Köszönöm! :) Annyira nem konyulnak, mereven állnak a levelek, illetve a friss levelek lógnak. Lehet azért nem állnak annyira vízszintesen mert nem olyan párás a szoba, meg mindig kicsit szomjasabban tartottam mint túl locsolva. Az új levelek azóta sokat fejlődtek, a legnagyobb most 32cm hosszú és 12cm széles.(levélnyél nélkül)
Tavalyelőtt és tavaly az oldalon fel volt tüntetve, ajánlatot kell kérni a szállítási díjra. Megadtam az országot és a ZIP-kódot és Mo-ra ennyit adott ki.
Én a magok ismeretében, mindig megkérdeztem a kb. száll. díjat, és egyszerre fizettem. Mondjuk csak kb. díjat mondott, de a végén már nem módosította, gondolom súly alapján jól belőtte, mikor postára lement megkérdezte. Nagyon függ a súlytól és a szállítási módtól, nekem express volt és 2-3 kiló (34 dolcsi), gondolom a cassia könnyű is és mivel nem túl drága sima posta is elmegy.
Bocsánat a pontosításomért Gábor, de nem is a termék árak drágák -mert azt én nem tartom túl drágának-, hanem a szállítást tartom drágának.
Eleinte kb 10 usd-t kellett fizetni a szállításért, később már a "express" szállítást erőltették 32 körüli usd árért, mondva azt, hogy csak így tudja garantálni a megfelelő minőséget.
Nem rossz oldal a tradewindsfruit, mindig megérkezett amit rendeltem. De párszor előfordult hogy, nem azt küldték amit rendeltem. A fahéjakat a montosogardentől rendeltem, kb. fele kikelt a magoknak és azóta is szépen cseperednek.