtan igyexünk megválaszolni mindent korrektül.