World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Én speciel wowmatrix -al frissítek egy ideje, általában jól működik és mindent megtalál.
Tegnap ICC 25 raididőben nemigen tudott instát nyitni, valamikor fél 10 fele sikerül bejutni, első boss megvolt egy pullból, remélhetőleg ma tudjuk folytatni. A random hc-s LFG teljesen jó lett, a 3 ötfős insta meg nagyon hangulatos.
Igen, mert úgy van, hogy ha egy spellnek nincs gcd-je (global cooldown) akkor akár makróból is elnyomható egyszerre egy másik olyan spellel aminek van gcdje. Sőt, több GCD mentes effektet is egybe lehet makrózni és 1 gombnyomással egyszerre elsütni. Pl bloodrage nincs GCDn így egy BR+shout makró megy 1 nyomással. Vagy akár egy BR+trinket use+BT makró is.
en resto samanra nem raknek intellectes kovet egyaltalan, meg reszben intellecteset sem
-egyetlen kivetel : a meta kovedet lecserelnem Insightful Earthsiege Diamond (21 int es mana regen proc)-ra, az a ko ami neked van csak 3000 intellect felett eri meg ugyanis, annyi meg nem mostanaban lesz barmelyikunknek is:D-
amennyire goldod engedi, csereld a tobbi intellecteset haste-re, crit es sp.powered egesz jo most mar, haste-re kezdj el gyurni
a 20 int-esbol csinalj 20 hastet, a narancsokbol meg van sp+crit ill. sp+hastes, kek socketbe pedig haste+mp5-t
az is jo ha csak az uj darabokon cserelsz, ha eros guildben vagy hamar levaltod ezt a szettet, kiv. a 245osoket persze
volt egy valtozas a resto sami statok teren, most mar a haste a legertekesebb nekunk (@Elitist jerks), a spell powernel is jobb, erre probalj gyurni
A macrónál hogy lehet összefűzni több varázslatot egy gombnyomásra hogy sorba indítsa el? Pl: /castsequence Bloodrage és itt vagyok bajban mondjuk Battle Shout-ot szeretnék.
rádió? wtf. Honnan szedné az adást? Jó hogy nem videotékát szeretnél vendortól, film válogatással. Olyan addonok léteznek csak, amik a mellette elindított valamilyen média lejátszót tudják kezelni ingame, tehát kapsz egy play meg stop gobot, stb. Illetve olyan volt még, amivel egy megadott helyen "lyukat vágva" a WoW-ban az alatta futó film nézhető. Egyébként egy winampot simán elindíthatsz, nem eszik kb. semmennyi érdemleges erőforrást.
Üdv Valaki tudna mondani egy olyan addont amivel tudok rádiót hallgatni mikor játszom tudod hülye kérés, de nemszeretem ha megy valami program játék alatt mert igy is elég lassú a gép főleg ha még 1 média player is megy.
Anu végre meghalt nálam is:-) Bódogszág:-D még egy fincsi bicska is esett nekem:-) Pár cuccot, encsát lecseréltem. Köveket érdemes lenne variálnom, hogy több SP és haste legyen? Vagy várjak a jobb cuccokra és majd azokat tuningoljam másképp? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Saurfang&n=Marghai
igy viszont majd csak jovo kedden kapsz cuccost amibe jol belekothetsz, ma esti raid elott nem hiszem h fel tudom rakni, legkozelebb meg hetfon lesz 25osunk, ugyhogy addig vissza kell tarsd a megjegyzeseidet:D
Jóóvanna, a fene szokott ezzel vacakolni, hozzáértők megcsinálják, én meg mazsolázom amit kell :-) Eviltől elnézést ismét, hogy kicsit elvittem az erdőbe :-)
Zka-nak igazsága lesz, nem az én reszortom az ilyesmi csak a logokat nézegetem, a WoL-t használják mostanában. Elnézést, leragadtam az első megnevezésnél, nekem minden wws, ami adatokat ad :-) Egyébként működnie kell ToC-os dolgokkal a WWS-nek is.