1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Scott Skiles 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls, Suns, Sonics 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Cle 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Ginobili, Mekdájsz, Antoine Walker 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Okur, Odom 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Shaq-Timothy-Jamison-Wade-Nash 10. KI LESZ A BAJNOK? Heat!!!
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash, Wade 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Carlisle 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Orlando 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Hill, Mourning 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Artest:) :( 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns 10. KI LESZ A BAJNOK? Spurs
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Skiles
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Sonics 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Timberwolves 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Ezen még agyalnom kell:)) 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Bryant 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns 10. KI LESZ A BAJNOK? Heat
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Okafor 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Mcmillian
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Spurs 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Sonics 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Timberwolves Jazz 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? G.Hill,B.Davis 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? C.Boozer,A.Iverson 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Nuggets 10. KI LESZ A BAJNOK? Pistons
Igen és Most Improved Player: Brian Scalabrini, legjobb aréna: Continental Airlines Center, legszebb táncoslányok: Nets, legfinomabb hotdog: Mrs. Brown a CAC-ban a 4. emeleten... Nem Bosco?
(Talán kissé túlságosan is hazahúzott a szíved...)
Viszont nem tudom, tavaly csináltunk ilyet az alapszakasz után, de mintha idén nem: (ha mégis, bocs, h elkezdem :) )
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Okafor 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Lawrence Frank (elfogult vagyok, de azért nem semmi eredmény a PO) 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns (ilyen paddal ilyen eredményt...) 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Timberwolves egyértelműen 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Carter New Jersey-s szereplése 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Kobe Bryant 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Nets (PO) 10. KI LESZ A BAJNOK? Pistons
Scoop Jackson és Eric Neel cikke a Playoffról, és a kilátásokról...
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=jackson/neel/050523
rágd magad át a három oldalon, én egyrészt szétröhögtem magam a stíluson, másrészt a tartalma sem gyenge....
Mea Culpa, Sorry, én tévedtem. Az tévesztett meg, hogy elvileg olyna név, hogy Dwyane nincs, csak olyan, hogy Dwayne. Valszeg elrontottak valamit az anyakönyvezésnél. :(
(Egy kis idegesítő adalék: Dwayne-t úgy kell ejteni, hogy "Dvéjn", míg azt, hogy Dwyane úgy kéne, hogy "Dvájen" (Mint "Bryan".) Ehhez képest én eddig ahányszor hallottam, mindenki úgy mondta, hogy "Dvéjn". Ez is alátámasztja az anyakönyvezési hibáról szóló elméletemet. Egyébként Dwayne nevű híresség van egy csomó, pl.: Dwayne "the Rock" Johnson, Dwayne Hickman, Dwayne Kennedy, stb.)
Igen, de ők idegenben játszottak. Egyébként elismerem, hogy a pontkülönbség nem igazán számít. De azért abból is látszik, hogy a Heat nem magabiztos. Trivialitás: a Pistons jobb játékosokból áll és jobb csapat, a Heat csak Wade és Shaq (és Zo) emberfeletti játékával juthat tovább.
OFF
Hihetetlen, hogy mennyire pörög a topik. Ilyen már nagyon régen volt, nem is emlékszem. :)))