Sziasztok! Sajnos az időhiány miatt lehet nem tudok menni edzeni ma a 20:00 órásira.Esetleg be tudok állni a lányokhoz ami 19.00-tol van?Még nem biztos de ha lehetséges akkor nem szeretnék edzést kihagyni! Köszi. M.Miki
-Benson condor 2-es Medium 17-18" -os vállvédő -Reebok Workhorse 41 -es cipő(alighasznált) -M es fehér gatya full pad-ekkel,övvel -Cutters Receiver kesztyű ! és még egy Bike sisak S-es asszem, LB-RB ráccsal,
bármi érdekel irj ! árat megdumáljuk nem drága !!!
Valakinek lógok egy sörrel,mert a pultos lány azt mondta,hogy közös a lenti kassza és kártyával fizet valaki,de már nem volt erőm lesétálni,mert nagyon álmos voltam:D Kristóf
SUPER BOWL NÉZÉS!!! Ráday utca 40 esco-bar kávézó(Bakáts térhez közel) 10 kor ott találkozó, Istvánnak jelezz, hogy jössz!!SMS, de inkább hívd fel!!! píszendláv
:D:D:D:D nah emberek!vasárnap szuper ból nézés lesz, ott ahol tavaly.ez annyit takar, hogy a rendőrpalotánál valahol van egy benzinkút, és azzal szemben van a hely...akinek ez nem elég, felhívja István kócsot, és megkérdezi.kézfeltartással lehet jelezni, hogy ki szeretne jönni, illetve véleményeket is lehet mondani.(a kézfeltartás nem azt jelenti, hogy mint a hülye gyerek csendben a monitor előtt jelentkezel, hanem azt, hogy felvésel a fórumra valamit(mondjuk hogy ki vagy és hogy jössz)) lehetőleg szombatig találjátok ki, mert jelezni kellene a helyen hogy kb. hány huligánra hívjanak rendőrt majd...:) píszendláv! (aki nem volt most szerdán az elméletin, az szégyellje magát, és GYERTEK PÉNTEKEN edzésre!!!!!!)asszem 7 től vagyunk, fél 7 től páran dobálgatunk,ha van jó lasztid mindenképpen gyere és hozd is a labdádat is!!!! :)
Jah, kössz Pistah, hogy szóltál, mostmár fogok menni! teljesen elfelejtettem terembe járni meg edzeni. úgy tudtam ehhez a sporthoz nem kell! azért választottam ezt...
úgy látom, h nem volt elég kemény a tegnapi edzés, h még écaka virgonckodtál! G, legközelebb még keményebben dolgoztasd meg, h jól tudjon aludni!:D amúgy jó lett:)
Jelentem a Prof átképzésen volt ma is: az a cél, hogy pár éven belül egy fantasztikus left tackle-t faragjunk belőle.... szerintem jó úton halad, pár kiló kell még, de meglesz az, meglesz :) O-Line baby! O-Line!