Amennyit láttam Felix Möllerből eddig mindig nagyon meggyőző volt és még csak 22 éves. Tavaly pletykálták őt Szegedre is, mégsem ott kötött ki, annak ellenére, hogy a volt edzője Szegedre ment. Szerintem ez a hír totál kacsa, nyáron szerződött az Aalborghoz, 3 évre, ráadásul konkrétan nem emlékszek rá, hogy mikor is sikerült fiatal, skandináv játékost igazolnia a Veszprémnek.
Nah jó, talán Nilsson volt az utolsó... de akkor már ő is bl győztes volt. De ez már jó pár éve.
Ha Fabregas tényleg megy, akkor én a legjobban talán egy fiatal, tehetséges játékosnak örülnék, mint amilyennek Felix Möller tűnik.
2025-ös szezonra Karalekről már úgyis lemaradtunk. Ha minden igaz akkor Golla és Saugstrup szerződése 2026-ban jár le, szóval ha őket bárki is szeretné, lassan velük már ugyancsak meg kellene állapodni. Eleve erősen kérdéses szerintem, hogy őket el lehet-e hozni a Bundesligából egyáltalán? És ha igen akkor is maradna egy átmeneti év, mert kivásárolni valószínűleg baromi drága lenne.
Ennél reálisabbnak és értelmesebbnek tűnik az, hogy Pechmalbec lesz az első számú beálló (és szerintem ő elég jó annak is) és mellette lesz még valaki (Grahovacon kívül).
Ez jó hír, úgy néz ki az Emil Nielsen pletyka már lassan egy éve tartja magát. Fantasztikus kapus, reméljük igaznak bizonyulnak a híresztelések. Azt szerintem érdemes hozzátenni, hogy a Barcelona honlapja szerint Nielsennek 2025-ig van szerződése: https://www.fcbarcelona.cat/ca/handbol/primer-equip/noticies/2669213/emil-nielsen-reforca-la-porteria-del-barca Bár talán maga Nielsen egy interjúban azt mondta, hogy 2026-ig, illetve mivel a pletykák is 2026-ról szólnak ezért lehet a honlapon van rosszul.
Én érzek a felröppenő pletykákban némi ellentmondást:
1. A Veszprém szeretné megszerezni Dika Memet.
2. Fabregas visszatér Barcelonába.
3. Nielsen Veszprémbe igazol. Nielsent a Barcelona szerette volna megtartani és ahogy a cikk fogalmaz elég komoly ajánlatot tett Nielsennek.
Ahogy szól a magyarázat Mem megszerzésére a Barcelona anyagi nehézségei miatt nyílna lehetőség, hiszen Memnek hosszútávú szerződése van. (2027-ig a Barcelona honlapja szerint) A másik két cikk pedig ugyanezt a Barcelonát olyan csapatként írja le, aki képes a világ legjobbjaiért anyagilag is (konkrétan arról írnak, hogy a Barcelánának "hatalmas" ajánlata volt Nielsennek) versenyezni. És - ha megy - gondolom Fabregas sem a legrosszabb ajánlatát fogja elfogadni.
Komolyan eladnák az egyik legjobb játékosukat, miközben más (egyébként hasonló kaliberű és költségű) játékosokért versenyeznek?
A legnagyobb erősítés lenne. Én, ha arról lenne szó, hogy ez kell a megszerzéséhez, bármelyik játékost beáldoznám érte. De 2026-től szerencsére senkit nem kell.
A legnagyobb erősítés tényleg az lenne, ha Remili és Fabregas is maradna! De legalább Remili, főleg, ha már akkora összeget fizetett érte a klub, más meg ingyen vinné... Hát nehogy már!
GOGnál,Plocknálmis a csapat játék dominált pl klasszisok hiányában,láthattuk hol volt a végállomás... A lengyeleknél is belátták,hogy klasszisok hiànyában nem tudnak előrelépni. Pascual Barcája is tele volt anno klasszissal. A jó egyensúlyt kell megtaláni
Costa testvéreknek 2027-ben jár le a szerződésük, és valószínűleg csillagászati árat kérnének el egyenként, nem hogy mindkettőért. Szerintem ők nem reálisak, nagyon el tudnám őket képzelni de sajnos kétlem hogy olyan mennyiségű pénz lenne most a kasszában. Sokkal inkább fókuszálnék most a hosszabbításokra és Fabregas pótlására egy szupertehetség vagy akár egy klasszis személyében
A nagy betűs csapat és kimunkált csapatjáték alap azoknál akik a legmagasabb célokért küzdenek. Amikor viszont a nüanszok döntenek, ott kulcsszerepe lehet a klasszis képességeknek. Ilyenek hiányában nem lehet csúcsra érni.
Az én ötletem volt: láttam néhány idei meccsét a dánoknál. Hatalmas fizikai ereje van és egyelőre nagyon hatékony a befejezéseknél. Kérdés hosszú távon milyen lesz.
Azt gondolom, ha Febregas és Remili is mennek, egy teljesen új csapatot kell felépíteni, amibe a két Costa, Cikusa és Móller is jól beleillene.