A szakmai kérdések ill. magánélet feszegetése között mindig érezhető egy nagy törés az interjúkban. Egyszerűen képtelen jól megoldani az átmeneteket a tehetséges és okos Alinda.
A keresőt ismerem, de köszönöm javaslatodat. Nem jól fogalmaztam, elnézést. Megmagyarázom: azért lenne jó ha Te válogatnál a saját hozzászólásaidból, mert így biztos csak azok kerülnének a válogatásba, amelyek tényleg pozitívak. Lehet, hogy ha én válogatok félreértek valamit. Szóval akkor megteszed? Köszönöm!
Ne haragudj, talán elkerülte a figyelmedet, az 1096-os hozzászólásomban intéztem hozzád egy kérést. Vetnél rá egy pillantást, és ha nem nagy fáradtság válaszolná rá? Előre is köszönöm, üdv!
Most egy kicsit erős leszek: oblomov egy mekkora kapitális f*sz vagy! Írtam már régebben, hogy nagyon érződik, hogy egy magányos elb*szott élet keserűségét próbálod másokon leverni. láthatóan élvezed, ha veled foglalkoznak. Azt hiszem, hogy Alinda hozzászólása pont neked nem szólt. Hiszen, talán pont a te röhejes és alattomos pocskondiázásod miatt nem nézett ide. mint ahogyan lassan mindenki kihalt mellőled. ha ennyire utálod ezt a szerencsétlent, csajt akkor húzzál el a sunyiba innen. ha nem akkor is. te pótcselekvés.
Más: azt hiszem, nyitok egy moderált fórumot a zárórának, hogy aki nem kíváncsi fél-hülye raktárosok névtelenségbe burkolt butaságait olvasni az is élvezhesse Alinda hozzászólásait. Majd privátban értesítek mindenkit, aki itt megfordult. Kivéve az oroszt.
Ja és nem én vagyok az Alinda. még csak nem is ismerem. De ez 1 retardált kivételével mindenki érezhette eddig is.
Mindenkitől bocs. kivéve.
Egyébiránt vegyük egy kicsit górcső alá ezt a hozzászólást.
Én is visszaolvastam, és senki sehol nem fogalmaztott olyan általánosan, hogy "aki fiatal, és nőből van, az semmiképpen nem lehet okos, vagy tehetséges. Míg ha idősebb és pasi, akkor minden fantasztikus". Vagyis olyasmi ellen tiltakozol (és vádolod a topicba írókat korlátoltsággal), amit senki sem állított. Ez egy jól ismert újságírói aljasság. Mondjuk volt kitől megtanulnod.
Elég régen jártam itt, gondoltam benézek. Örülök, hogy még mindig vagytok:-)
Azt egy kicsit sajnálom, hogy a netes névtelenség néhányakat mások bántására sarkall, de szólásszabadság van, így a szélsőségeket is el kell viselni.
Elolvastam az utóbbi néhány hozzászólást, azért van tanulság. Felfedezni vélem azt a menatlitást, ami Magyarországon olyan népszerű- aki fiatal, és nőből van, az semmiképpen nem lehet okos, vagy tehetséges. Míg ha idősebb és pasi, akkor minden fantasztikus. Tényleg sajnálom ezt a korlátoltságot.
De annak örülök, hogy azért a töbségre nem ez jellemző. Jó lenne egy olyan fórum, ahol tényleg lehetne beszélgetni....nem csak a műsorról, hanem bármi másról is. Egy jó kis közegben előkerülhetnének új és új gondolatok.
És van egy jó hírem surának: régebben említetted, hogy Fullajtár Andreát szívesen látnád- ez nagyon bennem maradt- és úgy fest, a Macbeth premier után jön!
Bíztatok mindenkit a további véleménycserére, majd igyekszem erre járni, de nem ígérem, mocskolódásért annyi helyre mehetek.... úgyhogy ha fontos, írjatok priviben!
Színészbetegség: a legtöbb színész mindig nagyon komoly dolgokat akar mondani nagyon komoly ábrázattal, a lehető legválasztékosabban, mások által alig hazsnált szavakkal...
Haggyad. O. vélhetően szerelmes a topic névadójába, de Alinda részéről ez viszonzatlan. O. pedig jobb híjján idejár törleszteni.
Cserhalmi tényleg nem könnyű alany. Művészlelke valamiért igényli, hogy mint ember kívülről végtelenül következetesnek tűnjön. Szerintem tegnap eem mindig sikerült ez neki, de Alinda a körülményekhez képest jól kezelte.
Láttam már egy-két Cserhalmi György interjút, szerintem Ő nem olyan könnyű riportalany. A mai beszélgetés viszont nagyon tetszett, Alinda nagyon ügyes volt.
Más.
Kedves Oblomov!
Egy apró kérésem lenne feléd. Arra szeretnélek megkérni, hogy e topicbeli hozzászólásaid közül az általad pozitívnak tartottakat gyűjtsd össze. Ha ez megvan, linkeld vagy másold ide azokat, vagy elküldheted email-ben is, hogy ne terheljük ezzel a fórumot. Elnézést hogy erre kérlek, én kicsit lusta vagyok. Neked talán kevesebb munka mint nekem, de ha ugyanannyi is, Te biztosan reálisabban látod a saját hozzászólásaidat. Remélem nem terhellek meg ezzel, segítséged előre is köszönöm.
Sosem vettem a fáradtságot, hogy Kern életrajzotkat böngésszek. Nem is az a generáció vagyok, így nekem volt bőven új infó. Érdekes volt Kern elmélete a saját szerepéről a Heti hetesben. Mellesleg sok szempontból nem volt könnyű alany...
Abban a filmben abszolút nincs szó arról, milyen rendszer jött, legfeljebb annyi, hogy más szelek fújnak. És arról sincs szó, milyen élete volt a szabadulása után Pelikánnak.
Azért hazug, mert -mint korábban már írtam- a Kádár-rendszer apoteózisa. Ez nem egy ellenzéki film. Leleplezi ugyan a személyi kultusz túlkapásait, de végeredményben azt állítja, hogy a rendszer alapjaiban nem rossz és megvan benne az önkorrekció lehetősége, megmenthető. Ez benne a hazugság. Már 1969-ben is az volt. A film duplafenekű jellegét sokan a mai napig nem látják, de sokáig nem látta az akkori hatalom sem, vagyis azt, hogy a film -ravasz módon- a rendszer mellett foglal állást. Ez magyarázza a film kálváriáját.