Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
És ha már IRL-t emleget. A nyilvános adat közlése kinek a sérelmére történt ? Kihez köthető -shu- nick név ? Ez a személyigazolványába bejegyzett adat, hogy konkrétan tudható ki is ez a személy. Valaki tudja kit takar ez a nick név ?
Az is milyen érdekes, hogy a Lamner, csaveri és ez az új nick is ugyanolyan tipológiával ír. Többen felvetették a topikban, hogy egyesek több nicken járnak oda, ez akár alá is támaszthatja mindezt, de persze én nem tudom, csak gondolkodom.
Kérlek nézzetek be ismételten a https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9040544 Szép versek topikba. (.már szégyenlem magamat a zavarásért), de Aludozent versbarátunk visszatért Ordzsonokidze nick alatt.
Köszönve az elözö intézkedésetek, ujból megkérve Titeket, ismételten nézzetek be a topikba...és döntsetek e topik sorsáról- szándékos rombolásnak tekintem Alusdozent részéröl- ( nem fedi a Szép versek fogalmát semmiképpen sem!!) ugyanezzel a stilussal - más nick névvel, másutt is munkàlkodik-