Engem már nem egy alkalommal töröltek figyelmeztetés, és moderátori topicban való közlés nélkül. Sőt, olyan is volt, hogy az elkészített nick-et még az első megszólalás előtt kitakarították. Erős cenzúra megy itt a háttérben, hidd el. Miután ezt a moderátoroknál szóvá tettem, megoldás az lett, hogy ami napig ezzel a névvel nem mehetek be a " Megkérdeztük a régiómoderátort" topicba. No user, no problem.
Szóval mindössze csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy valami nem látszik a moderációs topicban, még megtörténhet.
Megnéztem a moderációs topicban, és nyomát sem láttam, hogy a "kitörölve" nick-név kitörlésre vagy kitiltásra került volna. Akkor áruld már el nekem, miért kellett új néven is bejelentkezned? Előre tudod, hogy valamelyiket előbb-utóbb száműzik innét? Szerintem egy nicknév (és a mögötte álló személy) hitelességét és kultúrált vitakészségét épp az mutatja, ha elég neki egy név is, nem készteti semmi újabb és újabb nevek generálására. (Az mondjuk jó pont, hogy mail-ed nyilvános és ugyanaz).
Ujonc brátom! Borsika nagyon jól tudja miről van szó. A legyet Ő érti és tudja, de ha nincs humora akkor nem szereti. Olvass többet, nyomjál kevesebbet.
Nem gondoljátok, hogy ideje lenne végre abba hagyni ezt a "műbalhét". Nagyon kicsi a valószinűsége, hogy az olvasók beszedik a fedeszesek és a kdnp-sek acsarkodását egymással. Együtt voltatok, és együtt is maradtok a jövőben. Az egész csak porhintés. Különösebben ugyan nem zavar a kekeckedéstek, de jól áll nektek, hogy elfoglaljátok a fórumot pérdektelen és látszat vitákkal. A Fidesz nélkül nincs KDNP (az országos közvélemény kutatások nem is jegyzik), a Fidesz is csak nyögvenyelős módon működne a KDNP nélkül (lásd az érdi példát). Amikor eljön a pillanat a főnökség szól, és mindenki beáll a sorba. Akkor pedig mit rázzátok a rongyot, kevés ember hiszi az egészet igaznak.
Inkább szidjatok engem és a hozzám hasonlókat, az jobban áll nektek. A mostani perpatvar elterelő hadművelet.
Ez így van! A 70-es években az export-import osztály vezetését nem bízták akárkire. Akire meg valutás áruházat rábíztak, jó, megbízható elvtárs volt, az biztos.
Az igazság fáj,de az Amforánál sem daráltak le minden papírt ám,ugyhogy jobb ha nem feszegetjük a témát!
Aki abban az időben valuta boltot tudott működtetni az jobb ha hallgat!
A kamera megfigyelésről meg annyit,hogy ki van rakva a tábla ha jól emlékeszem,hogy megfigyelt terület szóval kár pattogni,lopni nem kéne egy olyan irodából ahol várakozok a jó cimbimmel együtt!
A papír hiányzott és megnézték a felvételt,hogy hol lehet és nagggyon éredekes dolgokat láttak rajta,szóval le lehet higgadni!
Nem TMA és a többiek azok akik,kényes dolgokba keveredtek és keverednek!
Érdekes amikor a közpénzeket lopják, akkor nagyon finnyás vagy az ártatlanság védelmére. Borsika ez nem csak téged és kalapos barátaidat, hanem mindenkit megillet.
Borsika! CSak a törvények betartása akadályozza meg a hatalom féktelen uralmát. Tessék a dolgokat eltenni, őrizni. Nem pedig általánosan szemlélni, fülelni. Mit szólnál, ha minden polgármestert lehallgatnának, ahogyan tervezték és biztosan belefutnak valmilyen törvényszegésbe. Vagy miért nem tesznek lehallgatót a lakásodba. Biztosan mondsz olyant majd valakinek valami olyant, amiért majd eldöntik bűnös legyél-e vagy sem.
Egyébként tipikus megélhetési jogvédőként reagáltok: nem azt nézitek, hogy ki lopott és mit, hogy egyáltalán loptak, ez valahogy nem érdekel. Csak az, hogy a lebukásuk szabályos volt-e. Kit érdekel? Lebuktak, ez a lényeg. Most is a tolvajok személyiségi jogai körül forgolódtok, ne az háborít fel benneteket, hogy loptak. Az valahogy nem bír számotokra különösebb jelentőséggel. Talán azért, mert nem közülünk, hanem közületek valók?
Még egy dolog. Ha a biztonsági kamera valakinem a munkahelyén a szobában van elhelyezve, egyből ellentétes a jogszabályokkal, mert nem lehet munkahelyet bekamerázni, csak bizonsági céllal, ld pl. benzinkutak pénztára.
Még egyszer az érthetőség kedvéért. Milyen célból van a kamera fölhelyezve? Ha biztonsági célból, akkor csak abból a célból lehet vizsgálni a tartalmát. Nem pedig arra, hogy ki kivel beszélt, adott át iratot, ugyan is ez nem biztonsági cél, hanem megfigyelés, és ehhez sztem nem járultak hozzá. Úgy hogy bármi legyen is a képeken, ha nem az van rajta, hogy valaki ellop egy táskát, vagy pofánver valakit, sajnos törölni kell a tartalmát. A rajta szereplő ezt kérheti és ekkor meg kell tenni.
tévedsz, sremmi közöm a büdös bogárhoz, és csak akkor lehettem KISZ titkár, amikor te munkásőr és MSZMP pártitkár voltál. Ez lehetett volna közös múltunk? Miután előljáróban írtál, most rögtön hagyd abba és dugulj el...
Ez sajnos NEM IGAZ. A normál biztonsági kamerák képei egy ingyenes Photoshop szerű progival kezdő szinten is manipulálhatóak. Ezért nincs is büntetőjogi bizonyító értékük.
"jobban is öltözik,mert már akkor jobb az izlése mint egy két embernek!" ja ja kéne szoklini a Simónak meewt az máerw közröhsajer ahogy égert mindenkijt amkiokerr megjeklenniik luckas cipőneaben folos ingbnen
A biztonsági kamerák általában rögzítettek. Nem forognak, és nem változtatják a látószögüket sem. Amelyikről szó van, az nagylátószögű, az egész helyiséget belátja. Egy folyamatos történést nem lehet se manipulálni, se összevágni, főleg, ha ketten vannak a képen, mindketten mozognak, és a cselekmény addig tart, míg bejönnek a szobába, megteszik, amit megtesznek, utána kimennek, és vége. Ez manipulálhatatlan. Mindkét szereplő minden mozdulata jól látszik, minden beazonosítható.
Továbbá: összenő, ami összetartozik, és szakad, aminek szakadnia kell. Sokunknak elegünk van már abból, hogy egyesek szemünkbe mosolyognak, és közben a hátunkba döfik a kést.
Azt hittem Segesdinek hívják az alpolgármesterünket!
VAgy ez is olyan mint az óvódában?
Hát kb.azon a szinten folyik a kampány is sajnos,bár lehet,hogy egy két 5éves tudna tippeket adni(a hosszú időn át tanúlt mesterség)mellé,hogy sikeresebbek legyenek!
Például egy óvódás ha meglát egy kamerát,belemosolyog nem háttal áll annak,ja és jobban is öltözik,mert már akkor jobb az izlése mint egy két embernek!
Amúgy nem örülök annak,hogy egy sikeresen működő kis csapatot ilyen szinten lehuzzanak egy közösségi portálon!
Szeretném mindenkinek figyelmébe ajánlani,hogy ha vaj van a füle mögött jobb ha hallgat!
A lopás az bűn,ha megtudják mutatni a nyilvánosságnak az illetők,ha nem!
Továbbá bűn,olyan eszközökkel földterületeket szerezni amik cseppet sem férnek bele a törvényesség fogalmába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leszögezném azt is,hogy a fórum megnyílvánulásaiból látszik,hogy nem az iskola teszi az embert!
Azt sem értem,hogy ha valaki többekközt KISZ titkárként kapargatta a gesztenyéjét,mi a csudát keres a jobb oldalon?
VAgy lehet ő is meggondolta magát,de abban az időben valószínűleg árulóként emlegették?
Bár nem is biztos,hogy áruló a neve lehet,hogy csak BEÉPÍTETT MAGYAR EMBER?
Amúgy a skizofrém emberek veszélyesek lehetnek a társadalomra ha nem kellő módon kezelik őket,ugyanis TÖRÖLVE ÉS BÜDI BOGCI egy és ugyan az az ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előjáróban ennyi azt hiszem és jó lenne ha egyes emberek elgondolkodnának magukon!
Söndör! Hiiibecsúf vagyte barátom. érted nem szól már a harang, te kivetett lettél mint az érdre kidobott kutyák. A Gáborkalapos menti ami menthető. Még nem érted, de ő már a régióba menekül. Ott vannak még barátai. Add fel, add el a házadat és felejtsd el Érdet. Felejtsd el a szerelmeket, keress újakat, legyél egy új ember. Lépj be egy szektába, legyél áhitatos manó. neked az jól áll. Próbálj meg szeretni, szeretni, nem csak gyűlölni. A provokációknak meg ne ülj fel. Gondolkozz, gondokozz, te még sem vagy egy elveszett ember....
A biztonsági kamerákat is csak bizonyos célra lehet használni és az adatokat csak arra a célra. Sem a dolgozók megfigyelésére, sem pedig a bejárókról adatgyűjtésre, mert törvénytelen. JA és bárki kérheti a róla készült adatok törlését. Tehát ha nem abból a célból voltak kamnerák és az illető kéri, hogy töröljék a róla készült felvételt, akkor törölni kell. Nem lehet semmi másra használni, csak az eredeti célra. Nem tudom a hivatalban van-e felirat vagy utalás a kamerákra.
látod milyen majom vagy, én csak a szakmával foglalkozom ha nem vetted volna észre, a többi része az újságnak az országos FIDESSZEL és Aradszkival foglalkozik. Az utolsó számban látható a tudományos munkássága / persze ezt te nem értheted, mert ehhez kell némi müveltség / továbbá róla beszélnek. Életedben nem csináltál még saját magad újságot, mert mindig megmondták a " tulajdonosaid" hogy mit kell írni és hogyan. Persze a tulajdonosoknak is csak pénzük van ,tudásuk semmi. Miután 2006-ban volt "szerencsém" nekem is írni ,és ott voltam vasárnap esténként a " szerkesztőbizottsági " - borzalmas visszagondolni- üléseken tudom, hogy mi történt...és hogy történt. Még ma is lidérces álom ....
Egyébként megsúgom neked kedves nagytudásu barátom, hogy Orbán Viktor sem ír magáról minden nap ,de róla beszélnek az újságok nagy részében. Majd mutass nekem egy olyan vezércikket ahol Orbán elnök úr együtt van Bajnaival vagy Gyurcsánnyal. Bezzeg nálad TMA mostanában mindig együtt jelenik meg a szoci miniszterekkel / Székely , Szabó, Arató , Varju, soroljam még? /államtitkárkkal, majd szóvá teszi, hogy Aradszki miért nem megy el. Hát nem érzed????
Az uborkafa tele van hozzád hasonló megélhetési sen...kel, nincs hely. Ugye nem gondolod, hogy 62 éves koromban szükségem van még bármire is az életben. Én amire szükségem volt megszereztem fiatalabb éveimben / Iskola, munka, jővedelem, életszinvonal/ s amit most csinálok az viszi a pénzt és nem hozza, de a MAGYARSÁGOMÉRT teszem és nem a megélhetésem miatt.
Én a csúcson 35-50 éves koromban voltam, mert akkor a legtermékenyebb az ember. 50 felett tanulni, karriert építeni csak akkor lehet, ha közben háboru volt. Ez nálunk hál Istennek 65 éve nem volt. 50 felett tudni kell azt mondani jöjjenek a fitalok, ez meggyöződésem, s én meg is tettem egész életemben.
Büdös Bogár nem tudom hogy ki s nem is érdekel, de látszólag nem szeretitek egymást, mert ugyanolyan mocskos a stilusod mint velem szemben. A szétbomlasztásos megjegyzésedhez most nem füznék semmit, talán csak annyit, hogy kinyilt a szeme , aközgazdásznak az orvosnak a jogásznak és a mérnöknek.