Ha jól emlékszem, akkor pont rajtad volt egy fekete poló, az elején egy nagy dakar jellel! Na az lehetne pl a hátán. Az elején meg a Dakarklub jele ( benne a név, mint HTT kitűzőjén. ez lehetne bal oldalon fennt. Ez lenne az én javaslatom
A dakarklub@motorsportok.hu-ra írj, és ott simán jelentkezhetsz.
Honlapja pedig a dakarklub.hu lesz, de ez még egy kis időbe fog telni. Addig a www.motorsportok.hu/dakarklub -ra tudjuk majd feltölteni a dolgainkat :-)
Igaz csak néha de olvasás ügyileg szinte végig kísértelek benneteket a dakar közben. Egy kis infó kellene nekem, azzal kapcsolatban, hogy a klubba hogyan lehetséges a csatlakozás, van-e a honlapja, és ha igen merre?
Mit szolnátok hozzá, ha lenne egy Dakar klubos egyenruha, konkrétan egy egységes poló, vagy valami ilyesmi. Ezt sztem csináltatni is lehetne ( emblémákat rászitáltatni sztem bárhol meg lehet csinálni) aztán találkozókon, vagy tereprally futamokon egységesek lehetnénk :)
( de egyébként Balázsék oldalán van egy shop rész is, ott is baromi jó polók vannak, mondjuk az egy kicsit húzosabb összeg lenne)
Rendben, de mégis hány lépcsőfokot kell megtenni az első emeletig és milyen a családi állapota az illetőnak, akitől meg tudom vásárolni a könyvet. (Bocs ez csak vicc) Köszönöm szépen a kimerítő választ. Nagyon tetszik a fórum, már régóta olvasom (szinte az egész verseny alatt). Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a közönségtalálkozóra, biztos jó csapat vagytok.
www.dakar.hu-ról van egy link a könyvre. http://www.dakar.hu/store/index.php?cat=K%F6nyv&cat_id=22&id=1 Rögtön fel is kerültél a Dakar Shop(Baluék ajándékboltja) oldalára, ahonnan rendelhetsz, de személyesen is megveheted 1065 Budapest, Podmaniczky u. 14. Nyitva: Hétfõtõl-péntekig 9-18 óráig. http://www.dakar.hu/store/index.php?id=5 Kis segítség, hogy ez egy rendes háznak az első emeleti lakásában van, és Első Sportmenedzser Iroda néven könnyebben megtalálod. Kaputelefon aztán lépcső:) Az ajándéktárgyak árusítása az előtérben történik, a többi szoba iroda.Ha ottvan Balázs, szerintem alá is írja neked (tapasztalat). Ettől függetlenül én úgyláttam Libriben is lehet kapni www.libri.hu -n ennyi van róla: DAKAR RALLY - MAGYAR SZEMMEL SZALAY BALÁZS Kiadó: ELSŐ SPORTMENEDZSER IRODA Oldalak: 144 Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Nyelv: MAGYAR Kiadás éve: 2005 Én mást vásároltam Balázséknál, a könyv nincs meg, de itt jópár embernek megvan, tartalmáról majd ők nyilatkoznak gondolom.
Engem a Balázsék Dakar könyve érdekelne. Tud nekem valaki információt adni? Pl. mi a pontos címe, ki a szerző, hol lehet beszerezni, mennyibe kerül, olvasta-e valaki? Előre is köszönöm.